Connect with us

Afaceri

Credit rapid fara ANAF de la IFN obținut azi

Publicat

pe

Sunt câteva metode prin care puteți obține un împrumut rapid fără anaf de la o instituție financiară non-bancară (IFN). Prima opțiune este să vă îndreptați către o organizație specializată în acordarea de credite pentru afaceri mici. Aceste organizații colaborează, de obicei, cu o rețea de creditori și vă pot asista în obținerea finanțării necesare.

O alternativă este să căutați un creditor online. Există numeroși creditori online specializați în oferirea de împrumuturi pentru întreprinderi mici. De obicei, aceștia au un proces de aplicare mai simplu și ar putea fi capabili să vă ofere finanțarea necesară într-un termen scurt.

În sfârșit, puteți încerca să obțineți un împrumut rapid fără anaf de la un membru al familiei sau un prieten. Dacă există cineva dispus să vă împrumute suma necesară, aceasta poate fi o opțiune foarte bună. Asigurați-vă că împrumutul va fi rambursat la timp și în totalitate pentru a preveni deteriorarea relației.

De ce să optați pentru o instituție financiară non-bancară pentru un împrumut rapid fără anaf?

Iată câteva motive pentru care ați putea alege o instituție financiară non-bancară (IFN) pentru un împrumut rapid fără anaf:

IFN-urile pot acorda împrumuturi persoanelor cu istoric de credit mai puțin favorabil.
Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți un împrumut de la o bancă. IFN-urile sunt mai dispuse să ofere împrumuturi persoanelor cu un istoric de credit mai puțin favorabil, deoarece nu sunt la fel de rigide ca băncile în privința scorului de credit. Astfel, aveți șanse mai mari să obțineți un împrumut de la o IFN, chiar dacă aveți un istoric de credit negativ.

IFN-urile pot oferi împrumuturi pentru sume mai mari de bani.
Băncile au adesea limite în ceea ce privește suma de bani pe care o puteți împrumuta. IFN-urile nu au aceste limite, ceea ce înseamnă că puteți împrumuta sume mai mari de la ele. Acest lucru este util dacă aveți nevoie de o sumă mare de bani, cum ar fi pentru achiziționarea unei locuințe.

IFN-urile pot oferi împrumuturi cu termene mai scurte.
Dacă aveți nevoie de bani pentru un proiect pe termen scurt, un împrumut rapid fără anaf poate fi o opțiune mai potrivită decât o bancă. Acest lucru se datorează faptului că IFN-urile pot oferi împrumuturi cu termene mai scurte decât băncile. Acest lucru înseamnă că va trebui să rambursați împrumutul mai repede, dar și că veți plăti mai puține dobânzi în total.

IFN-urile pot oferi împrumuturi cu rate ale dobânzii mai mici.
IFN-urile pot oferi împrumuturi cu rate ale dobânzii mai mici decât băncile. Acest lucru se datorează faptului că IFN nu sunt la fel de reglementate ca băncile și, prin urmare, pot percepe rate ale dobânzii mai mici. Acest lucru este util dacă doriți să economisiți bani pe durata creditului dumneavoastră.

IFN-urile pot oferi împrumuturi cu mai puține comisioane.
De asemenea, IFN-urile pot oferi împrumuturi cu mai puține comisioane decât băncile. Acest lucru se datorează faptului că IFN nu sunt obligate să perceapă aceleași comisioane ca și băncile. Acest lucru este util dacă doriți să economisiți bani în cadrul împrumutului dumneavoastră.

În concluzie, alegerea unei instituții financiare nebancare pentru un credit rapid fără anaf poate fi o opțiune foarte potrivită, în special dacă aveți un istoric de credit mai puțin favorabil sau dacă aveți nevoie de o sumă mare de bani pentru o perioadă scurtă. Cu o varietate de opțiuni disponibile, este important să vă documentați și să alegeți cea mai potrivită soluție financiară pentru nevoile dumneavoastră.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Citeste in continuare

Afaceri

Ai un restaurant? Afla cum un distribuitor de produse fast food te ajuta sa salvezi timp si bani!

Publicat

pe

distribuitor produse fast food

Restaurantele fast-food au devenit o parte importanta a vietii moderne, oferind mese rapide si convenabile. Fie ca au in meniu doner kebab si cartofi prajiti sau burger, restaurantele au intotdeauna nevoie de produsele si serviciile oferite de distribuitorii de produse fast food.

In esenta, un furnizor de produse fast-food vinde ingredientele esentiale care stau la baza meniului unui restaurant, de la carnea utilizata si pana la deserturi. Toata de gama de produse este special creata pentru a satisface nevoile restaurantelor fast-food, permitandu-le sa creeze preparate delicioase care pot fi pregatite rapid.

Daca detii un restaurant, continua sa citesti si descopera ce produse gasesti in oferta unui distribuitor produse fast food de care restaurantul tau sigur are nevoie!

Carnea pentru doner kebab

Unul dintre cele mai populare produse pe care il vei gasi in oferta unui distribuitor de produse fast-food este carnea pentru doner kebab. Bucatile de carne proaspata, condimentate, sunt asezate pe o tepusa metalica pentru a forma batonul de carne pentru kebab, fiind usor de manevrat si gatit.

Carnea pentru kebab este foarte apreciata pentru textura frageda si gustul delicios al condimentelor, precum piper, chimen, turmeric si boia.

Cartofi congelati

Cartofii sunt un must-have pentru meniul oricarui restaurant fast-food, fiind adesea garnitura principala aleasa de clienti. Cartofii congelati sunt curatati, taiati si chiar condimentati, gata sa fie prajiti in baie de ulei sau copti.

Cartofii congelati sunt mai rentabili pentru restaurante, deoarece sunt gata sa fie gatiti si serviti, ajutand la economisirea a foarte mult timp.

Sosuri

De la clasicul ketchup si pana la sos tartar cu aroma de patrunjel si ceapa, restaurantul tau ar trebui sa aiba mereu disponibila o gama variata de sosuri pentru clientii.

Sosul are rolul de a „lega” aromele preparatului, de al face mai suculent, dar si mai apetisant. Daca vrei sosuri delicioase, verifica oferta distribuitorilor de produse fast food, vei gasi intotdeauna sosuri pentru toate gusturile.

Prajituri

Prajiturile si dulciurile sunt un alt tip de produse pe care furnizorii de fast-food le vand. Desertul este de multe ori vedeta meniurilor restaurantelor. De la clasicele prajituri de ciocolata si pana la baklava, furnizorii de fast-food ofera o varietate de optiuni pentru fiecare restaurant.

Avantajul este ca prajiturile sunt preambalate si gata de servire, ceea ce adaugarea lor in meniu mult mai usoara.

Chifle

Chiflele de paine sunt produse esentiale pe care le gasesti in oferta distribuitorilor de produse fast food. De la chifle de burger la chifle pentru kebab, aceste produse sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni.

Ulei de gatit

Uleiul de gatit este un alt element esential de care ai nevoie in restaurantul tau si pe care il vei gasi in oferta furnizorilor de produse fast food.

Semipreparate

In cele din urma, furnizorii de fast-food au in oferta lor si articole semipreparate, cum ar fi snitele si aripioare de pui. Aceste produse sunt partial gatite si apoi congelate, aspect care ajuta la eficientizarea procesului de preparare, fiind rapid si usor de pregatit si servit.

Acestea sunt cateva ingrediente si preparate de care restaurantul tau are nevoie si pe care le gasesti in oferta unui distribuitor de produse fast food asa cum este Cinar Distribution. Salveaza timp si bani cu ajutorul produselor de calitate de la furnizori de top!

Citeste in continuare

Afaceri

Expert Torcret – Specialiști în Servicii de Torcretare Beton și Șape Mecanizate Elicopterizate

Publicat

pe

De

sape mecanizate pret

Expert Torcret este o companie cu experiență în domeniul construcțiilor care oferă servicii de torcretare beton și șape mecanizate elicopterizate, utilizând tehnologii de ultimă generație și echipamente performante. Compania este specializată în pomparea de beton în diverse locații și tipuri de structuri, oferind soluții personalizate pentru fiecare client, indiferent de complexitatea proiectului.

 

Pomparea de beton este una dintre cele mai eficiente metode de a turna beton în locații greu accesibile sau în structuri care necesită o armare solidă. Expert Torcret oferă servicii de pompare verticală a betonului pe o distanță de până la 100 metri, precum și pompare orizontală pe o distanță de până la 300 de metri, acoperind astfel o gamă largă de nevoi și cerințe ale clienților.

 

În plus, compania utilizează tehnologia de torcretare mecanizată pentru a aplica betonul într-un mod uniform și eficient pe suprafețe diverse, precum pereți, stalpi, centuri realizate din beton armat sau zidărie, maluri pentru aducțiuni de apă sau canale de irigații, lucrări și ziduri de sprijin în domeniul apelor uzate, piscine, bazine de apă subterane, magazii și adaposturi sub sol, consolidări pentru pereții la clădiri vechi ori taluzari în zona viaductelor.

 

Torcretarea este o metodă rapidă și eficientă de a aplica betonul, care oferă un grad ridicat de durabilitate și costuri reduse față de alte metode de turnare. Expert Torcret oferă clienților săi avantajul de a economisi timp și bani prin utilizarea acestei tehnologii de vârf.

 

În plus, Expert Torcret oferă servicii de șape mecanizate elicopterizate cu granule de polistiren, ideale pentru suprafețe mari de lucru. Compania deține un robot de nivelare automată cu laser incorporat, care oferă o toleranță de eroare de 1 mm la o suprafață de 100 mp și poate nivela o suprafață de 60 mp/h. Această tehnologie de vârf oferă clienților un nivel ridicat de precizie și eficiență în procesul de nivelare a suprafețelor.

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactati: 0766718511

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment8 ore inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

EvenimentO zi inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Uncategorized2 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized2 zile inainte

Axis anunta noi camere panoramice ce ofera o vedere de ansamblu completa la 360°

Bucuresti, 30 May 2023 – Axis Communications anunta lansarea a doua noi camere panoramice prevazute cu o unitate de procesare cu invatare...

Uncategorized2 zile inainte

Generația Z și Millennials aduc telefoanele cu clapetă înapoi Telefonul Flip Nokia 2660 reimaginat este acum disponibil în culorile Pop Pink și Lush Green

Telefoanele clasice sunt din ce în ce mai populare, deoarece generațiaZ și Millennials au început să-și limiteze timpul petrecut în...

Uncategorized2 zile inainte

STAR STONE finalizează investiția de 350.000 de euro, începută anul trecut, și demarează producția de confecții metalice  

În noua categorie, companie produce elemente de gard standardizat, pe dimensiuni potrivite pentru garduri din bolțari Traverstone® Block STAR STONE...

Uncategorized2 zile inainte

Synology anunță DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

București, România – Synology anunță lansarea lui DiskStation DS423, o unitate cu 4 bay-uri din seria Value, concepută ca o soluție de...

Uncategorized2 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Eveniment2 zile inainte

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Uncategorized3 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Știrile Săptămânii