Connect with us

Eveniment

Mafia de la Apa Nova Ploiesti

Publicat

pe

Cu profund regret un simplu investitor care dorește crearea de noi locuri de munca și prestarea unor servicii de calitate în „Republica de la Ploiești”:

În plina pandemie de Covid-19 când mai toată lumea trăgea cortina fie dând oameni în șomaj tehnic, fie încetând activitatea cu publicul, un tânăr investitor se ambiționează sa deschidă o spălătorie auto, vulcanizare și service auto, fără sa știe ce piedici va primi din partea furnizorului ApaNova Ploiești.
Motivul unul de domeniul SF-ului pentru oameni normali la cap, dar pentru angajații corupți de la Apa Nova Ploiești unul cât se poate de firesc.
La ceas de seara și plin de furie investitorul nostru și-a început povestea cu redacția noastră astfel:
„Ca orice om de bună credinta m-am documentat de pe site-ul Apa Nova Ploiești având în vedere ca aceștia și-au suspendat pe perioada situatiei de urgenta activitatea cu publicul. M-am conformat imediat cu ce documente am de depus pentru a deveni client Apa Nova și am mers la sediul societății sa depun documentele în urna special amenajata, conform indicațiilor date de omul de la paza.
Am așteptat circa 3 săptămâni și văzând ca nu primesc nici un semn de la Apa Nova am pus mana pe telefon și am sunat la numărul indicat pe site-ul Apa Nova Ploiești și de aici a început nebunia.
Mi s-a spus ca pentru ce am cerut eu îmi trebuie un acord notarial dat de proprietarul terenului pentru separație la branșament.
Ca un om de bun credita m-am conformat imediat fără sa țin cont de mica observație pe care mi-a făcut-o persoana care mi-a răspuns la telefon și anume „Nu va supărați dar de ce deschideți o spălătorie lângă alta spălătorie?” (N.R – miroase si/sau „pute” a niscai fapte penale).
Am ignorat aceasta întrebare fără sa realizez ca de fapt de aici vor începe problemele. A mai trecut o săptămână și văzând ca nu primesc nimic pe mail-ul indicat de angaja Apa Nova am sunat din nou sa vad în ce stadiu se afla dosarul meu și nu mica mi-a fost uimirea când doamna de la telefon mi-a zis ca totul este ok și ca a doua zi un angajat Apa Nova ma va contacta sa vina la fata locului pentru a face o constatare cu ce este nevoie pentru separația de bransare la apa.
Zis și făcut, punctual angajatul apare la ora 9.00 asa cum mi s-a spus la telefon și după constatare mi s-a transmis ca în doua zile voi primi devizul cu ce am de plata iar după ce voi plăti în maxim doua zile voi fi branșat la apa.
Minunat mi-am zis, dar de fapt am realizat ca a fost doar o amăgire.
Observând ca a mai trecut o săptămână și nu am primit devizul, pun mana din nou pe telefon și sun sa constat ce se întâmplă și ce sa vezi surpriza:
– angajata Alina ca asa s-a prezentat îmi spune ca am nevoie de un memoriu tehnic cu consumul de apa înainte de a se emite devizul. M-am blocat având în vedere ca cu aproximativ doua săptămâni înainte mi s-a spus ca nu mai am nevoie de nimic, iar angajatul care venise la constatare îmi spusese ca în doua zile îmi vine nota de plata si dupa ce plătesc în doua zile voi avea apa.
Trag aer în piept, ma conformez de îndată și fac și memoriul tehnic, iar după ce îl transmit pun mana pe telefon și sun din nou la Apa Nova.
Mi se confirma ca Memoriul tehnic a fost primit și mi se spune ca voi fi contactat de o angajata pentru a mi se transmite ce am de plata și voi fi branșat la apa.
Dar din nou am fost mințit cu nonșalanță. Văzând ca nu primesc telefon, am pus mana eu pe telefon ca să aflu că mai am nevoie de un nou acord de la propietar precum ca este de acord sa deversez apa uzata în canalizarea aflata pe terenul închiriat de mine de la propietar.
În acel moment am simțit ca explodez și aducându-i aminte de întrebarea angajatei de la ApaNova „de ce va deschideți spălătorie lângă alta spălătorie? ‚ pun mana pe telefon și îl sun pe propietar sa îl întreb dacă cealaltă spălătorie i-a solicitat aceleași documente ca și mine în relația cu Apa Nova, mai ales ca ei au fost bransati de pe data de 15.05.2020.
Și ce sa vezi surpriza, Societatea MaxiCllean a solicitat doar acordul notarial de separație branșament, dar pe care nu s-a dus sa îl ridice de la propietar, în schimb a fost bransati la apa. Aflând toate aceste lucruri am aprofundat și ce sa vezi. Maxi Clean este spălătoria care spala și igenizeaza mașinile SC APA NOVA Ploiești Aflând toate aceste lucruri, obtin urgent de la societatea care mi-a efectuat memoriul tehnic numărul șefei de la avize și o sun.
Politicos ma prezint și surpriza, în discuția telefonica cu doamna Posa aflu ca am apometru montat de pe data de 15.05.2020, exact data la care SC MaxiCllean a fost racordata la apa.
În discuția telefonica mi se spune cu nonșalanță ce problema am având în vedere ca mi s-a montat apometru de pe data de 15 mai.
Blocat de răspuns ii transmit doamnei Posa ca în fapt eu nu am apa și ca nici devizul nu l-am primit pentru racord asa ca cum figurez ca sunt racordat? Contrariat de răspunsul meu doamna cheamă un coleg sau subaltern cu actele și afla ca în fapt societatea mea nu are apometru montat și nici apa curenta, chiar dacă în evidenta dânsei singura spălătorie care o avea pe birou și era data ca fiind rezolvata era societatea pe care o dețin eu. Așadar în urma ultimei discuții avute cu doamna Posa am decis sa fac publica pățania mea și sa o aduc în atenția autorităților competente cu următoarele întrebări.
1. Cum este posibil ca Apa Nova sa solicite unei societăți un lucru iar altei societăți alt lucru având în vedere ca ambele societăți au închiriat de la același propietar ?
2. De ce angajați Apa Nova nu au solicitat toate documentele de la început?
3. Cum este posibil ca la Apa Nova sa figurez ca fiind bransati deja , iar după discuția telefonica doamna Posa sa îmi transmită ca voi primi devizul pana joi 27.05.2020 și imediat după ce îl voi achita voi fi bransat la apa?
Așadar dacă nu speli mașinile ApaNova Ploiești ești tratat ca o paria și nu ca pe un nou client care poate aduce plus valoare societatii Apa Nova prin facturile achitate.
Așadar prin aceste relatări către redacția Incisiv de Prahova nu am vrut decât sa atrag atenția asupra abuzurilor făcute de angajații Apa Nova și de faptele penale la care se încadrează acești indivizi în frunte cu Avramescu administratorul MAXIClena, doar din simplu motiv ca ne-am permis sa facem concurenta libera societății care prestează servicii ApaNova, ARR Prahova, Politiei Locale Ploiești și altor instituții ale statului Român”.
Reamintim ca ziarul nostru a publicat articolele „O spalatorie paravanul unui politician din urbea noastra?”- in data de 12.03.2020, Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor” – in data de 17.03.2020 si articolul”In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?”- in data de 18.03.2020.
https://www.incisivdeprahova.ro/2020/03/12/o-spalatorie-paravanul-unui-politician-din-urbea-noastra/

In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?

 

Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor”

In aceste articole Incisiv de Prahova atragea atentia organelor de cercetare penala competente despre gravele ilegalitati ce se savarsesc de si in jurul activitatii societatii ce detine aceasta spalatorie. Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul Mafia de la Apa Nova Ploiesti apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Eveniment

Du-te, bre, Raede și te caută!/ Oprește-te odată, ești ridicol!

Publicat

pe

Du-te, bre, Raede și te caută! Auzi voci, simți respirația vrăjmașului în ceafă, te persecută oamenii răi. Vorbești despre tine la persoana a treia. Îți inventezi comploturi care vor să te execute. Te-ai înconjurat preventiv de plutonieri disciplinați care latră la lume și te aprobă slugarnic pentru ceea ce înainte se chema norma de hrană, iar azi se definește, pentru evitarea codului penal, drept consultanță. Întinde-te pe canapea, închide ochii și mărturisește ce gânduri negre te muncesc, poate te decompensezi. Îți bati joc de o țară întreagă pe banii ei. Ai un orgoliu exacerbat și o dorință patologică de control. Impui măsuri ieșite din orice logică rațională, îți dau instanțele cu sentințele-n cap. Orice om obișnuit era demult demis și istorie. Tu sari ca ars când te întreabă cineva cum dai de-a dura cu paralele bugetului public. Cand o să-ți cada protecția, o să redevii umilul care cerșește sprijin. Nu te îngrijoreaza deloc faptul că ai menționat trei nume de oameni, chipurile parte a unui complot împotriva ta, care   n-au afinități? Oprește-te odată, ești ridicol!, ii transmite Victor Ciutacu sefului DSU. (Paul D.).

 

https://www.facebook.com/victor.ciutacu/videos/10207780675431533/

 

 

https://www.facebook.com/victor.ciutacu/videos/10207780608029848/

 

 

Articolul Du-te, bre, Raede și te caută!/ Oprește-te odată, ești ridicol! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Eveniment

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen greu explicabil în mod natural: testele Covid ”scot” infectați cu precădere la stat, față de testele de la privat, dezechilibrul raportărilor fiind de-a dreptul uriaș: cca.unul din zece, față de unul din două mii.

”Testarea COVID-19, o industrie! Românii au scos peste 2,4 milioane de lei în ultimele 24h pentru a afla dacă sunt infectați sau nu.
„20.085 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.978 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.107 la cerere”, anunță, cu fală, Ministerul Sănătății.
Da, dragii mei, peste 8.000 de teste au fost cumpărate din banii personali, la o medie de 300 lei pentru o testare, rezultă 2,4 mil lei. Așadar, obligativitatea testării la părăsirea țării este o afacere bună până la urmă. Socotiți o lună, două… Poate foarte multe luni!
Și încă ceva interesant. Din cele peste 8000 de teste făcute în privat, doar 4 au fost pozitive. Restul până la 1119 teste pozitive din ultimile 24 de ore, adică 1115 teste au fost ieșit pozitive de la testările “de stat”!” scrie, pe Facebook, dr.Adina Alberts.

 

Articolul Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Eveniment

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

Publicat

pe

Intre retorica și realitatea politica prahoveana, evidenţiez rolul elitelor politice în promovarea şi susţinerea modernizării și a modernității. Modernitatea tendenţială se produce ca schimbare de la majoritate educată în spiritul modernităţii şi orientată spre transformări moderne, către o minoritate indiferentă sau ostilă schimbării.

Procesul de modernizare isi arata limitele, bazat, precumpănitor, pe o retorică a acestora despre modernitate, adeseori inadecvată realităților sociale locale si naționale.

Există o lipsă de scrupule a politicii care este inevitabilă şi care nu trebuie să fie confundată cu imoralitatea, neaparat.

Un politician liberal, în schimb, se defineşte tocmai prin infinitele scrupule cu care disociază fără să ajungă vreodată până la capăt.

Consecinţele acestor nehotărâri sunt mai ample decât par la prima vedere, căci din această alegere iniţială derivă o mulţime de alte opţiuni şi întreaga stilistică politică a partidului local.

În cazul judetului Prahova însă, elitele fie s-au simțit bine bălăcindu-se în mocirlă, fie nu au avut capacitatea de a ieși din ea.

Şi nu în ultimul rând este vorba despre valori şi despre cadrul etic minimal în limitele căruia ar trebui să se desfăşoare întreaga viaţă politică.

La data de 30 iulie 2020 in Prahova PNL, USR și PLUS au constituit o alianță pentru a alegerile din 27 septembrie. Președintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, a fost desemnat candidatul Alianței PNL-USR-PLUS Prahova la Președinția Consiliului Județean.

„Această alianță putea, la fel de bine, să fie numită „Adio PSD”, cu referire la obiectivul nostru politic pe termen scurt: înlăturarea PSD din pozițiile de decizie ale administrației publice județene prahovene. După aproape 30 de ani de când PSD conduce de facto județul Prahova, condamnându-l la stagnare și chiar regres în ceea ce privește dezvoltarea economică, calitatea vieții și bunăstarea oamenilor, forțele de dreapta se unesc și oferă prahovenilor o alternativă sănătoasă, puternică și coerentă pentru viitorul județului”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

La data de 06.08.2020, organizațiile prahovene ale PSD, Pro România și PPU (S-L) au înființat “Alianța pentru Prahova”.

La președinția Consiliului Județean, “Alianța pentru Prahova” îl susține pe actualul președinte al CJ Prahova, Bogdan Andrei Toader (PSD) si la funcția de primar al municipiului Ploiești – pe Cristian Mihai Ganea (PRO România).

PSD Prahova a emis un simplu comunicat de presă, fara „figuri” si „terase” ale Primariei Ploiesti.

Presedintele PSD Prahova a postat pe pagina sa de socializare un mesaj simplu, pentru oameni, pentru cetatenii judetului Prahova, fara atacuri politice:

„Ne-am unit în “Alianța pentru Prahova” — PSD Prahova, Pro România și PPU- SL- cu un singur obiectiv: dezvoltarea județului Prahova!

Dragi prahoveni, județul Prahova are nevoie, mai mult ca oricând, de valorile de centru-stânga, de o alianță județeană cu idealuri comune și oameni pregătiți să gestioneze responsabil provocările cauzate de evoluția pandemiei, dar, mai ales, să deservească interesele prahovenilor la un nivel înalt❗

Vom veni în fața dumneavoastră cu proiecte care să răspundă, cu adevărat, nevoilor și așteptărilor dumneavoastră!

Împreună dezvoltăm Prahova!”

Lasam cititorii sa discearna si sa constate diferenta de valoare ale celor doi politicieni implicati in cursa pentru sefia Consiliului Judetean, a consilierilor politici si/sau a sefilor de campanie din cele doua partide si diferenta de abordare a mesajelor transmise. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

Du-te, bre, Raede și te caută!/ Oprește-te odată, ești ridicol!

Du-te, bre, Raede și te caută! Auzi voci, simți respirația vrăjmașului în ceafă, te persecută oamenii răi. Vorbești despre tine...

studio videochat studio videochat
Uncategorized15 ore inainte

Modelele unui studio de videochat vorbesc despre fanteziile membrilor!

Meseria de model online este plina de surprize! Femeile care fac videochat vorbesc cu barbati din toata lumea, fiecare dintre...

Eveniment2 zile inainte

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Social3 zile inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Eveniment3 zile inainte

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

Intre retorica și realitatea politica prahoveana, evidenţiez rolul elitelor politice în promovarea şi susţinerea modernizării și a modernității. Modernitatea tendenţială...

Social4 zile inainte

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

Eveniment4 zile inainte

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Eveniment5 zile inainte

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Eveniment7 zile inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Eveniment7 zile inainte

ATEN propune solutii eficiente de digitalizare a primariilor

Solutii ATEN de informare a cetatenilor si organizare a zonelor de acces Bucuresti, Romania (4 august, 2020) –  ATEN International,...

Știrile Săptămânii