Connect with us

COMUNICAT DE PRESĂ/PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC/UN PRESEDINTE CA NICIUNUL

Comunicat

Să punem opțiunea NICIUNUL pe buletinele de vot! Pentru că a devenit
majoritară!

Războiul pentru alegerile prezidențiale din această toamnă a scos la iveală, din nou,
totala lipsă de interes pe care partidele politice și candidații la funcția de Președinte al
României, le au față problemele reale ale țării și dorințele poporului român. Pentru toate
personajele implicate în acest război contează doar victoria pe care o datorează celor care finanțează acțiunile lor. Tocmai de aceea este momentul ca politicienilor din România să li se spună „NICIUNUL” nu meritați să ne reprezentați!

Calitatea politicianului și a conduitei acestuia față de alegători s-a diminuat până acolo
unde atitudinea sfidătoare a devenit fățișă, iar ofensele sunt adresate de la tribuna
parlamentară. Aș putea spune chiar că nu mai există niciun fel de respect pentru cetățeanul hăituit mediatic, înjosit de către autorități, și agresat permanent în plan financiar. În ochii partidelor și politicienilor, singura calitate pe care o mai are alegătorul este aceea de plătitor de taxe. Orice altă situație diferită este doar o excepție la regulă!

Imunitatea parlamentară, justiție transformată în mecanism de protejare a infractorilor,
accesul la resurse financiare și informaționale, transformarea aparatului de stat în mechanism de separare teritorială sunt doar câteva dintre direcțiile în care s-au produs modificări forțate ale legilor. Oricând putem adăuga: tratamente preferențiale acordate multinaționalelor, system de educație din ce în ce mai precar, dispariția de facto a sistemului de sănătate funcțional, scăderea gradului de siguranță a individului, etc. Pentru aceste „reușite” politicienii au decis că merită o viață liniștită la pensie!
Și ce au primit alegătorii? NIMIC!

Au spus 300 de parlamentari și au fost ignorați! Au spus că sunt vânduți copii și nu s-au
găsit vinovați! Au spus fără corupți și aceștia s-au înmulțit!

Și, ca de fiecare dată, la fiecare scrutin, aceeași politicieni și partide oferă aceleași
promisiuni în alt ambalaj, cu același conținut: NIMIC pentru alegător, totul pentru politicieni, partidele lor și finanțatorii acestora!

Ca alegător primești un buletin de vot: alege politicianul sau partidul de care vrei să fii
furat în următorii 4-5 ani, după caz! Te gândești: care este cel care îmi reprezintă interesele?

Și ai variantele: unul dintre cei listați sau NICIUNUL cu adevărat! Adică mergi la vot și
alegi „răul cel mai mic” sau nu mergi la vot!

Mulți cred în mod greșit că anularea votului ar putea arăta ceva semnificativ! Voturile
anulate nu fac altceva decât să permită unui număr și mai mic de oameni să decidă în favoarea unuia dintre candidați! Semnificația legală anulării votului în raport cu dorința exprimată de a spune „NICIUNUL” este nulă. Vocea alegătorului dispare! Dreptul lui nu există!

Pentru a da o voce puternică alegătorilor care cred și doresc să spună „NICIUNUL NU
MERITĂ!”, în condițiile legilor existente la această dată, un candidat trebuie să se sacrifice și să accepte poziția NICIUNUL pe buletinul de vot! Candidează, este ales, câștigă și își dă demisia după depunerea jurământului!

Rezultatul: se reiau alegerile!

DAR …

Alegătorul se poate exprima clar: NICIUNUL nu merită!

Candidații și partidele politice primesc exact ce au dat: NIMIC!

Procesul se poate relua până când clasa politică își primește lecția, și își schimbă
atitudinea, până când înjosirea la care este supus poporul român încetează, până când dispar toate fumurile din capul politicienilor și românul înțelege că este respectat de către cei pe care îi alege să-l reprezinte!

Și se va vedea imediat! Respectul față de o opțiune majoritară decisă de alegători ar
trebui să însemne în primul rând schimbarea candidaților considerați de majoritate ca fiind nereprezentativi! Odată cu schimbarea acestora ar trebui să fie schimbate și platformele electorale! Iar mai presus de orice ar trebui să existe și garanții că programele propuse în platformele electorale se vor realiza!

Pentru a da voce românilor care vor să spună ferm NICIUNUL sau care aleg „răul cel
mai mic” pentru că nu au opțiunea NICIUNUL, pentru a fi recunoscută prin lege necesitatea opțiunii „NICIUNUL” pe orice buletin de vot, urmată de îndepărtarea candidaților declarați neconformi de majoritate, invit pe toți cetățenii care doresc să voteze „NICIUNUL” să aleagă semnul electoral al Partidului Neamul Românesc.

Prezint documentul notarial prin care mă angajez să demisionez a doua zi după
depunerea jurământului, sub sancțiunea asumată de a despăgubi persoanele care semnează lista de susținători, în cazul în care demisia nu este depusă! Sper ca în acest fel să arătăm împreună cu românii care mă vor vota că ROMÂNIA POATE DEVENI O ȚARĂ PROSPERĂ PENTRU TOȚI LOCUITORII EI, atunci când votul este arma cea mai puternică a alegătorilor!

Ninel Peia
Candidat la alegerile prezidențiale 2019
comunicat

un-presedinte-ca-niciunul-program-electoral_001

notariat

Eveniment

Un articol tipic „Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta de a se afla adevarul ci de a manipula

pe

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta de a se afla adevarul ci de a manipula. Articolul aparut in presa cu scandalul nu are nicio baza reala, poza cu cei de la Politie are alta incarcatura, ei au venit in parc pentru a vedea perimetrul, zona in care se tin evenimentele nicidecum pentru un scandal, se spune ca nu am fost de gasit, minciuna, cei doi reporteri de la „Obs..” au fost acolo si au discutat cu mine. Deranjeaza ca cineva face ceva civilizat, se pare ca da, tot ce se face in parc, a fost, si este legal. Nu este primul, probabil nici ultimul, articol mizerabil la adresa parcului, vad ca nu se satura de … , sa distrugem tot, asta e intentia, ca nu inteleg  – declara pentru ziarul Incisiv de Prahova directorul Parcului Municipal Vest din Ploiesti, Donald Constantin.
Reamintim ca un ziar local a publicat cateva articole denigratoare privind activitatea „economica” din acest parc realizat din fonduri europene, unele articole la „foc automat” (cca 2 si/sau 3 pe zi in momentul in care se apropia inaugurarea Oraselului Copiilor).
Iata doar o parte din aberatiile celor dezvaluite de acest ziar:
„Primăria Ploiești a anunțat prin numeroase comunicate de presă că, în acest an, Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun sunt amenajate, în premieră, în Parcul Municipal Vest. Observatorulph.ro a aflat că administrația parcului a oferit, în exclusivitate și fără niciun fel de procedură de achiziție publică, organizarea acestor activități specifice sărbătorilor de iarnă unei firme înființată acum un an, al cărei principal obiect de activitate îl reprezintă ”colectarea deșeurilor nepericuloase”., etc si aberatiile continua in toate articolele cu asa-zisele dezvaluiri.
Nu putem fi acuzati ca suntem aparatori ai primarului Adrian Dobre, din contra: cand acest ziar ii lua apararea noi eram singurii care il critica dar asa este cand anumite redactii fac pur si simplu politica si isi schimba si ei „culoarea”,  dupa cum bate vantul.
Ca sunt aberatii aceste dezvaluiri cititorii isi pot da seama si din urmatoarele:
„Luna trecută, între administrația Parcului Municipal Vest și societatea GREENTAM SERV SRL din sat Pleașa, comuna Bucov, se încheie o convenție prin care firma respectivă, înființată în 2018 și având ca obiect principal de activitate ”colectarea deșeurilor nepericuloase” are exclusivitate în organizarea celor două evenimente, poate cele mai importante ale acestui an. Atenție, la baza acestei înțelegeri nu există nicio procedură de achiziție publică”, se „dezvaluia in acest ziar.
Mentionam ca tarifele de inchiriere al unui teren in Parcul Municipal Vest Ploiesti este un tarif fix, de 2 Ron/m2 avand un tarif fix nu se poate organiza legal „licitatie” pentru inchiriere, principiul fiind in astfel de cazuri, primul venit, primul sosit. In acest caz, firma GREENTAM SERV SRL din Pleașa, comuna Bucov, a avut prima ideea de a inchiria aceste spatii si de a organiza aceste evenimente.
Mai mult, dezvaluirile celor de la acest ziar continua:
„La rândul său, firma respectivă închiriază spațiile comerciale la tarife și pe criterii care nu sunt cunoscute publicului, din acest motiv mai mulți comercianți protestând ieri la Parcul Vest, unul dintre ei fiind agresat „.
Faptul ca GREENTAM SERV SRL „închiriază spațiile comerciale la tarife și pe criterii care nu sunt cunoscute publicului” este strict problema si politica acestei societati, fiind o societate comerciala cu capital privat, societate care se asociază cu cine doreste in baza unor înțelegeri si stabilesc regulile lor, respectând obligațiile din convenția cu Primăria.
Problema este mult mai comica si mai grava in toata aceasta „afacere” dezvaluita de acest ziar.
Un autoturism cu doi „jurnalisti” ai acestui ziar poposeste in Parcul Municipal Vest impreuna cu doua persoane de etnie rroma.
Cele doua persoane de etnie rroma se duc „glont” la directorul Donald Constantin si incep sa il injure si sa il ameninte, in timp ce acesti doi bravi „jurnalisti” filmau incidentul provocat chiar de pasagerii pe care i-au adus in parc. Interesant, nu? Vom reveni pe acesta tema cu dezvaluiri si poate o sa descoperim impreuna ce interese meschine au toate aceste personaje si ce interese obscure se ascund in spatele acestor „dezvaluiri”.
Reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova au analizat toate actele puse la dispozitie de conducerea Parcului Municipal Vest Ploiesti si de GREENTAM SERV SRL, acte ce imbraca forma legalitatii, restul este can-can si interese absconse.
Pe noi ne mira doar cateva aspecte din tot acest scandal…anumite presiuni efectuate la o Sectie de Politie si un anumit comportament si vocabular (atipic spunem noi) al unui pretendent la sefia IPJ Prahova. Vom reveni si pe aceasta tema. (Cerasela N.).

N.R – Reprezentantii GREENTAM SERV SRL ne-au precizat ca vor actiona in judecata ziarul cu „dezvauiri”.

Eveniment

IPJ Prahova sta pe butoi de pulbere/De la culoarea „rosie” (grena) la portocaliu – galben, cu „sageata”

(mai mult…)

Eveniment

Fostul şef al IPJ Prahova Viorel Dosaru si-a „cumparat de la bec” o banda dintr-o strada in Parcul Industrial Ploiesti/Fostii subalterni de la Politia Rutiera se fac ca au „orbul gainilor”

Iata doar o parte din aberatiile celor dezvaluite de acest ziar:
Mentionam ca tarifele de inchiriere al unui teren in Parcul Municipal Vest Ploiesti este un tarif fix, de 2 Ron/m2 si avand un tarif fix nu se poate organiza legal „licitatie” pentru inchiriere, principiul fiind in astfel de cazuri, primul venit, primul sosit. In acest caz, firma GREENTAM SERV SRL din Pleașa, comuna Bucov, a avut prima ideea de a inchiria aceste spatii si de a organiza aceste evenimente.
Mai mult, dezvaluirile celor de la acest ziar continua:
Faptul ca GREENTAM SERV SRL „închiriază spațiile comerciale la tarife și pe criterii care nu sunt cunoscute publicului” este strict problema si politica acestei societati, fiind o societate comerciala cu capital privat.

Ultimile stiri locale

Eveniment23 de ore inainte

Eveniment2 zile inainte

Eveniment3 zile inainte

Eveniment4 zile inainte

Biroul şi Directoratul de Informaţii al Comunităţii de Informaţii al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, alertate de mai multe ori în cazul ambasadorului SUA la UE, Gordon Sondland, şi mai mulţi oficiali români

Articolul care urmează nu este despre România stat de drept, acest articol este despre cum a evoluat învățământul din România,...

Eveniment5 zile inainte

Doamna ministru al educatiei este REALA?

Procedura asumării răspunderii prin Parlament se aplică în mod excepțional. Este prevăzută prin Constituție, pentru că părinții Legii Fundamentale au...

Uncategorized6 zile inainte

Cea mai profitabila meserie in randul studentelor

A fi studenta in Bucuresti nu este un lucru deloc usor. Fiind un oras scump, o mare majoritate a fetelor...