Connect with us

Afaceri

Klass Coating System – Producator de top de profile din PVC pentru ferestre si usi

Publicat

pe

Stiai ca PVC-ul este cel mai raspandit material din lume dar si cel mai vechi? A fost descoperit in secolul XIX si a evoluat enorm de atunci, beneficiind de proprietati din ce in ce mai ecologice si rezistente. In ceea ce priveste usile si ferestrele, tamplarie PVC este o alegere excelenta.

Actualmente, ferestrele si usile PVC sunt elemente care nu pot lipsi din constructia niciunui imobil conceput fie pentru uz personal, fie pentru uz profesional. Unul din principalele motive este ca ferestrele si usile PVC sunt deosebit de utile cand vine vorba de eficienta termica si au o durata de viata mai lunga decat cele traditionale.

Se regasesc pe orice tip de model

Reputat pentru supletea sa unica, PVC-ul se adapteaza tuturor formelor si tuturor stilurilor. Fie ca este vorba de ferestre PVC oscilobatante, culisante sau ferestre ghilotina, niciun model nu face exceptie de la utilizarea PVC. In privinta culorii, deja exista  mai multe optiuni, nu ne mai limitam la clasica culoare alba pentru geamuri si usi.

Profile din PVC produse de Klass Coating System au reusit sa obtina cele mai bune rezultate in privinta eficientei in comparatie cu profilele din lemn sau aluminiu.

PVC este un material reputat pentru performanta sa energetica

O buna izolare a usilor si ferestrelor este indispensabila, din motive economice dar si pentru confort si pentru protejarea mediului inconjurator. Datorita camerelor de etansare, PVC ramane cel mai bun izolant pentru ferestre.

Este mai ecologic decat crezi

Contrar ideilor preconcepute, PVC-ul figureaza printre cele mai ecologice materiale de constructie existente pe piata. Este, de altfel, concluzia la care a ajuns un studiu realizat de un grup de cercetatori mandatati de US Green Building Council, responsabili cu atribuirea unei certificari LEED cladirilor durabile. Acestia din urma au stabilit o analiza a ciclului de viata a PVC-ului in raport cu diferite materiale precum lemnul, otelul, linoleum si aluminiu. S-a dovedit ca PVC-ul este materialul cel mai durabil dintre toate. Ciclul sau lung de viata (40-50 de ani) permite compensarea energiei si a resurselor folosite pentru a-l produce. In plus, PVC-ul este 100% reciclabil.

Este o alegere mai economica pentru usile si ferestrele tale

Aspectul economic joaca un rol important in alegerea unui material. PVC-ul este considerat cel mai abordabil si cel mai rentabil pe termen lung pentru usi si pentru ferestre. Stiai ca pentru ferestrele din lemn, costurile de intretinere pe 25 de ani sunt mai mari decat cele generate de ferestrele din PVC?

Ferestre si usi cu o lunga durata de viata

Numeroase sunt avantajele oferite de alegerea unor usi si ferestre din PVC. In afara faptului ca izoleaza termic si fonic mult mai eficient decat cele clasice, au costuri mai mici si durabilitate crescuta. Pot oferi o economie cu pana la 30% fata de usile si ferestrele traditionale si te poti bucura de ele, fara probleme, pana la 50 de ani, putem afirma fara sa gresim ca vei beneficia de ferestre si usi care drueaza o viata intreaga.

In plus, sunt foarte usor de intretinut, au nevoie de intretinere minima. Nu se deterioreaza ca si usile si ferestrele din lemn.

Ferestrele si usile PVC au un raport cost/calitate foarte bun

Ferestrele si usile din PVC ofera avantaje cat se poate de clare in privinta costurilor, atat pentru achizitii cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Un cadru din lemn este cu 20-30% mai scump decat un profil din PVC si fererstrele din aluminiu au si ele un cost mai ridicat, cu aproximativ 30%. Pe termen lung si costurile sunt economisite, pe baza unui potential ridicat de economisire a energiei si intretinerii minime pe intreaga sa durata de viata, mai mare de 50 de ani.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Aranjamente florale superbe cu hortensii

Publicat

pe

De

Olla

Revenirea zilelor însorite este însoțită de apariția hortensiei. Flori atipice, în diferite culori, luminează grădinile, dar și terasele și balcoanele. Hortensia este sublimă prin generozitatea sa florală fără precedent care o face un aliat de neoprit pentru a îmbrăca într-o mie de culori micul tău colț de paradis sau pentru a o oferi cuiva drag. De asemenea, buchetele de flori superbe cu hortensii au un aspect inedit. Hortensia nu trece neobservată, mai ales în zilele frumoase de vară  fiind în centrul atenției tuturor. Te invit să călătorești prin istoria și semnificația sa. O plimbare frumoasă de vară la orizont!

O scurtă istorie a hortensiei

Originea ei este foarte atipică și incertă ca mai în toate cazurile florilor vechi. Hortensia nu va scăpa nici ea de această incertitudine. Primele urme de hortensie datează de câteva milioane de ani, cu mult înainte de vremea noastră sau urme fosilizate de hortensii au fost găsite pe continentul american. Hortensia are multe specii, una dintre cele mai cunoscute din teritoriile asiatice unde a fost cultivată acolo de foarte mult timp. Are chiar un simbolism foarte important fiind folosită ca emblemă de la tragedia din Fukushima. Hortensia a ajuns mai târziu în Europa.

Descoperirea hortensiei este acordată exploratorului și naturalistului francez Philibert Commerson, care, în timpul cercetărilor sale despre Mauritius din 1771, a făcut descoperirea. Deși genul „Hortensia” exista deja înainte de descoperirea lui Commerson, abia atunci numele hortensiei a devenit oficial. Originea acestui denunț este plină de mister și ar proveni aparent dintr-o relație de dragoste și s-ar referi la Hortense, amanta lui Commerson. De atunci hortensia s-a stabilit în toate țările prin care a trecut, dar rămâne o emblemă incontestabilă pentru cultura asiatică, care chiar îi dedică un festival în Japonia în lunile de vară de înflorire.

Ce semnificație are hortensia?

Istoria hortensiei îți arată pofta de călătorie. Această floare de grădină nu are probleme de adaptare și, prin urmare, vine minunat într-un buchet. Prin urmare, semnificația hortensiei trebuie urmată îndeaproape pentru a oferi florile sale magnifice. Hortensia este ideală și renumită pentru splendoarea sa în aranjamente flori. Înflorirea sa coincide plăcut cu Ziua Mamei, zi unică atât de plăcută de sărbătorit după imaginea iubirii filiale. Dincolo de Ziua Mamei, hortensia și diferitele sale culori au alte semnificații care vor spori diversitatea limbajului florilor.

Iată câteva mesaje trimise de frumoasa hortensie:

  • „Sentimente profunde și sincere.”
  • „Mulțumesc pentru tot”
  • „Te iubesc mamă.”
  • „Succes profesional și personal.”
  • „Felicitări proaspeților căsătoriți!”
  • „Generozitatea ta este ca hortensia: apreciată și de neegalat.”

Hortensia poate fi oferită pentru a mulțumi cuiva drag, pentru o nuntă la care ești invitat sau pentru o declarație de dragoste. Se combină perfect cu alte plante pentru a forma buchete generoase de mireasă, îmbracă perfect lumânările de nuntă sau botez, se integrează perfect în aranjamentele florale destinate evenimentelor. În concluzie, Hortensia face parte din categoria florilor care sunt potrivite în orice aranjamente, buchete si bineînteles în ghivece. Aspectul său bucură atunci când este primită cadou și îsi găsește locul cu plăcere oriunde în casele noastre.

Citeste in continuare

Afaceri

OPORTUNITATE DE FORMARE ÎN DOMENIUL FEROVIAR

Publicat

pe

Citeste in continuare

Afaceri

Află cât te costă să înlocuiești ferestrele vechi cu unele noi din termopan

Publicat

pe

De

Tamplarie.com

Un calculator termopan prezintă calcule preliminare pentru înlocuirea ferestrelor vechi cu cele termopan la cheie. Costul final depinde de tipul de sticlă și ramele selectate, de numărul de ferestre, de locul de instalare (pe balcon, într-un apartament sau casă) și se calculează individual după măsurătoare. Ești interesat să calculezi costul ferestrelor termopan, pentru a ști pe ce buget să te bazezi atunci când le cumperi. Acum poți calcula singur prețul pentru ferestrele termopan, alegând modelul care poate fi fix, cu un canat, cu două canate, cu trei canate, tipul de sticlă, cantitatea, culoarea.

Ferestre termopan de calitate

Decizia finală privind instalarea de noi ferestrei în locul celor care vechi este luată de proprietarul locuinței. În același timp, este important să eviți greșelile și să înlocuiești ferestrele vechi cu altele cu adevărat de înaltă calitate. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să se adopte o abordare responsabilă în alegerea firmei căreia îi vei încredința această sarcină. În general, procesul de înlocuire a ferestrelor în spațiile rezidențiale și industriale constă în mai multe etape. Nu trebuie să iei singur măsurătorile, ci trebuie doar să faci un calcul cu ajutorul calculatorului de pe site, pentru a vedea costul lor. Măsurătorile reale sunt făcute de firma căreia îi încredințezi lucrarea. În acest caz, lucrătorii firmei pot fi trași la răspundere în cazul în care se va produce o greșeală.

Atunci când faci o comandă, trebuie să precizezi cu exactitate toate cerințele pentru ferestrele termopan. În special, este necesar să se indice tipul și culoarea profilului din PVC, numărul de caneluri, modul de deschidere, numărul de camere a sticlei și alte caracteristici. Separat, se discută înlocuirea pervazului, refluxul și finisarea, fabricarea unei plase de țânțari etc.

Încheierea unui contract

De obicei, acest lucru se face în numele firmei de către specialiștii în măsurători. O atenție deosebită trebuie acordată garanțiilor producătorului pentru produsele sale și lucrările de instalare. Durata acestora ar trebui să fie de cel puțin 3 ani. Ferestrele termopan, în special cele cu caneluri batante și rabatabile, au o structură complexă. Durata lor de viață, supusă instalării și funcționării corecte, depinde în mare măsură de calitatea componentelor. De obicei, companiile responsabile oferă o garanție pentru o perioadă de cel puțin cinci ani, dacă produsul este fabricat dintr-un profil cu aer condiționat și sunt folosite fitinguri bune.

Înlocuire ferestre termopan – Prețul final

Calculul prețului ferestrelor termopan este influențat de dimensiunea ferestrei (lățime și înălțime), selectarea profilului, deschiderea ferestrei, tipul de sticlă care poate fi LowE Clar, LowE reflex, LowE ornament, 4season clar, clar-ornament, clar-clar, panel-PVC, cantitatea, numărul de canate etc. Acesta este aspectul corect decorativ pentru ferestrele termopan. La acestea se mai adaugă conectori, opritoare, mânere cu chei, zăvoare, accesorii antiefracție etc. Vei primi calculul cel mai precis al prețului ferestrelor termopan, numai după măsurarea deschiderilor ferestrelor de către un specialist cu experiență de la firmă, care îți poate spune cu exactitate costul real, care probabil va diferi de măsurătoarea ta cu circa 10 cm pe fiecare parte a ferestrei.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment6 ore inainte

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului (III). – Ziarul Incisiv de Prahova

In primul episod am dezvaluit, inj exclusivitate, cum paziti de interlopi in sediul central al PMP si girati prin  prezenta...

EvenimentO zi inainte

Dupa ce a recompensat-o pe Veorica Dancila ca i-a mai dat un milion de Euro, bani albi, pentru un nou mandat BNR, fostul turnator al Securitatii, Manole, gaseste noi colaboratori care sa puna laba la politica monetara, pe baza experientei cu Oana Zavoranu – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Eveniment2 zile inainte

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Eveniment3 zile inainte

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Sport3 zile inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Eveniment4 zile inainte

Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Sport5 zile inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Eveniment5 zile inainte

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac – Ziarul Incisiv de Prahova

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Eveniment7 zile inainte

cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?” – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

EvenimentO săptămână inainte

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici? – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

Știrile Săptămânii