Cozmin Gușă a detonat bomba: venirea lui Rareș Bogdan în PNL nu i-a ajutat foarte mult pe liberali. Partidul se află pe un trend descendent. Potrivit lui Gușă, dacă liberalii au fost pe val imediat după ce au anunțat că Rareș Bogdan va conduce lista la alegerile europarlamentare 2019, situația s-a schimbat

În opini sa, PNL a găsit un erou în persoana lui Rareș Bogdan, dar liberalii s-au oprit aici neavând nicio strategie de partid.

„PNL a avut un moment de maximă dificultate și o mare întârziere în a-și anunța candidații la alegerile europarlamentare 2019 în așteptarea eroului. Au găsit eroul în persoana lui Rareș Bogdan. S-au trezit cu un erou, dar fără strategie de partid. Din credința lor că Rareș Bogdan le va rezolva această problemă, după momentul de început cu el care a însemnat o creștere pentru partid, astăzi PNL și-a atenuat foarte mult evoluția și este pe un trend descedent pentru că nimeni nu dublează mesajul lui Rareș Bogdan. Nu sunt prea mulți candidați PNL care apar în campanie sau la televizor ca să vorbească. De unde a fost o flacără și o surpriză pozitivă, PNL trenează”, a comentat Cozmin Gușă în emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV.

Te-ar putea interesa și: