Connect with us

Eveniment

PSD se califică pentru o îndelungată opoziție

Publicat

pe

În fapt:
Subsemnatul Radu Adrian Ovidiu sunt jurnalist încă din anul 2004, activând în prima fază în calitate de consilier al directorului general al Cotidianului Atac București, ulterior ca director al cotidianului România Express și/sau am fost colaborator al unor ziare cotidiene (România Liberă, Ziua News, etc) și am  pus bazele unor ziare locale, precum ATAC de Bistrița, Reporter Special de Argeș, Incisiv de Prahova, etc.
În anul 2016, am activat pe ziarul online Comisarul de Prahova.
În calitate de director al ziarului online și în urma anchetelor derulate de echipa din subordine, am început să dezvălui, inițial, “MAFIA DE LA BRAVO”, cum a fost denumită generic de ziarul pe care îl coordonam și îl conduceam.
Această denumire generică a fost dată deorece în locația unui bar numit “Bravo” din  Ploiești aveau loc intaliniri între oameni de afaceri, cămătari, procurori și/sau judecători care sub influență băuturilor alocoolice stabileau ce dosare se mai fabrică și/sau ce plângeri penale sunt mușamalizate iar beneficiarii deveneau martori protejați și/sau martori ale dosarelor penale întreprinse de DNA ST Ploiești, în special cele întreprinse de procurorul Negulescu Mircea, membru din această “Mafie de la Bravo”.
Astfel, prin ziarul Comisarul de Prahova, am fost primul jurnalist din România care a avut curajul să a devoaleze ilegalitățile și gravele derapaje de la lege ale procurorilor de la DNA ST Ploiești, cu precădere ale procurorului Negulescu Mircea, procuror care fabrica dosare bazate pe denuntători mincinoși și/sau pe probe falsificate, începând să dezvălui identitatea acestora, ale manevrelor dolosive utilzate și/sau ale dosarelor fabricate.
Fiind cunoscut în branșa jurnalistică din București și din țară ca un jurnalist care are simțul răspunderii și a faptului că metodele și mijloacele mele sunt superioare unui jurnalist de investigații, fiind fost ofițer SRI, care a devoalat întotdeauna mafia din sisteme, imediat am fost preluat pe plan central, în cotidianele Evenimentul Zilei, România Liberă, și/sau de fluxurile de știri, Flux 24, stiripesurse.ro și/sau televiziuni precum B1 Tv și, cu precădere România Tv, Nașul Tv, etc.
Pe acestă cale le mulțumesc public pentru încrederea acordată personal lui: Dan Andronic, patronul Cotidianului Evenimentul Zilei, Victor Ciutacu, realizator al televiziunii România Tv, Andrei Bădin de la Flux 24, etc care m-au girat profesional și au apreciat dezvăluirile mele sau ale echipei mele.
Și prin tenacitatea mea, prin munca mea asiduă, până la epuizare fizică și psihică, s-a ajuns în acest punct în care Statul Paralel și Mafiot a primit o lovitură și procurorii și magistrații (sunt două categorii total diferite care trebuie să își știe fiecare locul) au început firav să aplice legea.
Acest fapt a deranjat enorm de mult caracatița de la DNA ST Ploiești, iar procurorul Negulescu Mircea a început prin intrepusi, să încerce să îmi închidă „gură” prin probe fabricate de el personal.
Reamintesc doar un articol publicat de Evenimentul Zilei (preluare după Comisarul de Prahova coordonat de subsemnatul) – “Caracatiţa din “Republica lui Ghiţă” (2). Bătălii subterane chiar în interiorul Parchetului prahovean”, care l-a determinat pe procurorul Negulescu Mircea să utilizeze funcția de magistrat pentru a stopa  dezvăluirile despre derapajele sale de la lege, a nu mai exhiba în spațiul public dosarele penale fabricate și desconspirarea martorilor utilizați și a denunțătorilor mincinoși.
Menționez că, după cca 3-4 luni de la dezvăluirile mele, senatorul menționat în acest articol (Savu Daniel, pe aceea vreme în membru în Comisia comună permanentă de control parlamentar asupra activității SRI),  primind informații care confirmau dezvăluirile subsemnatului a luat poziții oficiale față de aceste grave abuzuri ale echipei de la DNA –ST Ploiești și ale procurorului Negulescu Mircea.
Aceste manevre dolosive de a se înscena ceva împotriva mea și a senatorului Savu Daniel au fost devoalate printr-un articol în ziarul Comisarul de Prahova pe care îl administrăm la aceea dată, chiar cu două săptămâni de zile înainte de această „mascaradă” judiciară.
Astfel, în articolul publicat în dată de 19 iunie 2016 (“NUCLEARĂ! ÎN ATENȚIA LUI DOBRE, “VOLO” ȘI SAVU!!! POLIȚIA POLITICĂ PRAHOVEANĂ (SRI ȘI DNA) DE LA BRAVO ATACĂ “NECONTROLAT”!!!), avertizam public despre faptul că ”mafia de la BRAVO” vrea să fabrice dosare penale senatorului Daniel Savu și subsemnatului doar din răzbunare, considerând că dezvăluirile din Comisarul de Prahova și, ulterior, in mass-media de senatorul Savu, a împiedicat ”mafia de la BRAVO” să câștige alegerile locale prin omul pe care îl controlau.
În fapt, prin acțiuni de intimidare, amenințări, șantaj etc., procurorul Negulescu Mircea l-a determinat pe așa zisul meu denunțător să mă provoace și să îmi însceneze un presupus trafic de influență și mită doar pentru a mă determina să încetez cu aceste dezvăluiri care ajungeau la nivel național și desconspirau abaterile grave de la lege ale caractitei de la DNA ST Ploiești.
În acest sens, personal, procurorul Negulescu Mircea l-a determinat pe denunțătorul S. C. D., sub teroare și șantaj, să mă ”denunțe”, denunțul fiind dictat de el personal, conform declarației denuntatorului dată în față instanței la data de 29.01.2019.
După depunerea denuntului dictat de procurorul Negulescu Mircea la dansul în birou, l-a determinat pe procurorul Savu Alfred Daniel ca, prin Ordonanța nr. 241/P/2016 să își decline cauza la Parchetul de pe lângă Tribunlul Prahova, cauza care a ajuns doar printr-o simplă “întâmplare” la prietenul procurorului Negulescu Mircea, respectiv la procurorul Stasie Eduard.
Totodată, în cârdășie cu rețeaua de crimă organizată de la DNA, procurorul  Stasie Eduard a confirmat înregistrările ca fiind originale, fără a avea instrumentele de pe care s-au făcut aceste așa zise înregistrări, confirmând ca valabile un falsuri efectuate de prietenul sau, procurorul Negulescu Mircea. Despre aceste falsuri grosolane nu pot da detalii, ofierii judiciaristi care au fabricat aceste probe fiind cercetați penal.
Mai mult, înregistrările sus menționate au fost efectuate cu aparatura DNA ST Ploiești, aparatură pusă la dispoziție de Negulescu Mircea denuntatorului aflat sub teroare și șantaj.
Toate așa zisele probe din înregistrări aflate la dosar au fost fabricate  personal de Negulescu Mircea pentru a crea o aparență de ilegalitate săvârșită de subsemnatul  și puse la dispoziția denunatorului pentru a le preda procurorului Stasie Eduard care știa despre aceste fapte.
S-a urmărit ca, la cele două – trei termene la Camera Preliminară și ulterior, pe fond, să fiu condamnat urgent pentru a mă decredibiliza și dezvăluirile mele să fie compromise.
De la început, procurorul Stasie Eduard avea temerea că săvârșește un abuz și s-a reținut în a dispune arestarea preventivă a subsemntului, care nu s-a mai realizat deoarece, probabil, m-a auzit vorbind la telefon cu mai mulți jurnaliști/patroni de cotidiene naționale și/sau cu mai mulți realizatori de TV, precum B1 TV, Nasul Tv, etc pentru a dezvălui la ce înscenări sunt supus și ameninat.
A fost singură audiere în faza de urmărire penală a acestui așa –zis dosar penal, nr. 5495/105/2016, strămutat la Tribunalul Buzău.
Ca o probă că eram pe “culoarul” procurorului Negulescu Mircea compus din procurori și judecători pentru a fi condamnat în regim de urgență cu aceste probe falsificate chiar de Negulescu Mircea, este Referatul Tribunalului Prahova din 13 septembrie, referat semnat de un alt prieten al procurorului Negulescu Mircea, respectiv Nita Constantin, prin care dosarul meu urma a fi “exceptat de la repartizarea aleatorie’’.
Singura mea salvare în fața iminentei condamnări cu probe falsificate a fost că ICCJ a decis stramutarea dosarului meu la Tribunalul Buzau și, probabil, că între timp, cei de la DNA ST – Ploiesti fiind suspendați ori excluși din magistratură și-au mai pierdut din influența.
După acest “episod”, în februarie 2016 mi-am deschis propiul ziar, Comisarul de Prahova, și am continuat să dezvălui abaterile grave de la lege ale procurorilor de la DNA ST Ploiești și am demonstrat dosarele contrafăcute în cauzele lui Ispas Constantin, Iulian Bădescu, Sebastian Ghiță, Cosma Mircea, Volosevici Andrei, Toader Cristinel,  presiunile puse pe judecătoarea Savu Alina de procurororul Negulescu Mircea, etc, aceste ilegalități ajungând la nivel național și aceștia au fost sub urmărire penală pentru aceste fapte.
Mai mult, la cca. două luni am redeschis alt ziar al meu (Incisiv de Prahova) și am continuat să mă dezvolt, având 75 de ziare la nivel național și în fiecare județ din România, ziare de unde am continuat dezvăluiri cu privire la derapajele de la lege de la DNA, ale DNA ST Ploiești, SRI, etc.
Ca o remarcă: NICIODATĂ nu am dezvăluit public, în intervențiile mele de la tv, în cotidienele la care sunt colaborator și/sau în cele 75 de ziare ale mele, ceva despre situația mea și despre probeler falsficate de procurorul Negulescu Mircea și de ofițerii săi judiciaristi, considerând, pe de o parte, că justiția nu se face public, pe de altă parte de teamă pentru a nu fi acuzat că aș dori să pun presiune pe instanța sau pe martori.
Tot că să îmi închidă “gură” și a mă determina să încetez cu aceste dezvăluiri, la ordinul lui Negulescu Mircea, câțiva dintre martorii săi și denunatorii mincinoși de la Poliția Locală Ploiești m-au acționat în judecată tocmai pe aceste dezvăluri efectuate pe baza de probe.
În grabă lor, ca o obișnuință, acești martori/denunatori utilizați în mai multe cauze penale de Negulescu Mircea mi-au accesat datele mele personale dintr-o baza de date a “Evidenței Populației” aflată până recent la Poliția Locală Ploiești într-un dosar ce se vrea mușamalizat de DIICOT Ploiești, baza de date ilegală deținută de aceștia care nu era racordată la baza națională legală a MAI și utilizată și de procurorul Negulescu Mircea pentru interese obscure.
În urmă acestui demers, cei de la Poliția Locală Ploiești (Adrian Vaida, Carmen Gheorghe, Mocanu Isabela Gabriela, etc) au dat la ”presa de casă” a procurorului Negulescu Mircea să publice această chemare în judecată cu datele mele persoanale și adresa, fapt care mi-a adus alte prejudicii incomensurabile.
Menționez că,  în urmă unor investigații derulate de ziar, că tot pe “culoarul” procurorului Negulescu Mircea, cu sprijinul unei judecătoare ,denuntatorii mincinoși utilizați de aceștia au câștigat un proces civil intentat subsemnatului, un process civil în care NU am fost NICIODATĂ citat legal. (Avocatul denuntatorilor lui Mircea Negulescu era soțul unei vicepreședinte a instanței și am fost judecat în lipsa și fără să fiu citat legal de o altă colegă a acesteia, o altă vicepreședintă de instanță, că doar asta este JUSTIȚIA în ‘România Normală” a lui Iohannis care se simte doar informat de servicii.
În urmă acestor presiuni și umiliri publice m-am îmbolnăvit de pancreatită și de inima ajungând în decursul a peste trei ani de zile să fiu transportat la urgențele spitalelor de zeci de ori, prin serviciul 112.
In data de 30.12.2019, Tribunalul Buzau a decis prin Hotararea 143/2019 achitarea „inculpatului” Radu Adrian Ovidiu, intrucat fapta nu este prevazuta de legea penala.
Trebuie sa avem incredere in justitie, adica in magistrati. (Ec Adrian Radu).

Eveniment

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Publicat

pe

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până acum ca un om de știință să fie silit, pentru a-și continua opera, să-și vândă cu anticipație drepturile de autor. Iată, avem parte și de așa ceva. Cel mai mare specialist din România în istoria recentă, Alex Mihai Stoenescu a luat această decizie extremă. De a-și vinde drepturile de autor pentru cel de-al cincilea tratat de istoriografie generală din lume. Pe care îl elaborează începând din 2006 sub egida Academiei Române.
Nici Academia, nici vreo altă instituție culturală nu are mijoacele necesare pentru a asigura finanțarea pentru o documentare extrem de laborioasă a acestei lucrări de referință a culturii române. Criza cronică a culturii noastre, care în esența ei reprezintă o criză de management politic și de administrare a statului, a atins asemenea dimensiuni, încât, în timp ce se fură în această țară și din această țară ca în codru la propriu și la figurat, Guvernul nu găsește resursele necesare nici măcar pentru supraviețuirea la limita cea mai de jos a culturii. Dacă veți citi ceea ce urmează, vă veți lua cu mâinile de cap!
Cum de a ajuns specialistul numărul unu din România în istorie recentă și unul dintre cărturarii reputați ai Europei și ai lumii să ia această decizie de a-și scoate a vânzare drepturile de autor? Lucrarea sa monumentală, după cum puteți afla, dacă deschideți linkul de mai sus, a presupus și presupune în continuare investigații extrem de ample în cele mai importante biblioteci și arhive europene. Este o muncă de Sisif. Pe care, din nefericire, nicio instituție de cultură din România, nici măcar ditamai Academia, nu mai e capabilă să o finanțeze. Iar nici autorul nu are mijloacele financiare personale necesare pentru a suporta asemenea costuri. Și ce ar putea vinde pentru a obține banii necesari? Cu excepția acoperișului de pe casă și a colecției sale de cărți, Alex Mihai Stoenescu nu are nimic de vânzare. Ca orice cărturar cu care acest neam se va mândri în viitor, întreaga sa avere se rezumă la opera sa de dimensiuni și la cote valorice impresionante. Așa că a recurs la o soluție fără precedent. Își vinde drepurile de autor pentru acest tratat și pentru toate lucrările rezumative, care urmează să fie publicate într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat sub forma unor broșuri. Își vinde deci munca și creația trecute, prezente și viitoare cu singurul scop de a-și putea finaliza opera.
Conform legislației române, drepturile de autor sunt valabile pe toată durata vieții artistului, scriitorului sau omului de știință, iar după decesul acestuia i se cuvin moștenitorului timp de 70 de ani. Nu știu dacă virtualul cumpărător al drepturilor de autor scoase la vânzare de Alex Mihai Stoenescu precum și urmașii acestuia se vor îmbogăți sau nu prin această achiziție. Oferta este una solidă, științifică, cât se poate de serioasă, dar vizează un domeniu de care, cel puțin pentru moment, din nefericire, actuala generație, generația tânără și poate și generațiile care urmează se depărtează în loc să se apropie. Aparent, interesul pentru istorie scade dramatic și exponențial. Dar cine-și pierde istoria, își pierde până a urmă și prezentul și viitorul. Ca să nu mai vorbim despre identitate. O națiune care-și pierde istoria își pierde ființa. Își pierde libertatea. Își pierde forța de a rezista. Cel care va salva această operă achiziționând drepturile de autor nu cred că va face o extraordinară afacere, cu exepția eventualității în care România se va întoarce într-o bună zi spre sine, așa cum au făcut și alte națiuni în momente grele, pentru a se salva și pentru a deveni o forță reală a nivel continental și mondial. În asemenea momente istoricii, fie ei și trecuți în neființă, au un mare preț. Și, de asemenea, opera acestora. Atunci investiția ar putea reprezenta nu numai un gest de generozitate, nu numai un gest patriotic, nu numai un semn că mai există oameni de afaceri prosperi care-și iubesc țara, iubind istoria patriei lor și apreciindu-i pe oamenii de știință care pun această istorie în operă, ci și o afacere profitabilă în sensul clasic al cuvântului.
Dacă eu aș fi în aceste momente grele premier al României, nu aș permite ca lucrurile să se întâmple așa. Nu aș accepta ca un om de știință de talia lui Alex Mihai Stoenescu, care ne-a dat cele mai importante lucrări de istorie recentă, să-și vândă pur și simplu drepturile de autor unui om de afaceri, indiferent cât de generos și de bine intenționat ar fi acesta. În definitiv și statul român, prin Ministerul Culturii, ar putea face această achiziție. Dacă nu care cumva ar putea să finanțeze încheierea acestui tratat.
Slabe speranțe însă. Și pentru a explica de ce sunt atât de sceptic, sunt silit să deschid o scurtă paranteză. Cred că în urmă cu 15 ani, în cursul unei vizite la Ankara în calitate de jurnalist, am avut cinstea să-l cunosc pe custodele arhivelor naționale. Acesta m-a informat că există acolo sute de mii de documente, rapoarte, informări, recensăminte, etc., despre vechile provincii ale României, care sute de ani s-au aflat în sfera de interes a Turciei. Acolo avem uriașe izvoare istorice de o valoare inestimabilă, necercetate de niciun om de știință român până la acea dată. Nimeni din România nu a făcut niciun efort, în ciuda faptului că autoritățile de la Ankara ne ofereau totul gratuit. Și la fel se întâmplă și cu arhivele de la Moscova, de la Viena, de la Budapesta și de la Berlin. Pur și simplu statul român, deși atenționat în repetate rânduri, a refuzat să facă orice demers. Indiferent ce guvern s-a aflat la putere. Iată cum poate fi pulverizată cu propria noastră complicitate, identitatea acestui popor.
Cazul Alex Mihai Stoenescu, un caz în definitiv strigător la cer, este doar ultimul exemplu în acest sens.
Sorin Rosca Stanescu

Citeste in continuare

Eveniment

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Publicat

pe

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror, cunoscut ca artist al paradelii, a devenit teroristul satului. Despre ce este vorba, simplu: nefacand un secret din faptul ca ii plac spriturile, ex-procurorul Mircea Negulescu o tine tot intr-o petrecere, ajungand sa isi terorizeze vecinii din mica localitatea prahoveana unde s-a refugiat de cand a incheiat socotelile cu munca de procuror. Precizam ca doar cu munca de procuror, pentru ca, dupa cum este cunoscut, Portocala mai are ceva probleme nerezolvate in Justitie, pe la Inalta Curte. Auzim astfel ca in timpul ceremonialurilor bahice pe care le organizeaza, Portocala ajunge inevitabil la discutii si scandaluri cu vecinii, fiind chemata chiar si politia, explicandu-le de fiecare data vecinilor cat este el de smecher si cum ii aranjeaza el pe toti pentru ca este in continuare protejat si ca va scapa de toate problemele din Justitie, . Din ce intelegem, marea problema a lui Portocala este fostul deputat Vlad Cosma, cel care a facut dezvalurile care au condus la excluderea sa din procuratura si pe care fostul procuror il vrea paradit. Se cade asadar, in fata unor astfel de amenintari, fie si facute la betie, ca organele statului sa verifice ca nu cumva planurile lui Portocala sa se concretizeze.

Cu atat mai necesara este o verificare din partea autoritatilor statului cu cat, auzim ca Negulescu a gandit si maniera in care vrea sa scape de problemele penale si care este demna de un film. Surse citate de Cancan sustin ca fostul procuror vrea sa invoce in instanta probleme psihice (care necesita tratament medical psihiatric) si sa obtina un certificat medial care sa ateste ca nu sta bine cu capul si ca nu trebuie bagat in inchisoare. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Eveniment

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Publicat

pe

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally Team

Acum, la inceput de an, tragem linie la ce am facut in 2019 si ne pregatim pentru un 2020, sa speram, mult mai bun, macar in ceea ce priveste automobilismul sportiv. Il intervievam astazi pe pilotul Sorin Ghisoi, cunoscut in lumea motorsportului in special pentru rezultate foarte bune la competitiile de Viteza in Coasta din Romania. Incepand din 2018 este si pilotul oficial al echipei Kaufland e-Rally Team, aducand in lumea automobilismului sportiv (si nu numai) prima masina electrica de curse din Romania.

Haide sa recapitulam pe scurt cum a pornit ideea unei masini electrice in sportul romanesc. Care au fost provocarile, greutatile dar si satisfactiile, dar mai ales care sunt asteptarile si pasii urmatori cu aceasta masina si cu acest proiect.

 Sorin Ghisoi: Ideea a pornit de la fiul meu, Matei, care m-a intrebat intr-o zi cum va arata masina viitorului, masina pe care o sa o conduca el cand se va face mare si cand o sa devina pilot ca tatal lui. Atunci a venit, fara sa ma gandesc prea mult, ideea ca masina viitorului va fi neaparat una electrica. Traimi vremuri in care sustenabilitatea devine tot mai importanta, iar noi, tot mai constienti de ea.

 De la idee pana la actiune nu e un drum simplu. Cum ai reusit sa transformi un vis in realitate?

Sorin Ghisoi: In primul rand am impartasit ce gandeam cu prietenii mei, mai precis cu colegii mei de la Cox e-Motorsport, am facut un plan, ideea a inceput sa prinda contur, ca unde-s doi puterea creste, ba chiar trei, ca l-am cooptat si pe Marc Areny cu echipa lui de la Ev Romania. Si cu proiectul frumos impachetat ne-am dus la Kaufland Romania care, spre surprinderea noastra, a parut interesat inca de la prima intalnire. Ei oricum incurajeaza si sustin sustenabilitatea si implementasera deja, impreuna cu Renovatio Group, statii de alimentare pentru masini electrice in parcarile lor. Deci ideea noastra s-a potrivit ca o manusa cumva cu ideologia lor si cu planurile lor de viitor. Nici nu imi venea sa cred ca intr-un timp asa de scurt chiar reusim sa facem proiectul Kaufland e-Rally Team.

V-a iesit din prima conversia masinii? Sau este un proces complicat care presupune multe incercari, costuri si rabdare?

Sorin Ghisoi: Evident ca pana sa ajungem la performanta testam, incercam, modificam, reglam etc. Mai ales emotional si financiar e greu. Sa tinem cont ca aceasta masina este un prototip, si ca orice prototip e nevoie de un proces indelungat de perfectare, de multe incercari. A fost cu mult ups&downs, stii tu, deal-vale-deal-vale… Multe sperante si multe dezamagiri. Dar important este ca am fost o echipa si ne-am sustinut reciproc unii pe altii, cu rabadre si incredere.

Intr-un final ati participat la cateva competitii sportive. Au fost incidente neplacute in cadrul evenimentelor?

Sorin Ghisoi: Am participat chiar la 12 etape de viteza in coasta si super rally, fara niciun abandon, iar asta chiar este un rezultat bun. Si sunt recunoscator ca m-a ferit ghinionul si nu am avut parte de niciun incident tragic pe traseu.

In 2018 am participat ca deschizator de drum in campionatele de viteza in coasta si super rally, insa in 2019 am concurat chiar la Clasa Electrica, pe care a introdus-o FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si la care am fost singurii in cadrul careia am concurat.

Adica nu aveti rivali in automobilismul sportiv?

Sorin Ghisoi: Cam asa. Deocamdata. Dar sunt convins ca in curand (poate chiar anul acesta) vor mai fi si alte masini electrice de curse care sa participe la evenimente de motorsport.

Care sunt perspectivele pentru anul 2020? Cu ce ne mai surprindeti si anul acesta?

Pregatim participarea la Campionatele de Viteza in Coasta si Super Rally, planuim sa participam tot la 12 etape. Mai bibilim un pic masinile Kaufland e-Rally Team si asta va fi surpriza. Nu va zic daca participam cu una, doua sau poate chiar mai multe. Insa ce pot sa va spun este ca toate sunt electrice si continuam sa sustinem, prin tot ce facem, prin toate actiunile noastre, sustenabilitatea si performanta. Restul, daca e surpriza, sa ramana surpriza:)

Va tinem pumnii si va dorim ca in 2020 sa adunati cel putin inca 12 trofee cu performantele voastre la Clasa Electrica!

Sorin Ghisoi: Asa sa fie! Va multumesc si in numele colegilor mei de la Kaufland e-Rally Team, Cox e-Motorsport, Ev Romania si HTag PR. Consider ca unul dintre ingredientele reusitelor noastre de pana acum este faptul ca suntem uniti, creativi si orientati catre solutii si inovatie. Iar cand ne impotmolim, ne ridicam unii pe altii. Sper ca anul acesta sa pastram cat de cat macar la fel se sus stacheta cu care v-ati obisnuit.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

Afaceri2 zile inainte

3 beneficii ale serviciilor de închiriere de vehicule

Mașinile sunt fără îndoială o parte inseparabilă a societății noastre și a vieții de zi cu zi. Unii le cumpără...

Social2 zile inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Eveniment3 zile inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Eveniment3 zile inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

Eveniment4 zile inainte

Vergil Chitac la „Jocuri de Putere”: „Daca eram in Evul Mediu, acum eram ars pe rug!”

Amiralul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a fost prezent marti seara in studiourile Realitatea TV, la emisiunea „Jocuri...

Eveniment5 zile inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

mascara | Melkior.ro mascara | Melkior.ro
Uncategorized5 zile inainte

Cum sa-ti intensifici privirea cu mascara, in functie de forma ochilor tai?

Mascara este fara indoiala unul dintre cele mai populare produse de machiaj din lume. Este usor de aplicat si poate...

Eveniment6 zile inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Afaceri6 zile inainte

La ce detalii să fii atent atunci când inchiriezi microbuze?

Atunci când trebuie să închiriezi microbuze pentru transportul nagajaților au al altor persoane, este recomandat să fii atent la anumite...

Știrile Săptămânii