Connect with us

Uncategorized

Minio Studio a consolidat comunicarea despre Snackologie în 2022 alături de TUC, Oreo, Milka și Philadelphia

Publicat

pe

Combinațiile unice de gusturi și texturi între delicioșii biscuiți TUC și Oreo și brânza cremoasă Philadelphia, reprezentând diverse rețete de gustări, au fost un succes memorabil în 2021, în cadrul campaniei Snackologie – Creează o gustare de top. Motiv pentru care Minio Studio și companiile Mondelēz România și Macromex au dus Snackologia la următorul nivel anul trecut.

Snackologia – știința snackului perfect a fost completată în 2022 prin două campanii distincte, cea de-a doua integrând și un alt brand foarte apreciat de iubitorii de dulce din țara noastră, Milka.

https://www.youtube.com/watch?v=U-77O9VR2hg

Cele două campanii de comunicare integrată „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT!” au fost amplificate in-store, în mediul digital, în audio-vizual, dar și prin intermediul activărilor de brand, acestea din urmă reprezentând întâlniri în care consumatorii au descoperit în mod direct rețetele special create.

„Campaniile „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT” au fost două proiecte complexe de comunicare cu un suport 360. În ciuda complexității, gestionarea lor a decurs fără obstacole, având în vedere experiența acumulată în anii anteriori. Personal, a fost al cincilea an în care am fost main account pe conturile Mondelēz și Macromex și al patrulea de comunicare în platforma gustaredetop.ro. Am reușit într-un timp destul de scurt să dezvoltăm sute de asset-uri pentru digital, să organizăm evenimente offline, să implicăm influenceri și totodată să fim prezenți în in-store. Acest lucru s-a datorat unui element esențial: coeziunea. În interiorul echipei Minio, între echipă și client, și între echipa Minio și partenerii care au fost implicați. Le mulțumesc tuturor”, declară Gabriel Băicoianu, Account Manager Minio Studio.

Proiectele au inclus sute de materiale creative, printre care vizualuri pentru toate mediile de comunicare alese: spoturi video, fotografii, texte și postări în Social Media.

TOP SNACK 2.0

Campania a continuat ideea creativă din anul precedent, făcând-o însă și mai atractivă pentru consumatori. În mediul digital a avut ca bază site-ul gustaredetop.ro. Acesta reprezintă o platformă digitală permanentă, lansată în urmă cu patru ani, pe care fiecare campanie din această serie o îmbogățește cu rețete și conținut de calitate.

Indiferent că au poftă de ceva dulce sau sărat, crocant sau pufos, cu brânză, fructe, carne sau chiar ceva exotic, consumatorii pot găsi pe site în acest moment nu mai puțin de 107 rețete ușor de preparat cu TUC, Oreo și Philadelphia.

Chef Dexter, principalul endorser al campaniei, i-a provocat pe pofticioși să creeze propriile rețete. Nouă dintre acestea au fost alese câștigătoare de un juriu din care alături de Chef Dexter au făcut parte reprezentați ai agenției Minio Studio și ai companiilor Mondelēz România (TUC, Oreo și Milka) și Macromex (Philadelphia).

Cele 9 rețete au fost reproduse de Chef Dexter în stilul lui caracteristic, contribuind la răspândirea digitală a mesajului campaniei.

https://www.youtube.com/watch?v=Th-cPZOYy3M

Toate cele 9 rețete au fost premiate și, ulterior, preparate în cadrul unei activări care a avut loc la ParkLake Shopping Center. Mii de consumatori au trecut timp de două zile pe la van-ul denumit TOPterie și au gustat preparatele realizate cu TUC, Oreo și Philadelphia.

Campania a inclus, de asemenea, un spot TV pentru brandul Philadelphia și o componentă in-store în cadrul căreia consumatorii au putut câștiga premii pe baza bonului fiscal obținut în urma achiziției oricăruia dintre cele trei produse.

FII CHEF PESTE DESERT!

A doua campanie care a promovat Snackologia în 2022 a fost îndulcită de prezența brandului Milka, alături de cele trei existente până acum.

https://www.youtube.com/watch?v=Cm718YMc0Ac

Chef Dexter a creat 10 rețete care au inspirat consumatorii să încerce și ei combinații inedite și gustoase.

Ela Crăciun și Ioana Puiu s-au alăturat și ele campaniei în calitate de influenceri. Cele două și-au provocat comunitățile să intre în joc, iar apoi câștigătorii au avut parte de câte un meet & greet cu Ela și Ioana într-un spațiu confortabil și prietenos, unde toată lumea s-a bucurat de un candy bar impresionant și o atmosferă foarte plăcută.

https://www.youtube.com/watch?v=Lci6CPjzBP4

Ca în cazul primei campanii a anului, „FII CHEF PESTE DESERT!” a beneficiat de o componentă in-store cu premii pentru cei care au ales să se bucure de Oreo, Milka și Philadelphia.

„Campaniile care promovează Snackologia ne dau oportunitatea să oferim clienților noștri ceea ce putem numi creativitate în formă continuată. În plus, în ultimul timp mi se pare evidentă nevoia industriei marcomm de a pune la dispoziția consumatorilor campanii de tip serial. Un astfel de conținut oferă memorabilitate și o mai mare implicare emoțională a consumatorului, care se atașează mai mult de poveste. Aceste campanii sunt o mare provocare din punct de vedere creativ, pentru că ele trebuie să aducă de fiecare dată ceva nou, pentru a nu apărea reversul medaliei, adică plictisirea consumatorului. E ca un serial pe o platformă de streaming de la care publicul așteaptă mai mult de la un sezon la celălalt. Noi vom continua Snackologia în 2023 pentru că mai avem multe de oferit. Vreau să le mulțumesc clienților pentru încredere și ajutorul dat, iar echipei Minio pentru gestionarea perfectă a acestui proiect de lungă durată”, spune Ioana Mucenic, CEO Minio Studio.

„Consistența în comunicare, dar și în colaborare, este rețeta care ne asigură succesul proiectelor de la un an la altul. În 2019, Mondelēz a lansat provocarea către consumatori: „TU Ce pui pe TUC?”, începând astfel construirea drumului către conceptul denumit: Snackologie. De atunci și până în prezent, Mondelēz împreună cu Macromex și Minio, alături de Chef Dexter, continuă să comunice și să elaboreze conceptul de Snackologie, arta și știința snackului potrivit pentru momentul potrivit. După 3 ani în care ne-am concentrat în a educa și a oferi consumatorilor soluții de snackuri simple și versatile, potrivite pentru diferite ocazii din viața de zi cu zi, în 2022 am lansat campania „Prepară gustarea ta de TOP” care a avut și componenta de concurs, prin care consumatorii au avut ocazia de a ne propune chiar ei rețete care să fie incluse în portofoliul campaniei. Astfel, 9 rețete câștigătoare au fost recreate și degustate cu ocazia activării implementată în ParkLake Shopping Center. Interacțiunea consumatorilor cu snackurile propuse prin platforma gustaredetop.ro a fost continuată în campania „Fii Chef peste Desert”, prin intermediul căreia ei au degustat live snackuri dulci alături de influencerii lor preferați. Obiectivul nostru este să continuăm să promovăm și să consolidăm conceptul inovator de Snackologie alături de colaboratorii și consumatorii noștri”, completează Ioana Pană, Marketing Manager Bakery Mondelēz România.   

„Platforma Snackologie, din care fac parte campaniile „TOP SNACK 2.0” și „FII CHEF PESTE DESERT”, a fost o provocare creativă pe care am îmbrățișat-o cu mare bucurie. Știam că trebuie să aducem ceva nou și inovator în piață, pentru a menține consumatorii noștri implicați! Și am reușit, campaniile au fost un real succes!

Cele 2 campanii din 2022 au fost o provocare pentru că a trebuit să aducem laolaltă dulce și sărat, biscuiți, cremă de brânză și ciocolată, dar și o experiență încântătoare. Mulțumesc echipei Minio pentru ideile creative și implicarea până la nivel de detaliu și echipei Mondelēz pentru deschidere și susținere. Sunt foarte încântată de fit-ul perfect dintre Philadelphia, Oreo, TUC și Milka, rezonează atât de puternic cu consumatorii noștri!

Abia așteptăm să surprindem consumatorii noștri și în 2023 cu campanii unice și inovatoare, marca Snackologie. Stay tuned!”, declară Monica Zeciu, Senior Category Manager Macromex.

DESPRE MINIO STUDIO

Minio Studio este o agenție de creație strategică. Lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor, agenția are acum o echipă de 21 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică. În 2020, Minio Studio a fost cea mai premiată agenție locală independentă. În doar trei ani, agenția a acumulat peste 20 de premii și alte 24 de nominalizări la festivaluri de comunicare. Ca un punct de diferențiere, Minio Studio este și singura agenție din regiune care are propriul laborator de analize biometrice integrate, ceea ce îi permite să își evalueze creația din perspectiva consumatorilor.

DESPRE MONDELĒZ

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index. Vizitați www.mondelezinternational.com sau urmăriți compania pe Twitter la adresa www.twitter.com/MDLZ.

DESPRE MACROMEX

Macromex este printre liderii industriei de produse alimentare din România în ultimii 30 de ani pe segmentul de produse congelate și refrigerate. În tot acest timp, schimbările pieței, profesionalismul echipei și dorința continuă de a inova au determinat o evoluție constantă și susținută a companiei. Macromex este un jucător de top atât în retail, cât și în HoReCa, iar printre brandurile comercializate se numără nume ca Philadelphia, Edenia, Corso, La Strada, Häagen-Dazs sau Snickers.

Cele 3 echipe implicate în proiecte:

Minio Studio

Gabriel Băicoianu – Account Manager

Răzvan Sarivan – Digital Account Manager

Mihai Bălan – Senior Art Director

Max Amza – Senior DTP

Ionuț Dumitrache – DTP

Roberta Mihai – Graphic Designer

Luna Ilaria Nica – Copywriter

Marius Marin – Reputation Manager

Cristiana Pană – Head of Strategy

Ioana Mucenic – CEO

Mondelēz România

Ksenija Popovic – Junior Brand Manager OREO RO

Oana Petrescu – Junior Brand Manager TUC RO

Ioana Pană – Marketing Manager Bakery RO

Macromex

Monica Zeciu – Senior Category Manager

Marius Popa – Junior Brand Manager

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Zyxel – De ce este foarte important să integrăm soluții de securitate Endpoint?

Publicat

pe

De

Potrivit Statista.com, în prima jumătate a anului 2022, numărul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.  

31 martie 2023 — Infractorii cibernetici vor căuta întotdeauna o modalitate creativă și inteligentă de a infecta un sistem sau o rețea. Dacă utilizați în prezent o soluție antivirus pentru a vă menține rețeaua în siguranță, nu este suficient. Antivirusul este doar un singur nivel de securitate; un utilizator are nevoie de un strat suplimentar de protecție împotriva tulpinilor avansate de malware. Protecție care poate gestiona un număr tot mai mare de atacuri malware, în special atunci când utilizatorii se deplasează la birourile de acasă și lucrează de la distanță pe drum. Potrivit Statista.com, în prima jumătate a anului 2022, numărul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.

De ce soluțiile endpoint sunt esențiale?

Peisajul amenințărilor devine din ce în ce mai complex, iar infractorii cibernetici caută întotdeauna modalități inovatoare de a accesa, fura informații sau manipula angajații pentru a oferi informații sensibile. Și astfel, securitatea stațiilor de lucru este esențială pentru securizarea întreprinderilor moderne.

Vizibilitate, control și răspuns

Cu organizațiile care astăzi sunt descentralizate și bazate pe IoT, se poate vedea un număr tot mai mare de dispozitive conectate, inclusiv medii de lucru de acasă. Prin urmare, avem nevoie de vizibilitate, control și capacitatea de a oferi un răspuns la această nevoie.

  1. Vizibilitate – Construiți capacitatea de a identifica persoane, dispozitive și aplicații
  2. Control – Oricine încearcă să acceseze o resursă trebuie să se autentifice mai întâi cu o metodă de autentificare puternică
  3. Răspuns – Reacție în timp util la ceea ce este identificat ca fiind rău intenționat

Migrarea perimetrului de securitate

O rețea descentralizată permite o mai mare confidențialitate, deoarece informațiile nu sunt transmise printr-un singur server central și, în schimb, trec prin mai multe dispozitive.

Astra de la Zyxel vă ajută să vă îmbunătățiți rețeaua

  1. Utilizatori de la distanță

Zyxel Astra este de a securiza utilizatorii de la distanță, roaming peste tot în afara perimetrului existent. Acesta pune toate aspectele legate de protecția securității înapoi în mâinile administratorului de rețea și le permite să monitorizeze și să securizeze utilizatorii, indiferent de locație.

  1. Atacuri de phishing și exploatare

Protejați-vă de atacurile de phishing și de exploatare, îmbunătățind securitatea endpoint-ului cu Astra fără motor. Puteți controla și gestiona cu ușurință siguranța dispozitivului mobil fără a sacrifica performanța. Depășiți amenințările rău intenționate oricând și oriunde.

Caracteristici Astra

  • Predict – Identifică persoane, dispozitive și aplicații
  • Prevent – Utilizatorii trebuie să se autentifice mai întâi cu o metodă de autentificare puternică
  • Detect – Detectarea navigării pe web în timp real
  • Răspuns – Monitorizarea în timp util a traficului și stocarea datelor istorice de 7 zile pentru admin

Notă: Zyxel Astra Endpoint Protection este disponibil în prezent pe telefoane mobile și tablete care rulează Android sau IOS.

Soluții Zyxel

NWA55AXE de la Zyxel este un AP WiFi 6 durabil, rezistent la intemperii în aer liber. Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE conform cu standardul IP55, rezistent la intemperii, este cel mai bun punct de acces în aer liber WiFi 6 pentru a vă extinde rețeaua wireless în exterior. NWA55AXE cu NebulaFlex oferă manevrabilitatea flexibilă pentru a alege în mod liber între gestionarea GUI locală sau onboarding la interfața noastră super ușoară de gestionare a cloud-ului Nebula, pe care nu trebuie să vă faceți niciodată să vă faceți griji cu privire la uitarea adresei IP sau a contului și parolei pierdute.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Citeste in continuare

Uncategorized

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

Publicat

pe

De

Calificari Campionatul Mondial de la Iasi

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie de participarea la etapele regionale

București, 29 martie 2023 – Campionatul Mondial de Esports, care va avea loc anul acesta la Iași între 24 august și 4 septembrie, anunță deschiderea înscrierilor pentru calificările naționale. Jucătorii români se vor putea înscrie în cadrul calificărilor ce vor desemna reprezentativele României, echipe sau individual, la jocurile competiției: Counter Strike: Global-Offensive, PUBG Mobile, eFootball, Mobile Legends și Tekken. Înscrierile se fac online, începând de pe 15 aprilie, pe site-ul www.digitalthroneiasi.com.

Datorită statutului României de țară gazdă organizatoare a Campionatului, câștigătorii români ai calificărilor naționale vor juca direct la turneul final de la Iași. Calificările vor avea loc online până pe 30 iunie. În aceeași perioadă, reprezentanții tuturor celorlalte țări din întreaga lume concurează în cadrul calificărilor regionale care vor avea loc în cadrul unor competiții în 4 zone geografice: Africa, America, Asia și Oceania și Europa.

Campionatul Mondial de Esports de la Iasi_1

Jucătorii români vor participa la calificările naționale jucând unele din cele mai populare titluri de esports din acest moment. Counter-Strike:Global Offensive este cel mai important titlu competitiv de tactical shooter din lume. PUBG Mobile este un shooter multiplayer de tip Battle Royale în care victoria îi este atribuită ultimului care rămâne în picioare. eFootball este unul dintre cele mai vechi și respectate simulatoare de fotbal din lume. În Mobile Legends, două echipe a câte cinci jucători au ca scop principal distrugerea bazei inamice. Jocul a atins un record absolut în 2022 în cadrul Campionatului MLBB M4 din Asia, atunci când a fost vizionat concomitent de 4 milioane de spectatori. Tekken este un joc spectaculos de luptă corp la corp.

Echipele ce vor reprezenta România în cadrul competițiilor de Dota 2 și CS:GO Female sunt deja formate în jurul a unora din cei mai valoroși jucători români de esports la aceste jocuri.

Dota 2 este un joc multiplayer online de luptă în care fiecare jucător controlează un personaj unic, iar echipa ce va reprezenta România este condusă de către Aliwi “w33” Omar. Născut și crescut în România, w33 este jucător pro de Dota din 2013 iar în 2016 și 2019 a ajuns în etapa finală în cadrul The International, competiția de esports cu cele mai mari premii din lume.

Campionatul Mondial de Esports de la Iasi

“Am format reprezentativa României de Dota 2, selectând cei mai valoroși și experimentați jucători din țară. Este o echipă care are un potențial foarte mare. Ne vom pregăti intens în aceste luni și mergem la Iași la Campionatul Mondial de Esports încrezători că vom obține un rezultat bun”, a precizat Aliwi “w33” Omar, căpitanul reprezentativei României de Dota 2.

În premieră, Campionatul Mondial de Esports va găzdui competiția de CS:GO dedicată femeilor. Ana Dumbravă, desemnată  “Women’s Player of the Year” în 2022 și recent câștigătoare a Girl Gamer – Bahrain World Finals, va selecta componența echipei feminine de CS:GO, compusă din cele mai valoroase jucătoare din România.

Campionatul Mondial de Esports, organizat de Federația Internațională de Esports, va reuni la Iași cei mai mulți jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume. Mai mult de 700 de jucători din peste 120 de țări se vor înfrunta în cadrul competiției cu premii totale de 500.000 de euro.

Citeste in continuare

Uncategorized

XPG lansează sursa CYBERCORE II certificată ATX3.0 Platinum și PCIe 5.0 ready

Publicat

pe

De

CYBERCOREII PR 1920x1080

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniștii Esports și pasionații de tehnologie, a anunțat astăzi lansarea globală a celei mai noi serii de surse de alimentare modulare certificate ATX3.0 Platinum, XPG CYBERCORE II.

Oferind două modele de 1000W și respectiv 1300W, noua gamă răspunde nevoilor entuziaștilor DIY avizi de energie, gamerilor axați pe performanță și stațiilor de lucru bazate pe ATX echipate cu procesoare video de ultimă generație. Ambele versiuni sunt conforme ATX3.0 cu un conector PCIe 5.0 12VHPWR (12+4 Pin), având în același timp o soluție termică proiectată în colaborare cu Nidec. Această serie oferă unele dintre cele mai reci și mai silențioase PSU-uri de performanță pregătite pentru următoarea generație, aflate în prezent pe piață.

Cu suport pentru ATX3.0 și PCIe 5.0

Sursele de alimentare XPG CYBERCORE ll Platinum îndeplinesc toate cerințele stricte ale Intel ATX3.0 și oferă o gestionare rapidă și convenabilă a cablurilor, fiind complet modulare și special concepute pentru plăci grafice de înaltă performanță și sisteme cu nevoi mari de consum de energie. Ca atare, modelele XPG includ un conector și un cablu de 12VHPWR (12+4 pini) chiar din cutie pentru aplicații PCIe 5.0, oferind fiabilitate și compatibilitate cu cele mai recente și chiar viitoare componente.

CYBERCOREII PR 1080x1080

Certificare Cybenetics ETA PLATINUM și LAMBDA A

Seria XPG CYBERCORE ll stabilește un nou punct de referință pentru sursele de alimentare cu dublă certificare. A primit certificări Platinum atât de la Cybenetics, cât și de la 80 PLUS, oferind o rată de eficiență de 92,91%, mai mare decât standardul de bază al certificării Platinum. Mai mult, certificarea Cybenetics Lambda A pentru acustică este o dovadă a ventilatorului premiat XPG VENTO PRO 120 PWM, proiectat în colaborare cu Nidec. Garantată pentru o durată de până la 60.000 de ore la 60°C, această soluție asigură o răcire extrem de eficientă, oferind în același timp unele dintre cele mai ridicate performanțe de reducere a zgomotului la nivelul ATX Platinum disponibile în prezent. Performanțele termice și acustice sunt și mai impresionante dacă le asociem cu lungimea compactă a unității, care măsoară doar 16 cm. Dimensiunea extrem de redusă permite constructorilor de PC-uri să maximizeze mai bine spațiul din interiorul oricărui șasiu ATX, ceea ce se traduce printr-o mai bună gestionare a cablurilor și mai mult spațiu pentru hardware suplimentar.

Calitate dincolo de așteptări                             

Seria XPG CYBERCORE ll se caracterizează printr-o măiestrie impecabilă și materiale de construcție de înaltă calitate, cum ar fi condensatorii 100% japonezi – o necesitate pentru sursele de alimentare din acest segment de produse. De asemenea, noile modele dispun de un circuit DC-to-DC care reduce zgomotul, un circuit integrat de gestionare a puterii (PMIC) pentru a controla nivelurile de tensiune și alte mecanisme de protecție, precum și un convertor de putere ridicată PFC intercalat.

În general, această serie dispune de o topologie unică, care asigură calitatea și stabilitatea la un nivel superior de eficiență.

Protecție cuprinzătoare și garanție de 10 ani

Sursa de alimentare XPG CYBERCORE II cu certificare Platinum oferă opt protecții complete de nivel industrial (OPP, UVP, OVP, SCP, OTP, OCP, NLO și SIP) și oferă o garanție de 10 ani, astfel încât utilizatorii pasionați, gamerii și profesioniștii să fie liniștiți mulți ani de acum încolo.

Pentru mai multe informații despre produs, vizitați XPG aici.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Renovarea interioară a locuinței Renovarea interioară a locuinței
Social11 ore inainte

Renovarea interioară a locuinței: Ghid complet pentru proprietari

Renovarea locuinței nu este doar un proces costisitor, dar poate fi și dificil să ajungi la rezultatul final pe care...

Uncategorized12 ore inainte

Zyxel – De ce este foarte important să integrăm soluții de securitate Endpoint?

Potrivit Statista.com, în prima jumătate a anului 2022, numărul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.  ...

cazare de Paşte 2023 cazare de Paşte 2023
Social12 ore inainte

Oferte pentru cazare de Paşte 2023

Sărbătorile de Paște sunt o ocazie minunată de a te relaxa și de a petrece timp de calitate cu familia...

Eveniment13 ore inainte

Hades contra Penitenciarul Ploiești -Cursuri de asuprire- – Ziarul Incisiv de Prahova

Vă dezvaluiam în articolele trecute despre ce îndeletniciri de mare lider și manager are Matei Valentin, directorul împuternicit… acum aflăm...

SocialO zi inainte

De ce sunt rafturile metalice o soluţie ingenioasă pentru garajul tău?

Garajul este un loc unde depozitezi deseori fel de fel de obiecte, ceea ce înseamnă că ar trebui să ai...

Eveniment2 zile inainte

FSANP confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la jocurile murdare din sistemul penitenciar și cum cei care conduc sistemul scot lemnele din foc cu mana altora/Un nou val de acuzatii – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

Afaceri2 zile inainte

Credit rapid fara ANAF de la IFN obținut azi

Sunt câteva metode prin care puteți obține un împrumut rapid fără anaf de la o instituție financiară non-bancară (IFN). Prima...

Uncategorized2 zile inainte

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...

Uncategorized2 zile inainte

XPG lansează sursa CYBERCORE II certificată ATX3.0 Platinum și PCIe 5.0 ready

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniștii Esports și pasionații de tehnologie, a anunțat astăzi lansarea globală...

Eveniment3 zile inainte

„Frumusetea” si „splendoarea” din „inteligenta” artificiala emanata de edilul Andrei Volosevici – in diagonala cu Bachus – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

Știrile Săptămânii