Connect with us

Afaceri

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Publicat

pe

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra pielii, părului și a unghiilor. Acestea trebuie consumate consultând și medicul de familie, mai ales în situația în care sunteți sub tratament medicamentos. Unele efecte se pot suprapune și pot apare probleme de sănătate uneori.

Însă, dacă medicul dumneavoastră de familie este de acord, puteți apela la suplimentele alimentare care vă pot ajuta să arătați mai bine. De obicei, astfel de preparate se bazează pe combinații interesante de vitamine și minerale. Acestea au și roluri benefice asupra felului în care funcționează întregul organism, nu numai asupra frumuseții. Deci, beneficiile sunt multiple și importante!

Zinc Complex, Herbagetica, 60cps

            Specialiștii din industria de medicamente susțin faptul că Zinc Complex este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentrație de zinc, extract de ginseng siberian și semințe de dovleac. Zincul este un element esențial pentru sinteza proteinelor în primul rând. De asemenea, menține echilibrul acido-bazic și controlează foarte eficient contractilitatea musculaturii.

Mai are un rol foarte important în diminuarea simptomelor răcelii, în sănătatea sistemului osos, a părului, a unghiilor si a pielii, în menținerea cantităților normale de testosteron din sânge, în menținerea vederii normale, rol antioxidant bun și imunostimulator.

Suplimentele alimentare care conțin zinc sunt recomandate și pentru tratamentul acneei, al eczemelor și al altor tipuri de răni.

Vezi continuarea articolului Suplimente alimentare pentru frumusețea noastră de zi cu zi pe superwomen.ro

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Publicat

pe

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii foto-video.

O singură companie, cu o multitudine de servicii de succes special create pentru a face performanță.

Fie că aveți nevoie de un serviciu sau un pachet întreg avantajul principal este că beneficiați de experiența unei persoane numeroase, dornice de a avea rezultate de success.

În cazul soluțiilor complete – software, seo, marketing, consultanță, training, principalul avantaj este cel al tarifelor reduse și a unui singur contract și a unui contact care să eficientizeze activitățile.

Succes Grup se diferențiază de concurență prin faptul că oferă suport rapid în rezolvarea problemelor, gestionând eficient orice situație, ce poate avea un impact negativ asupra unei afaceri.  Când apare o problemă, se generează noi soluții de către experții Succes, în urma unei analize complete și competente.

Viziunea Succes Grup este cel mai bine reprezentată de cifre, de rezultate palpabile, de clienți întotdeauna satisfăcuți pe deplin, clienți care apoi devin parteneri de încredere și colaboratori pentru viitoare proiecte de succes. Garanția lucrului bine făcut nu este doar o metaforă în cadrul grupului, ea reprezintă însuși cartea de vizită cea mai valoroasă a companiei.

Serviciile de software development se bazează pe o structură puternică, un marketing proaspăt și tonic, menit să genereze idei astfel încât întreg procesul să fie orientat spre către un maxim de eficiență.

Pasiunea pentru tehnologie se regăsește în fiecare serviciu dedicat al companiei iar motivul principal în jurul căruia a luat naștere Succes Grup a fost crearea unui serviciu complex unitar menit să vină în ajutorul companiilor ce-și doresc un partener atunci când vine vorba să facă performanță.

Serviciile oferite de Succes Grup :

  • Servicii de consultanță GDPR.

 

  • Servicii de presă și PR – servicii integrate de creație, mass-media, creare content, consultanță specifică, organizare evenimente.

 

  • Social media – dezvoltăm conținut exclusiv și construim o legătură emoțională cu publicul.

 

  • Securitate integrată – analiza situației de Securitate existente – riscuri și vulnerabilități, testarea fizică a sistemului de Securitate actuală și multe altele.

 

  • Consultanță juridică – soluții strategice, consultanță fiscală, traduceri, resurse umane.

 

  • Reputation Management – monitorizarea mărcii, maximizarea publicității online, promovarea brandului.

 

  • Web Design – creare de conținut, optimizare, promovare, consultanță.

 

  • .. si multe altele!

 

Indiferent de nevoi, Succes Grup vine mereu în sprijinul tău, se asigură că afacerea ta primește toată îngrijirea și atenția necesară, satisfacția clientului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață consacrat, care  este într-o dezvoltare permanentă.

Cultura si valorile Succes Grup, se bazează pe principii solide, comunicare și feedback constructiv, un plan bazat pe rezultate concrete și strategii noi atunci când este necesar.

Citeste in continuare

Afaceri

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Publicat

pe

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat

 

Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are ca obiectiv turismul intern și internațional, oferind clienților vacanțele dorite la cele mai bune prețuri de pe piață, garanția calității find o marcă de prestigiu dar și o carte de vizită pentru cei care aleg să meargă în vacanță cu agenția noastră.

Ag Travel s-a făcut remarcată încă de la început prin faptul că statisfacția clienților este o prioritate pentru agenție, bazându-se permanent pe feedbackul acestora pentru crearea și dezvoltarea de noi pachete si servicii adaptate în funcție de profilul și necesitățile fiecărui client ce o vizitează.

Consilierea clienților este foarte apreciată atunci când vor să aleagă o destinație de vacanță aceștia fiind mereu surprinși de alegerile noastre, reușim astfel să construim o relație de durată ce se bazează pe reciprocitate  dar și garanția celor mai bune alegeri având siguranța că prețul plătit este cel corect pentru vacanța aleasă.

Ag Travel oferă o gamă extinsă de produse și servicii turistice atât în țară cât și în străinătate, fiind pe placul celor care caută destinații unice la prețuri avantajoase. Biletul de avion nu mai reprezintă o grijă atunci când alegerea vacanței a fost deja făcută.  Colaborăm cu cele mai bune firme pentru a avea exclusivitate la prețuri la biletele de avion, pentru orice destinație, siguranța fiind mereu pe primul loc.

Managementul solid și inovația reprezitnă o combinație câștigătoare  pentru a avea o agenție de turism eficientă, funcțională și sustenabilă. Acesta este o parte din secretul succesului la Ag Travel.

Gradul de personalizare a ofertelor variază de la turistul individual la grupuri, oameni de afaceri, fiind adresat tuturor categoriilor de vârstă. Pe durata vacanței un alt aspect important îl reprezintă oferirea de suport și asistență permanentă, pentru ca experiența să fie într-adevăr de neuitat.

Dorința Ag Travel este să ducă turismul la următorul nivel, atingând noi praguri, monitorizând și îmbunătățind permanent activitatea pentru a fi considerată un reper atunci când vei dori să-ți alegi „partenerul„ pentru noua  vacanță de neuitat.

Citeste in continuare

Afaceri

Izolația cu celuloză – scutul de care are nevoie casa ta, în vreme rea

Publicat

pe

Te-ai gândit cum ar fi viața acasă dacă ar exista o modalitate de a reduce facturile la utilități și de a-ți proteja casa de dăunători, în același timp? De fapt, există! O izolație de celuloză vă va ajuta să reduceți simultan factura de încălzire și răcire a casei, va izola fonic locuința și va crea un mediu mai sănătos. Case Călduroase a ajutat sute de proprietari să descopere numeroasele avantaje ale acestui serviciu de termoizolație cu celuloză, pentru pereți, pod, mansardă ori acoperiș, în întreaga țară.

Modul în care instalarea izolației de celuloză îți îmbunătățește casa

Ce este izolația de celuloză în zona de pod

Înainte de a începe să prezentăm beneficiile, să clarificăm ce este acest serviciu valoros. Izolația  din celuloză este un tip de fibră de lemn, 100% ecologic și bio.

După suflare, celuloza este aerată și ușoară, ca interiorul unei plăpumi pe care o folosim în dormitor. Celuloza folosită în izolarea de poduri este ecologică, datorită procentului ridicat de material reciclat care intră în acesta. Și credeți sau nu, este la fel de accesibil precum materialele de izolație tradiționale, cum ar fi vata minerală ori cea bazaltică. De asemenea, este mai sigură față de oameni.

Comparativ cu fibra de sticlă care este folosită tot pentru izolarea de poduri/ acoperișuri, aceasta nu afectează deloc aerul pe care îl respirăm, chiar în vecinătate. În plus, studii recente au arătat că gospodăriile care aleg celuloza vor economisi aproximativ 40% la facturile de utilități, în fiecare an.

Pe scurt …

Izolația de celuloză suflată/pulverizată formează un strat continuu, ce acoperă orice structură, menită să reducă semnificativ fluxul de căldură și frig și să elimine infiltrarea aerului.

Izolația de celuloză combate dăunătorii

Chiar dacă pare greu de înțeles la o primă vedere – deoarece celuloza este fabricată din material vegetal – insectele urăsc celuloza. Acest lucru se datorează faptului că izolația de acest tip este tratată cu acid boric, ceea ce înseamnă că gândacii, centipedele, păianjenii, furnicile și alte insecte nu vor dori să se apropie de acest material. Vei reduce factura de energie și vei obține o barieră de protecție împotriva dăunătorilor, în același timp!

Celuloza împiedică propagarea incendiilor

Sună prea bine pentru a fi adevărat, dar celuloza este ignifugă, chiar dacă este practic fabricată din produse din hârtie reciclată – motivul: acidul boric. Aceeași substanță care face celuloza insuportabilă pentru insecte este, de asemenea, rezistentă la flăcări. Deci, dacă te-ai îngrijorat că celuloza nu este altceva decât un pericol în cazul incendiilor, poți renunța chiar acum la această frică!

O instalare curată, rapidă și ușoară

După cum am menționat mai sus, celuloza este suflată în pereți/la mansardă ori într-un pod necirculat folosind o suflantă specializată, automatizată. Pachete de material comprimat se introduc în interiorul mașinii, unde sunt simultan umflate și întinse. Odată ce celuloza este aerată, se distribuie între grinzile din pod/pereții goi. Este posibil să fie nevoie să se taie o mică gaură în gips-carton/folie dacă instalația este pentru o construcție existentă, nu pentru o construcție nouă. Cu toate acestea, echipele remediază și închid respectivul orificiu, astfel încât să nu existe nicio scurgere ulterioară.

Nu se creează deșeuri, nu rămân resturi de material, ambalaje și totul se desfășoară într-un ritm excelent.

Un alt motiv pentru care celuloza este mai bună decât vata tradițională: abordarea de obstacole ascunse. Adăugarea izolației unei clădiri noi sau a unei clădiri în curs de renovare este ușoară, deoarece interiorul pereților este expus. La clădirile existente, totuși, pot exista obstacole ascunse în perete de care fibra de sticlă tradițională nu le poate trece. Cu celuloză suflată, se poate ajunge cu ușurință, grație furtunului de suflare, în jurul oricăror obstacole, astfel încât să nu existe goluri în noua izolație.

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri23 de ore inainte

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii...

SocialO zi inainte

Aqua Carpatica are o compoziție minerală bogată care amplifică gustul vinului, spune Martin Riese

Secretul unui șpriț bun stă în echilibrul dintre vin, apă minerală și bule. O apă minerală de calitate, prin electroliții...

EvenimentO zi inainte

Cum poți alege rochia de mireasă | edenbride.ro

Cum poți alege rochia de mireasă Rochia de mireasă este o creație deosebită și frumoasă, dar totodată și foarte pretențioasă...

Afaceri3 zile inainte

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat   Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are...

Social5 zile inainte

Utilitatea și importanța cursurilor de prim ajutor

De ce este importantă cunoașterea acordării manevrelor de prim ajutor ? Cunoștințele de prim ajutor sunt vitale atât la nivel...

Social5 zile inainte

Curs de urgențe medicale în cabinete stomatologice

Ești medic stomatolog  și ai nevoie să intervii  eficient  în cazul în care pacientul tău prezintă afecțiuni ce  necesită intervenția...

Eveniment6 zile inainte

DJ DEGIANNY continua sa isi incante fanii cu noi mixuri de senzatie!

… house, progressive house, electro, edm, trance, festival sunt parte a DJ DEGIANNY – muzica fiind cea mai mare pasiune...

Sport6 zile inainte

Baschet la Palat! Super eveniment sustinut de Alexandrion Group!

Super eveniment de baschet 3×3 chiar în Palatul Parlamentului sustinut de Alexandrion Group. Finalele circuitelor mondiale vin la București. Bucureștiul...

EvenimentO săptămână inainte

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului” – Ziarul Incisiv de Prahova

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

AfaceriO săptămână inainte

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra...

Știrile Săptămânii