Connect with us

Eveniment

O bancă și-a dublat profitul în primul semestru din 2018 | Aradul De Azi

Publicat

pe

Potrivit rezultatelor financiare ale Libra Internet Bank, marja de creştere raportată s-a datorat majorării portofoliului de credite, „în condiţiile unei rate de neperformanţă mult sub media sistemului bancar, dar şi prin optimizarea cheltuielilor operaţionale”. 

La 30 iunie 2018, activele nete ale Libra Internet Bank însumau 4,96 miliarde lei, în creştere cu 9% comparativ cu datele de la începutul anului. 

În acelaşi timp, soldul surselor a fost de 4,39 miliarde lei, iar soldul creditelor de 3,06 miliarde lei. 

Totodată, rata de neperformanţă s-a situat la 1,69%, nivel pe care oficialii băncii îl consideră „mult mai bun decât media pieţei”. 

Libra Internet Bank a fost desemnată, în acest an, „Cea mai inovatoare bancă”, în cadrul a trei evenimente din industria bancară. 

Banca are o cotă de piaţă de peste 1% şi o reţea formată din 50 de sucursale.

AradulDeAzi.ro

Eveniment

”Singurul obiectiv al acestei guvernări este să îl scape pe Dragnea de închisoare și de dosare” | Aradul De Azi

Publicat

pe

”Dragnea se luptă cu România, în loc să se lupte pentru România. Despre doamna prim-ministru nu aş spune că se luptă. Țara arde şi doamna prim-ministru se ascunde în Arabia. Aceşti guvernanţi se fac că plouă. Singurul obiectiv al acestei guvernări este să îl scape pe Dragnea de închisoare şi de dosare, altceva nu mai contează. România s-a întors acolo unde a fost înainte de aderare. Iată un prim rezultat palpabil al acestei guvernări. Au şters cu buretele tot efortul din cei 11 ani de când am aderat la Uniune. Iată că acest accident al democraţiei româneşti a reuşit în timp record să anuleze aceste rezultate. Eu nu am avut niciun dosar, toate s-au clasat. Acest harnic Dragnea cu valizele lui, nici nu este original. Aceste clasări nu s-au făcut pentru că mă cunosc eu cu Lazăr 1 sau cu Lazăr 2, s-au clasat pentru că nu există fapte. Eu ştiu bine ce am făcut şi poate este important pentru români să afle şi din gura mea că nu am comis niciodată nicio ilegalitate, lucru adevărat şi pentru soţia mea” a spus Klaus Iohannis.

AradulDeAzi.ro

Citeste in continuare

Eveniment

OPINIE/VA FI REVOCATA presedinta ICCJ Cristina Tarcea?

Publicat

pe

Va prezentam cu ceva timp in urma, in exclusivitate, faptele penale ale membrilor CSM PRIVIND MUSAMALIZAREA ILEGALITATILOR CU PRIVIRE LA PRIMIREA IN PROFESIE A LUI MARCOVICI DANTES DE CATRE BAROUL TULCEA, ILEGALITATI ce fac parte din culisele executarii de catre statul mafiot a magistratului Nicoleta Lavinia Cotofana.

Reamintim ca, Judecatorul Nicoleta Lavinia Cotofana este singurul magistrat exclus din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si a sesizat organelor de cercetare penala, conform legii, suspiciunile de deturnare de fonduri publice facute de avocati cu sprijinul unor magistrati de la Judecatoria Arad, fapte/indicii pe care le-a constatat in exercitarea functiei publice de judecator.

Magistratul Nicoleta Lavinia Cotofana nu a fost exclusa, de catre CSM, din magistratura pentru ca ar fi savarsit vreo abatere penala si nici vreo abatere disciplinara. Magistratul a fost exclus din magistratura, de catre CSM, pentru ca a sesizat organelor in drept niste infractiuni savarsite in sistemul judiciar de catre altii. Si a a facut-o nu doar pentru ca era judecator sau cetatean al Romaniei care are obligatia sa sesizeze Parchetul cu privire la existenta unor infractiuni grave (deturnare de fonduri), ci, mai ales, conform statutului care i-a fost recunoscut: cel de AVERTIZOR DE INTEGRITATE! Cei care au exclus-o fiind acum pasibili de puscarie: au concediat un avertizor de integritate pe care legea il protejeaza! Ei, membrii CSM, au incalcat legea!

Având în vedere transmiterea de către Serviciul Român de Informații a unor informații clasificate Inspecției Judiciare și Consiliului Superior al Magistraturii despre subsemnata, informații care au fost utilizate în procedura disciplinară utilizată împotriva subsemnatei (existența acestui flux de informații fiind admis explicit de către Serviciul Român de Informații și Inspecția Judiciară) în vederea exercitării dreptului subsemnatei la

apărare, având în vedere litigiile civile în care sunt implicată vă solicit următoarele:

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care s-a dispus declasificarea, în conformitate cu art. 24 alin. 4) din Legea nr. 182/2002, a Protocolului încheiat între Serviciul Român de Informații și Consiliul Superior al Magistraturii în anul 2012;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care s-a dispus declasificarea, în conformitate cu art. 24 alin. 4) din Legea nr. 182/2002, a Protocolului încheiat între Serviciul Român de Informații și Inspecția Judiciară în anul 2016;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care a fost aprobată, în conformitate cu art. 22 alin. 1) și 2) din Legea nr. 182/2002, lista întocmită de Consiliul Superior al Magistraturii cuprinzând categoriile de informații secrete de stat în domeniul său de activitate;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care a fost aprobată, în conformitate cu art. 22 alin. 1) și 2) din Legea nr. 182/2002, lista întocmită de Inspecția Judiciară cuprinzând categoriile de informații secrete de stat în domeniul său de activitate.

Vă solicit totodată declasificarea Hotărârilor de Guvern anterior menționate și ulterior declasificării, comunicarea unor copii a acestora, subsemnatei.

Având în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate personalului vă adresez rugămintea să dispuneți declasificarea registrelor anterior menționate existente la Inspecția Judiciară și Consiliul Superior al Magistraturii întrucâtdin ele rezultă schimbul de informații care a avut loc în baza Protocoalelor secrete încheiate de Serviciul Român de Informații cu Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară.

După declasificarea acestora vă solicit remiterea unor copii a acestora pentru anul 2016, an în care a avut loc schimbul de informații secrete în legătură cu subsemnata.

Vă solicit, Doamnă Prim-Ministru, să dispuneți soluționarea de îndată a cererii mele legitime.

Solicit comunicarea răspunsului la adresa de e-mail.

Cu deosebită apreciere,

12.11.2018 Lavinia-Nicoleta Coțofană

Avertizor de integritate – Conform

Hotărârii unanime din 24.11.2017 a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din cadrul Senatului României.

 

Totodata, alaturat va atasam solicitarea executata de mafia din CSM, catre Inspectia Judiciara:

In completarea corespondenței cu instituția pe care o conduceți și având în vedere inclusiv adresa dumneavoastră nr. 7034/IJ/269P/CIPRMM/2018, vă solicit următoarele:

Cu titlu preliminar fac precizarea expresă că nici una din cererile mele anterioare nu s-a întemeiat pe Legea nr. 544/2001 privind accesul la informații publice si a avut în vedere în special dreptul subsemnatei la apărare, drept prevăzut inclusiv de Constituția României.

Vă solicit să mă informați care sunt persoanele care au avut acces la informațiile transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata întrucât doresc să mă îndrept

împotriva acestora.

Solicitarea subsemnatei are în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate personalului și art. 41 din Legea nr. 182/2002 conform cărora compartimentele speciale pentru evidența, prelucrarea, procesarea, păstrarea, manipularea și multiplicarea acestora din cadrul autorităților, instituțiilor publice care dețin informații clasificate se subordonează conducătorului autorității sau instituției publice, deci inspectorului șef.

Vă solicit să-mi confirmați/infirmați existența unei Structuri de Securitate în cadrul Inspecției Judiciare, să precizați dacă domnul procurer Gheorghe Stan este șeful acestei structuri și dacă dumnealui a asigurat relația cu Serviciul Român de Informații conform art. 29 alin. 1) și art. 31 alin. 1) lit. d) din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 sau a unui funcționar de Securitate, a cărui identitate vă solicit să mi-o aduceți la cunoștință.

Totodată, în cazul existenței unei Structuri de Securitate în cadrul Inspecției Judiciare vă solicit să-mi aduceți la cunoștință componența acesteia.

Având în vedere prevederile art. 58 din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 vă solicit domnule inspector șef să

precizați unde se găsesc informațiile clasificate transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata și să confirmați/infirmați în mod expres existența unor astfel de informații în Compartimentul Documente Clasificate din cadrul instituției conduse de către dumneavoastră.

Vă solicit, domnule inspector șef, să dispuneți soluționarea de îndată a cererii mele legitime.

De asemenea, judecatoarea Lavinia Cotofana a inaintat o solicitare pertinent catre CSM:

 

Apreciind preocuparea dumneavoastră pentru clarificarea aspectelor privind existența și modul de aplicare a protocoalelor secrete, vă solicit să-mi comunicați măsurile luate de Plenul CSM pentru clarificarea modului în care au funcționat Protocoalele încheiate între Serviciul Român de Informații și Consiliul Superior al Magistraturii și a celui încheiat între SRI și Inspecția Judiciară, inclusiv în legătură cu fluxul de informații care a avut loc între cele trei instituții anterior menționate.

Vă solicit să mă informați care sunt persoanele care au avut acces la informațiile transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata întrucât doresc să mă îndrept împotriva acestora.

Solicitarea subsemnatei are în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate

personalului și art. 41 din Legea nr. 182/2002 conform cărora compartimentele speciale pentru evidența, prelucrarea, procesarea, păstrarea, manipularea și multiplicarea acestora din cadrul autorităților, instituțiilor publice care dețin informații clasificate se subordonează conducătorului autorității sau instituției publice, deci președintelui CSM.

Vă solicit să-mi aduceți la cunoștință componența Structurii de Securitate și identitatea persoanei care a asigurat relația cu Serviciul Român de Informații conform art. 29 alin. 1) și art. 31 alin. 1) lit. d) din Standardele

naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002.

Având în vedere prevederile art. 58 din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 vă solicit să precizați unde se găsesc.

Incisiv de Prahova a dezvaluit in zeci de articole, cu probe,  implicarea SRI ARAD in executarea judecatoarei Lavinia Cotofana exclusa din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si a sesizat organelor de cercetare penala, conform legii, suspiciunile de deturnare de fonduri publice facute de avocati cu sprijinul unor magistrati de la Judecatoria Arad, fapte/indicii pe care le-a constatat in exercitarea functiei publice de judecator.

Magistratul a fost exclus din magistratura, de catre CSM, pentru ca a sesizat organelor in drept niste infractiuni savarsite in sistemul judiciar de catre altii. Si a a facut-o nu doar pentru ca era judecator sau cetatean al Romaniei care are obligatia sa sesizeze Parchetul cu privire la existenta unor infractiuni grave (deturnare de fonduri), ci, mai ales, conform statutului care i-a fost recunoscut: cel de AVERTIZOR DE INTEGRITATE!

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/15/exclusivexecutarea-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-falsuri-grosolane-pe-axa-judecatoria-arad-baroul-arad-marcovici-dantes-csm/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/09/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofanasantaje-dovedite-la-inspectia-judiciaradocumente/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/23/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-supravegheat-tehnic-in-mod-ilegal-ilegalitati-musamalizate-de-csm/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/22/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-ilegalitati-grosolane-girate-de-csm-privind-primirea-profesie-lui-marcovici-dantes-de-catre-baroul-tulcea-sisau-alte-ilegali/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/16/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-ilegalitati-grosolane-girate-de-uniunea-nationala-barourilor-din-romania-privind-primirea-profesie-lui-marcovici-dantes-de/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/03/explozivcazul-judecatorului-lavinia-cotofana-va-fi-exclusa-din-magistratura-doamna-cristina-tarcea-presedintele-iccj/

Citeste in continuare

Eveniment

Halep a dat lovitura datorită lui Darren Cahill! Ce reușită a bifat cât l-a avut antrenor | Aradul De Azi

Publicat

pe

Australianul care a ajutat-o pe româncă să devină lider mondial şi câştigătoare de turneu de Mare Şlem nu va mai fi antrenorul Simonei din 2019. 

Dincolo de performanţele avute cu Darren Cahill, Simona pierde nu doar un antrenor ci şi o adevărată mină de aur. Câştigurile materiale ale româncei alături de Darren sunt de-a dreptul fabuloase. Un calcul simplu spune că australianul i-a adus româncei 40 de lei pe minut.

În urma colaborării dintre cei doi rămân opt turnee câştigate. Potrivit calculelor făcute de jurnalişti, Halep şi Cahill au fost împreună timp de 1.341 de zile (1.931.040 de minute). Rezultă că Simona a câştigat, în medie, aproximativ 10 dolari pe minut, adică aproape 40 de lei pe minut.

Darren Cahill, cunoscut drept unul dintre cei mai scumpi antrenori din lumea tenisului, i-a antrenat inclusiv pe Agassi şi Hewitt. Astfel, comisionul lui Cahill din câştigurile Simonei Halep s-a situat undeva în jurul a 20 de procente, el încasând aproximativ un milion de dolari pe an.

Cu Darren antrenor, Simona a devenit lider mondial, a câştigat aproape 21 de milioane de dolari doar din tenis şi a cucerit turneele Indian Wells 2015, Madrid 2016, Bucureşti 2016, Toronto 2016, Madrid 2017, Shenzhen 2018, Roland Garros 2018 şi Toronto 2018.

AradulDeAzi.ro

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 ore inainte

”Singurul obiectiv al acestei guvernări este să îl scape pe Dragnea de închisoare și de dosare” | Aradul De Azi

”Dragnea se luptă cu România, în loc să se lupte pentru România. Despre doamna prim-ministru nu aş spune că se...

Eveniment5 ore inainte

OPINIE/VA FI REVOCATA presedinta ICCJ Cristina Tarcea?

Va prezentam cu ceva timp in urma, in exclusivitate, faptele penale ale membrilor CSM PRIVIND MUSAMALIZAREA ILEGALITATILOR CU PRIVIRE LA...

Eveniment6 ore inainte

Halep a dat lovitura datorită lui Darren Cahill! Ce reușită a bifat cât l-a avut antrenor | Aradul De Azi

Australianul care a ajutat-o pe româncă să devină lider mondial şi câştigătoare de turneu de Mare Şlem nu va mai...

Eveniment9 ore inainte

Gata cu lipsa spațiilor de încărcare pentru mașini electrice. Începe instalarea a 2.500 noi puncte în toate zonele țării | Aradul De Azi

Enel X România, companie membră a Enel X, divizia de servicii avansate de energie a Grupului Enel, a fost prezentată...

Eveniment12 ore inainte

Puțini știu asta! Ce studii are la bază Mugur Isărescu și ce job a avut înainte de a fi Guvernatorul BNR. Veniturile lui sunt COLOSALE | Aradul De Azi

Guvernatorul BNR s-a născut pe 1 august 1949, în oraşul Drăgăşani. În anul 1971 a absolvit cursurile Facultăţii de Comerţ...

Eveniment15 ore inainte

Mașina care s-a rupt în două la testele GlobalNCAP. Este una dintre cele mai vândute din lume | Aradul De Azi

Cei de la Global NCAP au testat o camioneta Nissan NP300 Hardbody, cunoscută în Europa sub numele de Navara, iar...

Eveniment18 ore inainte

Exclusiv! TRĂDARE supremă! Liviu Dragnea îi pregătește NUCLEARA Gabrielei Firea! Pe cine vrea președinte la PSD București și viitor Primar al Capitalei (SURSE) | Aradul De Azi

Deşi Liviu Dragnea nu a spus niciodată public că ar dori să o excludă din partid, acesta a avut grijă...

Eveniment22 de ore inainte

Se întâmplă în România! Gestul fără precedent făcut de ANAf unei persoane cu dizabilități | Aradul De Azi

Tânărul în scaun cu rotile are o carieră muzicală la nivel local, fiind de mic atras de pian. O decizie...

EvenimentO zi inainte

Gabriela Firea dă de pământ cu Liviu Dragnea! Acuzații grave la adresa liderului PSD | Aradul De Azi

”Consider că e un abuz de putere o întâlnire cu primarii de sector. E incalificabil, nu are bărbăţia să recunoască....

EvenimentO zi inainte

Darren Cahill, DEZVĂLUIRE în premieră despre Simona Halep | Aradul De Azi

Într-un interviu pentru WTA, antrenorul a vorbit şi despre latura umană a fostei lui eleve, care se implică în cauze...

Știrile Săptămânii