Connect with us

Afaceri

Plexiglas personalizat pentru acasă

Publicat

pe

Plexiglas personalizat pentru acasă

Placa de plexiglas va funcționa în orice interior și trebuie admis că sticla acrilică își va găsi cele mai multe aplicații într-un spațiu modern, eclectic. Placa de plexiglas poate fi utilizată atât pentru a crea elemente de finisare mai mari – cum ar fi ușile interioare, plăcuțe din bucătărie, elemente de accesorii pentru baie – dar și obiecte decorative. Tăierea ușoară a plexiglasului permite proiectarea unei varietăți de forme în mai multe dimensiuni. Astfel, poate fi tăiat în diferite forme, cum ar fi un motiv floral sau animal, sau chiar un portret realizat prin tăierea plexiglasului la dimensiune. Panourile din plexiglas pot fi utilizate și pentru realizarea unui anti-cadru, elemente de mobilier mici, inscripții pe perete, rafturi, standuri etc.

Plexiglas în balcoane, terase și grădini

Plăcile din plexiglas sunt perfecte pentru balcoane, terase și grădini. Plexiglasul pentru balcon oferă în primul rând posibilitatea de a înlocui vechea balustradă a balconului cu una nouă. Plexiglasul transparent va permite afișarea vegetației, iar plexiglasul mat va oferi intimitate chiar și într-un oraș mare. Plexiglasul pentru terasă este o idee pentru o formă interesantă și durabilă de acoperiș. Sticla acrilică poate proteja împotriva ploii, dar de asemenea, se pot crea separeuri pentru șezlonguri pliate sau unelte de grădină. Astfel, vei crea spațiu pentru articolele necesare într-un mod ieftin și elegant. Mai mult, plexiglasul este un material excelent pentru construirea propriei terase sau sere.

Plexiglas – preț pentru fiecare buget

Plexiglasul nu este un material scump, astfel încât toată lumea își permite să creeze articole din plexiglas. Produsele din plexiglas sunt, prin urmare, modalitatea perfectă de a-ți aranja apartamentul, biroul sau balconul cu un cost minim. Plexiglasul la dimensiune nu îți va afecta bugetul, iar efectul va fi copleșitor. Cu atât mai mult cu cât există o mulțime de tipuri la alegere – plexiglasul colorat va diversifica interiorul, plexiglasul transparent va fi perfect pentru spațiile minimaliste, iar plexiglasul negru va fi perfect pentru amenajările mansardelor, de exemplu în combinație cu cărămidă ruginie.

Cum se folosește plexiglasul la dimensiune? Exemple de aplicații ale plexiglasului

Plexiglasul transparent și plexiglasul colorat au multe aplicații. Sticla acrilică este utilizată în spațiul public – pentru a crea elemente ale structurilor de construcții, ferestre la avioane sau nave, pentru a construi luminatoare, ecrane împotriva zgomotului, scuturi pentru poliție sau pentru a construi fibre optice. Dar plexiglasul poate fi folosit și acasă și în grădină:

 • Plexiglasul pentru acoperiș sub formă de laminator, îți va oferi acces suplimentar la lumina naturală.
 • Placa de plexiglas poate fi utilizată ca element decorativ sau de utilitate.
 • Plexiglasul pentru balcon va înlocui cu succes vechea balustradă.
 • Plexiglasul pentru ușă în loc de sticlă, va da un efect similar, dar mai sigur și mai ieftin.
 • Plexiglasul pentru bucătărie sub formă de placă de protecție, va proteja peretele de lângă chiuvetă de stropirea cu apă.
 • Plexiglasul pentru terasă va funcționa bine ca o formă de acoperiș.
 • Peretele din plexiglas va înlocui peretele despărțitor sau îți va permite să creezi, de exemplu, un spațiu de lucru în camera de zi. Poate acționa și ca balustradă pentru scările interioare.
 • Un geam din plexiglas colorat introdus în duș va schimba aspectul băii.
 • placă de plexiglas tăiată la dimensiunea unui perete poate lua orice formă.
 • vitrină din plexiglas îți va permite să afișezi produse promoționale.
 • cutie de plexiglas este un accesoriu de birou neobișnuit și original.

Tipuri de plexiglas disponibile

Placa de Plexiglas transparent oferă posibilități nelimitate atunci când vine vorba de modelare și utilizare. Poți alege grosimea, lățimea și înălțimea materialului, precum și forma. De asemenea, clientul poate adăuga decupaje sub formă de cercuri și dreptunghiuri. Decuparea plexiglasului se poate face prin:

 • Tăiere mecanică
 • Tăiere cu laser
 • Prin lustruire.

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

ZiareCluj.ro – Destinația Ta Zilnică pentru Descoperirea Lumii prin Știri

Publicat

pe

De

În oceanul vast al informațiilor, ZiareCluj.ro se impune ca o destinație indispensabilă, oferindu-ți nu doar știri, ci o călătorie zilnică prin evenimentele care modelează lumea. Cu o abordare proaspătă și cuprinzătoare, acest portal de știri devine complicele tău în explorarea unei realități în schimbare continuă. Hai să descoperim împreună de ce ZiareCluj.ro este destinația ta zilnică pentru a rămâne conectat la lume.

ZiareCluj.ro – Călătorie Continuă Prin Universul Informațional

 1. Explorare Fără Efort: ZiareCluj.ro transformă procesul de a citi știri într-o aventură plăcută. Cu o interfață prietenoasă, poți naviga liber prin secțiunile tematice și descoperi subiecte care te pasionează.
 2. Cuprinderea Ultimei Informații: ZiareCluj.ro îți aduce în timp real cele mai recente informații, asigurându-te că nu ratezi niciun detaliu important. Fii la curent cu lumea din jurul tău, oriunde ai fi.
 3. Căutare Personalizată și Rapoarte Detaliate: Cu funcția de căutare avansată, ZiareCluj.ro îți oferă libertatea de a explora subiectele preferate. Rapoartele detaliate îți aduc în prim-plan nu doar evenimentele, ci și contextul esențial.
 4. Experiență Coerentă pe Toate Dispozitivele: Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizezi, ZiareCluj.ro oferă o experiență fluentă și coezivă. De la smartphone-uri la laptop-uri, conexiunea ta cu informația este mereu la îndemână.

ZiareCluj.ro – Mai Mult Decât Știri 

 1. Secțiuni Tematice Diversificate: Descoperă știri dintr-o varietate de domenii, de la cele locale la cele internaționale, din sfera culturală sau sportivă. ZiareCluj.ro acoperă o gamă vastă de subiecte.
 2. Analize Profunde și Opinii Incitante: Intră în inima știrilor cu analizele profunde și opiniile argumentate oferite de experții ZiareCluj.ro. Fiecare subiect devine mai captivant și mai relevant.
 3. Comunitate Activă și Interactivă: Implică-te în conversații, comentează și fii parte dintr-o comunitate interactivă. ZiareCluj.ro îți oferă șansa de a-ți face auzită vocea și de a te conecta cu alți cititori pasionați.

Descoperă ZiareCluj.ro – Poarta Ta Deschisă către Știri și Cunoaștere Zilnică

Explorează ZiareCluj.ro astăzi și începe o călătorie captivantă prin universul informațional. ZiareCluj.ro – pentru că fiecare zi merită să înceapă cu descoperiri noi și informații valoroase.

Citeste in continuare

Afaceri

Peleți Mehedinți ieftini – economisește la factura de încălzire, găsește cele mai bune surse

Publicat

pe

Salut dragă cititorule interesat de a descoperi soluții fiabile și accesibile de încălzire a locuinței! Astăzi te invit într-o călătorie către economisirea la factura de încălzire cu ajutorul peleților Mehedinți ieftini. Vom analiza împreună avantajele utilizării acestora, vom afla sursele cele mai bune pentru achiziționarea lor și ne vom familiariza cu peleții fabricați de Proeco Wood, un nume de încredere în industrie.

De ce să alegi peleții ieftini ca sursă de încălzire?

Dacă vrei să-ți maximizezi eficiența energetică și să minimizezi costurile, peleții Mehedinți sunt răspunsul. Aceștia oferă un randament ridicat în comparație cu alte surse de combustibil, garantând că fiecare leu cheltuit se transformă în căldură.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale peleților este capacitatea lor de a aduce economii semnificative pe termen lung. Prețul accesibil și durabilitatea lor îi transformă într-o investiție inteligentă pentru buzunarul tău.

Peleții sunt prietenoși cu mediul înconjurător. Fabricați din materiale reciclate sau din surse regenerabile, aceștia contribuie la reducerea amprentei de carbon și la protejarea resurselor naturale.

Sursele ideale pentru peleți Mehedinți ieftini

 • Începe căutarea peleților la nivel local. Producătorii din zona Caraș Severinului oferă deseori produse de calitate la prețuri competitive, fiind mai receptivi la nevoile comunității și la menținerea standardelor ridicate.
 • Optează pentru magazine specializate în domeniul construcțiilor sau bricolajului. Aici poți găsi peleți ieftini, beneficiind în același timp de consultanță specializată și suport tehnic.
 • Internetul este o sursă nesecată de opțiuni. Caută Proeco Wood producător peleți  online de încredere și vei găsi produse de calitate la prețuri competitive. Asigură-te că verifici recenziile și ratingurile produselor pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere.

Descoperă peleții Proeco Wood – Pentru că eficiența și calitatea contează

Peleții fabricați de Proeco Wood sunt sinonimul eficienței și calității în lumea încălzirii cu peleți. Iată de ce merită să îi iei în considerare:

Proeco Wood se remarcă prin angajamentul față de calitate. Peleții lor sunt fabricați din lemn premium, garantându-ți un randament optim și o durată de viață lungă a sistemului tău de încălzire.

Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a-și menține poziția de lider în industrie. Alegând peleții ieftini Proeco Wood, te asiguri că beneficiezi de cele mai noi tehnologii și inovații în domeniu.

Oferă o gamă variată de peleți și servicii conexe, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Indiferent dacă ai nevoie de peleți pentru uz casnic sau industrial, ei au soluția potrivită pentru tine.

Concluzie

În concluzie, dacă îți dorești peleții ieftini, cei de la Proeco Wood sunt alegerea perfectă pentru a economisi la factura de încălzire, fără a face compromisuri în ceea ce privește eficiența și calitatea. Prin alegerea acestor produse, poți fi sigur că vei beneficia de confortul unei încălziri eficiente și durabile. Așadar, nu mai sta pe gânduri – ia o decizie inteligentă și începe să economisești chiar acum!

Citeste in continuare

Afaceri

Granturi și conținut educațional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

Publicat

pe

De

Academia de Sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro și conținut educațional dedicat dezvoltat de 18 antreprenori, manageri și experți locali.

Programul de granturi este asociat lansării unui nou modul de self-paced e-learning disponibil prin platforma Academia de Sustenabilitate dezvoltată de Social Innovation Solutions. Acest modul educațional este dedicat antreprenorilor din HoReCa interesați să își transforme afacerea într-una mai sustenabilă.

“Vrem să îi ajutăm pe antreprenorii din domeniul ospitalității să reducă presiunea pe care o simt prin adaptarea la noile tendințe și norme de sustenabilitate și să găsească în aceste schimbări o adevărată oportunitate. De aceea am creat în Academia de Sustenabilitate un modul centrat pe nevoile specifice din industria HoReCa, alături de un instrument de suport pentru învățare accelerată prin cohorte și un program de granturi prin care susținem antreprenorii să transforme noțiunile teoretice despre sustenabilitate în impact concret.” a spus Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions.

Noul modul HoReCa conține 8 capitole care însumează peste 12 ore de conținut. Antreprenorii vor putea învăța cum să își îmbunătățească operațiunile, să reducă efortul generat de schimbările legislative din domeniu, să își creeze prima strategie de sustenabilitate pentru afacerea lor și să își îmbunătățească reputația brandului.

Fiecare capitol are o structură de sine stătătoare, iar informația esențială este prezentată succint,  astfel că fiecare antreprenor are libertatea să urmărească elementele care sunt în focus pentru nivelul la care se află business-ul pe care îl conduce – de la cum să își creeze propriul lanț de aprovizionare local, la cum să gestioneze consumul de resurse sau chiar să acceseze noi fonduri de finanțare.

Implementarea unor măsuri de sustenabilitate în afaceri necesită resurse financiare care, de cele mai multe ori, le lipsesc IMM-urilor la început de drum. De aceea, Academia de Sustenabilitate oferă celor mai activi antreprenori care urmează modulul HoReCa șansa de a obține unul dintre cele două granturi în valoare de 3.000 de euro. La finalul modulului, antreprenorii vor pune bazele primei lor strategii de sustenabilitate și, cu ajutorul granturilor, vor putea începe transformarea ei în acțiuni concrete. Aplicațiile pentru primul grant se pot face până pe 08.04.2024, iar pentru al doilea, până pe 06.05.2024.

Pentru a parcurge și mai ușor modulul și pentru a avea cele mai mari șanse de a obține grantul, vor fi organizate și două cohorte (grupuri de studiu) în perioada 11.03 – 05.04 și 08.04 – 03.05. Prin participarea la cohorte, cursanții vor avea ocazia de a se conecta cu colegi de breaslă, de a schimba bune practici și de a lucra împreună la strategia de sustenabilitate. Cei înscriși vor primi, săptămânal, obiective clare, teme și vor avea ocazia să discute conținutul modulului cu echipa Academiei de Sustenabilitate.

Printre experții prezenți în modul, se numără Dragoș Panait (Fondator Next Root Management Systems și Red Angus Steakhouse), Călin Ile (Senior Partner la Premier Hospitality și Președinte de onoare FIHR), Daniel Mischie (CEO City Grill Group), Vasi Andreica (CEO TED’S COFFEE CO), Raluca Simiuc (Co-fondatoare și Brand Shaper OTOTO), Adrian Adam (Executive Manager Singureni Manor) și Ioana Voinescu (Head of Sustainability, BCR). Așa cum se poate observa, experții vin din zone diferite HoReCa, tocmai pentru a oferi antreprenorilor sprijin și sfaturi cât mai utile și ușor de aplicat pentru nevoile lor.

Academia de Sustenabilitate este platforma creată de Social Innovation Solutions cu scopul de a ajuta antreprenorii din România să se alinieze la noile cerințe din piață. Platforma le prezintă, într-un mod prietenos și ușor de învățat, cum pot transforma sustenabilitatea într-o oportunitate de business, indiferent de domeniul în care aceștia activează. Proiectul a fost lansat anul trecut și este constant actualizat cu noi module care prezintă atât oportunități noi din piață, cât și schimbări legislative importante pentru antreprenori.

Noul modul Sustenabilitate în industria HoReCa, asemenea tuturor celelalte deja publicate pe platformă, este absolut gratuit și necesită doar înscrierea antreprenorilor pe site cu business-ul lor. De asemenea, tot pe www.academia-de-sustenabilitate.ro, este încurajată crearea de noi contacte de business printr-o platformă socială în care antreprenorii pot comunica, cere sfaturi de la experți și împărtăși cu toți cei înscriși deja bune practici din domeniile lor.

Despre Academia de Sustenabilitate

Academia de Sustenabilitate este un proiect inițiat de Social Innovation Solutions alături de Fundația Coca‑Cola, partener fondator și BCR, partener principal și OMV Petrom, partener. Printre partenerii organizaționali se numără Ambasada Sustenabilității în România, Confederația Patronală Concordia, Romanian Business Leaders, Viitor Plus, Global Shapers Bucharest Hub, WWF România, CCIFER sau SNRB. Proiectul beneficiază de sprijinul organizațiilor internaționale SME Climate Hub, Exponențial Roadmap Initiative, FutureShift, The Rock Group, având ca partener academic Envisia. Academia de Sustenabilitate are o componentă de Advisory Board, un consiliu consultativ care joacă un rol esențial în asigurarea resurselor educaționale de înaltă calitate, relevante și actualizate, astfel încât IMM-urile să poată adopta cele mai bune practici în domeniul sustenabilității și să rămână competitive pe piață.

Despre Social Innovation Solutions

Social Innovation Solutions (SIS) este o organizație care are ca misiune să susțină indivizi și organizații să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte soluții sustenabile de tehnologie, politici publice și antreprenoriale.

SIS organizează mai multe incubatoare și programe educaționale în România și Europa Centrală și de Est, precum Future Makers, Academia de Sustenabilitate, TRANSFORMATOR și Games of Science, lucrând cu aproape 10.000 mii de tineri, start-ups și ONG-uri în ultimii ani. De asemenea, SIS dezvoltă mai multe platforme de conversații precum Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit și oferă consultanță și programe de executive education în foresight, inovație și sustenabilitate.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment3 ore inainte

Caracatița WHITE TOWER continuă (XVIII)/Vilă din Predeal vândută la preț de garsonieră – Ziarul Incisiv de Prahova

FACE SAU NU FATA LA PRESIUNILE UNOR LIDERI SINDICALI, DIRECTORUL GENERAL AL ANP  DAN HALCHIN? Pe adresa redactiei INCISIV DE...

Uncategorized11 ore inainte

Zyxel Networks prezintă o opțiune WiFi 7 rapidă și accesibilă pentru IMM-uri

Noul NWA130BE oferă o viteză de neegalat și o latență ultra-redusă, pentru locurile de muncă moderne. Zyxel Networks, lider în...

AfaceriO zi inainte

ZiareCluj.ro – Destinația Ta Zilnică pentru Descoperirea Lumii prin Știri

În oceanul vast al informațiilor, ZiareCluj.ro se impune ca o destinație indispensabilă, oferindu-ți nu doar știri, ci o călătorie zilnică...

EvenimentO zi inainte

Sindicatul Europol a obtinut de la 23 lei/zi la 369 lei/zi pentru polițiști/militari la alegeri – Ziarul Incisiv de Prahova

La nivelul poliției capitalei, după orele de program, Berechet a emis o dispoziție ilegală prin care se reglementează programul de...

Afaceri2 zile inainte

Peleți Mehedinți ieftini – economisește la factura de încălzire, găsește cele mai bune surse

Salut dragă cititorule interesat de a descoperi soluții fiabile și accesibile de încălzire a locuinței! Astăzi te invit într-o călătorie...

Eveniment2 zile inainte

Existenta unui sindicat unic, dupa 50 de ani de comunism in care am avut un singur partid (PCR) si o singura structura gigant sindicala ( UGSR) este imposibila – Ziarul Incisiv de Prahova

La nivelul poliției capitalei, după orele de program, Berechet a emis o dispoziție ilegală prin care se reglementează programul de...

Eveniment3 zile inainte

Proteste în fața DGPMB și IGPR dupa ce seful Poliției Capitalei a reglementat sclavia la nivelul structurilor de ordine publică printr-o dispoziție care nu are nici o legătură cu legalitatea – Ziarul Incisiv de Prahova

La nivelul poliției capitalei, după orele de program, Berechet a emis o dispoziție ilegală prin care se reglementează programul de...

Uncategorized4 zile inainte

Alan Walker, la IntenCity Festival

Alan Walker este unul dintre headlinerii Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Legendarul...

Uncategorized4 zile inainte

RAZER LANSEAZĂ NOILE SEIREN V3 CHROMA ȘI SEIREN V3 MINI – DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE REMARCABILE

Proiectate pentru a satisface nevoile streamerilor, gamerilor și creatorilor de conținut din întreaga lume, noile microfoane surprind fiecare detaliu mulțumită...

Eveniment4 zile inainte

Caracatița WHITE TOWER (XVII)! DNA – Structura Centrală cere documente de la Ploiești! – Ziarul Incisiv de Prahova

Cifrele inflaţiei de la sfârşitul anului trecut, publicate de Eurostat, arătau că în decembrie cele mai mari rate anualizate din...

Știrile Săptămânii