Connect with us

Afaceri

Cele mai cunoscute 9 brand-uri de buldoexcavatoare

Publicat

pe

Buldoexcavatoarele sunt utilaje versatile și eficiente, care pot fi folosite pentru o gamă largă de lucrări, de la construcții, demolări, săpături, până la lucrări peisagistice. Există o multitudine de companii care fabrică buldoexcavatoare, așa că în acest articol vom vorbi despre 9 dintre cele mai cunoscute brand-uri de buldoexcavatoare din lume. Nu este un clasament, așa că acesta este motivul pentru care am evitat să întocmim un top 10.

Case este un producător american de utilaje, iar buldoexcavatoarele fabricate de acesta sunt recunoscute pentru puterea mare de ridicare și confortul de care beneficiază operatorul în cabină. Buldoexcavatoarele Case fac față cu brio condițiilor dure de lucru, indiferent dacă vorbim despre vreme rea sau teren accidentat. Fie că trebuie să sape în solul tare sau să smulgă o rădăcină din pământ, un buldoexcavator Case nu vă va dezamăgi.

Caterpillar este, de asemenea, un producător american de utilaje, renumit pentru echipamentele de construcții pe care le fabrică. Buldoexcavatoarele Caterpillar oferă forță de excavare peste media competitorilor săi, o cupă de încărcare de mari dimensiuni și un control excelent asupra încărcăturii. Buldoexcavatoarele CAT sunt versatile și datorită unui șasiu optimizat, care crește productivitatea și scade costurile de operare.

JCB este un producător britanic ce are 77 de ani de experiență în fabricarea de utilaje fiabile. Fie că vorbim despre un buldoexcavator second-hand sau despre un buldoexcavator nou, JCB este un echipament durabil și inovativ. Ca urmare, performanțele pe care vi le asigură un buldoexcavator care poartă amprenta Joseph Cyril Bamford sunt peste medie. Asta, și datorită construcției robuste și stilului facil de operare și întreținere.

John Deere este un alt producător american de utilaje, cunoscut mai degrabă pentru echipamentele agricole pe care le fabrică. Dar și buldoexcavatoarele sale poartă semnătura calității, mai ales datorită performanțelor pe care le asigură și funcțiilor multiple pe care le îndeplinesc. Tracțiunea integrală, motoarele puternice și sistemul hidraulic de nădejde sunt ingredientele care fac dintr-un buldoexcavator John Deere un produs demn de luat în seamă.

Compania Çukurova Makina a luat naștere în anul 1968 și a manufacturat utilaje sub licența John Deere, în fabrica sa din Turcia. Poate vă surprinde că am inclus buldoexcavatoarele Çukurova pe lista noastră scurtă, dar să știți că motivul este unul întemeiat. Componentele acestor utilaje sunt premium: motor Perkins Stage V, transmisie Carraro sau ZF, pompă hidraulică Bosch, pompă de injecție John Deere. Suficiente motive să aveți încredere într-un buldoexcavator Çukurova.

Komatsu este un producător japonez de utilaje care fabrică buldoexcavatoare cu tracțiune clasică sau integrală, în funcție de preferințele clienților săi. Utilajele Komatsu sunt adesea comparate cu un cal de bătaie, datorită robusteței și durității de care dau dovadă. Buldoexcavatoarele japoneze vă oferă un grad ridicat de calitate în orice privință și standarde înalte în materie de consum de combustibil, performanțe și ușurință în operare.

Kubota este, de asemenea, un producător japonez de utilaje, apreciat pentru motoarele puternice pe care le fabrică și pentru calitatea materialelor care alcătuiesc un buldoexcavator. Eficiență și durabilitate sunt cei doi termeni din mintea producătorului japonez, care nu face rabat la calitate indiferent de modelul de echipament de construcții pe care îl veți achiziționa. Demn de menționat, compania Kubota a fost creată în anul 1890, așa că are 132 de ani de experiență.

Volvo este un fabricant suedez recunoscut pentru autoturismele sigure și de calitate pe care le produce, dar nu trebuie să neglijăm faptul că utilajele sale sunt un simbol al inovației și tehnologizării în industrie. Buldoexcavatoarele Volvo promit să vă crească productivitatea și să vă scadă costurile de operare, odată cu un grad ridicat de siguranță în muncă. Compania suedeză este unul dintre pionierii fabricării de utilaje autonome și reducerii poluării în industrie.

Terex este un producător american de utilaje care sunt sinonime cu manevrabilitatea, performanțe de top pe teren accidentat și forță. De fapt, buldoexcavatoarele Terex sunt un simbol al eficienței datorită volumului mare de lucru pe care vi-l asigură. Sapă, încarcă, descarcă, transportă materiale și, apoi, o ia de la capăt. Este exact genul de muncă pe care te-ai aștepta să îl facă un utilaj american, fără să cârtească.

Ei bine, acestea au fost 9 brand-uri de buldoexcavatoare noi sau second-hand care vor da randamentul scontat pe orice șantier indiferent de dificultatea proiectului pe care îl aveți de transformat în realitate.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Pareri si Opini despre RTT DISTRIBUTION SRL PASCANI

Publicat

pe

OPINII DESPRE RTT DISTRIBUTION

RTT DISTRIBUTION SRL cum comanzi online in siguranta.

RTT DISTRIBUTION SRL ofera un ghid complet cum sa comanzi in siguranta in mediul online.

Echipa Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL, este importatoare pe toate categoriile de accesorii auto atat pe partea exterioara cat si interioara a autovehiculelor.RTT DISTRIBUTION ofera solutii de distributie a catalogului propriu de accesorii auto brandul propriu Tuningro.

Brandul nostru Tuningro in care credem cu tarie si ne investim parte din noi, dorim sa multumim fiecare client in parte oferind accesorii auto de calitate superioara si la un pret de achizitie accesbil, asa incat fiecare persoana ca isi doreste un accesoriu auto tuningro sa il poata cumpara fara prea mare efort financiar.

Sustenabilitatea pentru Tuningro.ro înseamna concentrarea pe conducerea afacerii în mod responsabil, eficient si într-un mod inovator. Ne angajam sa cream o valoare pe termen lung pentru companie si pentru partile interesate, respectând mediul, sprijinind comunitatile în care ne desfasuram activitatea.

La Tuningro.ro, avem o lunga traditie de comportament responsabil fata de angajati, mediu si societate.
Sustenabilitatea pentru RTT DISTRIBUTION SRL înseamna sa ne concentram pe conducerea afacerii noastre în mod responsabil, eficient si inovator. Ne angajam sa cream valoare pe termen lung pentru companie si pentru partile interesate, respectând mediul, sprijinind comunitatile în care ne desfasuram activitatea si contribuind la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale Tuningro.ro

Produsele Tuningro.ro au o apreciere din ce in ce mai ridicata in randul clientilor care cumpara produsele noastre, marturie o stau recenziile lasate pe google la locatia noastra RTT DISTRIBUTION PASCANI TUNINGRO PASCANI.

Din gama de acceosorii Tuningro.ro fac parte urmtoarele categorii:

  • Aparatori noroi marca Tuningro.ro Rtt distibution srl, fabricate in Polonia
  • Huse scaune dedicate marca Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Polonia si Germania.
  • Ornamente inox exaterior marca  Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Germania.
  • Prelate auto  marca Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Polonia si Germania.
  • Becuri xenon marcile Phlips si Osram importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Truse medicale fabricate in Belarus importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Elemente optice, faruri, stopuri pentru 200 de modele de autoutilitare importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Uleiuri si solutii chimice pentru cosmetizarea interiorului cat si exeteriorului masini  importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Bare portbagaj pentru 2500 de autovehicule importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Covorase de interior pentru 2500 de autovehicule importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.

Pentru a consulta  intreaga oferta va rugam sa accesatii www.tuningro.ro sau RTT DISTRIBUTION SRL

Toate produsele vandute pe www.tuningro.ro beneficiaza de termen de retur de 14 zile conform oug 34/2014,adica daca un client este nemultumit de produsul achizitionat il poate returna si primi bani pe produs inapoi insa aceste cazuri sunt foarte rare deoarece ne straduim ca toti clienti sa fie multumiti.

Pentru a lua legatura cu echipa Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL Pascani .
Echipa de suport care are in sarcina departamentul relatii cu clienti din cadrul Tuningro va raspunde prompt la fiecare solicitare venita  atat pentru colaboratori cat si pentru clientii.

Ne bucuram nespuns cat produsele noastre ajung peste tot in tara si dorim sa transmite-ti bucurie si satisfactia calitati produselor Tuningro.ro la fiecare client in parte.

Tuningro este un brand romanesc fondat in anul 2014.

Tuningro este inregistrata la Osim toate produsele brandului Tuningro fiind desemenea inregistrate si licentiate la OSIM.

Echipa Tuningro este intotdeauna atenta la nevoile clientilor si depune eforturi sustinute pentru a evni in intampinarea lor cu solutii eficiente si prompte.

Datorita determinarii de a comercializa doar produse de calitate dar si datorita dezvoltarii rapide a gamei de produse ,Tuningro a crea un departament de cercetare al nevoilor posesorilor  de automobile care creaza constant noi produse pentru a le face viata oamneilor mai buna si a trasnmite prin produsele create bucurie si satisfactie.

Sub brandul romanesc Tuningro sunt importate o gama larga de accesorii auto avand in catalog peste 7000 de produse auto cum ar fi:

Huse scaune Tuningro dedicate pentru fiecare model de autoturism

Prelate Auto Tuningro

Covorase material textil tuningro

Accesorii exeterioare camion Tuningro

Accesorii interior camion tuningro

Elemente optice tuningro,lampi pozitie tuningro, stopuri camioane Tuningro

Electronice auto tuningro

Elemente caroserie Tuningro

Accesorii auto interioare tuningro

Accesorii auto exeterioare Tuningro.

Mai jos va prezentam o poza din proiectul de dezvoltare al depozitului tuningro din Pascani jud iasi

Citeste in continuare

Afaceri

Uniquemonsters.com | Story: How I failed with my first business

Publicat

pe

Maybe the title of this article already made you think that today’s story it’s going to be a sad one. Well, it’s not. Or at least the last part will not be sad. I wrote this true story with the idea of inspiring others who are maybe going through the exact same thing in their life, or for those who already passed that point and now would like to remember about how it was and how far they’ve made it. Today I will tell you how I had the idea of starting a modern minimalist business many years ago and why things didn’t go so well, how I fixed it after a few more attempts of becoming an entrepreneur and what you should do to avoid doing the same mistakes that I did.

 

I was in the senior year of high school and my mind was already focused entirely on what I’m going to do with my life in the future. The school quickly became my last priority when I found out that I have a passion that I would like to follow and to make the best out of it. Of course, this decision put me in some difficult school-related situations but this is not the subject that we are talking about today.

 

So I was just sitting at my desk in front of my computer like I always did after school. I was writing a plan for my first website that was going to make me rich. Or that’s what I thought. And I was wrong. After what I thought was “enough planning” I decided to take action and developed it. I studied the subject for a while so I thought that I’m already good enough for it and I don’t need anyone’s help. I was wrong again. 

 

My idea was not that bad, sometimes I still think about giving it another try, but I’m too involved in my current projects to have enough time for this one as well. The way I implemented it was good as well, but as I told you earlier, I was living under the impression that I know everything, so I skipped the part where I was not the greatest designer and I completely forgot to hire a logo designer pro that could help me with the looks of my website.Citeste in continuare

Afaceri

Piese si echipamente moto importante, care necesita atentia ta

Publicat

pe

De

Vara este foarte aproape si, odata cu apropierea sezonului estival, abia astepti sa iti etalezi calitatea de rider si sa incerci aventuri fascinate la munte, pe taramuri accidentate sau prin oras, sub razele stralucinde ale soarelui. Dar, oare, te-ai gandit, vreodata, la importanta pieselor motociclete si ce s-ar putea intampla in cazul ignorarii lor?

Cu totii stim cat de importanta este intretinerea unei motociclete. Doar ca, in pasiunea noastra si in dorinta noastra de a pleca in urmatoarea escapada avem tendinta de a uita de unele piese moto esentiale care trebuiesc ocazional schimbate sau macar verificate. Iar articolul de astazi este dedicat acestor piese moto care sunt de importanta capitala.

Este si normala intretinerea unui vehicul, indiferent ca vorbim despre doua roti sau patru roti, indiferent ca vorbim despre un motor in doi timpi sau in patru timpi. Iar daca respectam un plan de intretinere, plan care in general cere doar o implicare minima din partea noastra, putem sa evitam probleme grave.

Nu trebuie sa fii mecanic cu diploma sau sa lucrezi intr-un magazin de piese moto ca sa te poti asigura ca pasiunea ta pe doua roti functioneaza in parametrii optimi.

Recomandarea motociclistilor Unimotors.ro piese atv, piese moto OEM dar si echipamente moto de calitate superioara!

Este foarte usor de ignorat starea anvelopelor. Chiar daca nu intra strict in categoria “piese moto”, anvelopele sunt contactul tau si al motocicletei cu asfaltul. Multa lume considera, in mod eronat, faptul ca viata anvelopelor se masoara strict in numarul de kilometri parcursi.

Povestea este pe jumatate adevarata pentru ca viata anvelopelor se masoara si in timp, mai exact in 4 ani. O anvelopa noua poate fi folosita in conditii de siguranta maxim 4 ani pentru ca isi pierde proprietatile in timp. Poti avea o anvelopa cu 5000 de km parcursi in 4 ani, acea anvelopa nu mai este sigura si trebuie inlocuita. Chiar daca kilometrajul este modest, vechimea anvelopei este un motiv suficient de puternic pentru inlocuire.

Daca la masini se pune aceasta problema mai rar pentru ca oricum de obicei anvelopele se tocesc inainte de a se invechi, motocicletele sunt folosite de catre majoritatea dintre noi in scopuri recreationale si in general nu aduna sute de mii de kilometri in bord.

Alte echipamente utile pentru tine, ca motociclist, indiferent ca esti coducator de Yamaha, Aprilia sau Piaggio:
– cască;
– geacă (prevăzută cu protecţii) sau armuri moto;
– mănuşi;
– pantaloni (prevăzuţi cu protecţii) sau genunchere;
– ghete moto sau orice alte ghete comode, care să îţi acopere gleznele.

Nu uita nici de verificarea nivelului de ulei sau de presiunea din roti!

Alege asadar doar piese originale, doar de la dealeri renumiti pe piata online din Romania.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment21 de ore inainte

„Mirosul” a ajuns la DNA si instanțe/INSTANȚA SUSPENDĂ CONCURSUL PENTRU DIRECTORI!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

organizare nunti organizare nunti
Eveniment2 zile inainte

Ghid organizare nunti – iata de ce furnizori ai nevoie!

Iti planifici nunta si ai nevoie de un ghid organizare nunti? Ei bine, sunt sanse mici sa gasesti unul complet,...

Eveniment2 zile inainte

Caruta cu prosti s-a oprit la Ialomita, la control intern!

Un politist este ultragiat. Amenintat cu moartea. Parchetul, sesizat, nu ia nicio masura preventiva. Spre ghinionul victimei, procuror de caz...

Eveniment3 zile inainte

Fostul judecător Daniel Morar confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova din anul 2017/Centrul de interceptări al SRI nu există legal si toate înregistrările făcute de SRI prin CNIC din 2002 încoace sunt ilegale!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

Social3 zile inainte

Mancarea pentru animale de companie – tendinte pe care trebuie sa le stii

In zilele noastre, animalele de companie devin din ce în ce mai importante în viața gospodăriilor din intreaga lume –...

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
Social3 zile inainte

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

OPINII DESPRE RTT DISTRIBUTION OPINII DESPRE RTT DISTRIBUTION
Administrație locală3 zile inainte

Pareri si Opini despre RTT DISTRIBUTION SRL PASCANI

RTT DISTRIBUTION SRL cum comanzi online in siguranta. RTT DISTRIBUTION SRL ofera un ghid complet cum sa comanzi in siguranta...

Eveniment4 zile inainte

Niște orgolii pe care IGPR a știut să le exploateze dintotdeauna

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

Eveniment4 zile inainte

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România...

Social5 zile inainte

De ce să alegi încălzire în pardoseală pentru casa ta

Confort de utilizare, discreție a echipamentului, economie de energie… Sistemele de încălzire în pardoseală sunt atractive datorită avantajelor pe care le oferă...

Știrile Săptămânii