Connect with us

Administrație locală

Samsung dă undă verde aspiratoarelor robot inteligente cu Jet Bot AI+

Publicat

pe

Jet Bot AI+ este primul aspirator robot din lume care este echipat cu un senzor 3D activ de tip stereo și cu o soluție Intel AI pentru a oferi o curățare precisă și eficientă

Utilizatorii pot experimenta o curățare inteligentă fără a compromite standardele de igienă datorită tehnologiei de recunoaștere a obiectelor de ultimă generație

București, România – 30 iunie – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea globală a noului său aspirator robot, Jet Bot AI+. Prezentat pentru prima dată la CES 2021, noul robot aspirator demonstrează angajamentul Samsung în a le oferi utilizatorilor soluții inovatoare și inteligente pentru a-și optimiza rutinele de curățare a locuințelor. Acesta va fi lansat în SUA și Europa în iunie și va fi disponibil și în regiunile din America Latină, Asia de Sud-Est și CSI în a doua jumătate a anului 2021.

„Jet Bot AI+ reflectă angajamentul permanent al Samsung de a crea electrocasnice conectate care să ofere performanțe dinamice adaptate nevoilor variate ale utilizatorilor noștri. Suntem foarte nerăbdători să introducem un aspirator robot dotat cu tehnologii de detectare și recunoaștere a obiectelor, de top în industrie. Utilizatorii își pot curăța casele acum într-un mod mai inteligent și eficient folosind Jet Bot alimentat prin AI, care transformă procesul de curățenie într-unul mai personalizat și mai convenabil”, a declarat Hyesoon Yang, Vice President and Head of the Customer Experience Team of the Digital Appliances Business la Samsung Electronics.

Jet-Bot-AI-1 (7)

 Tehnologii de ultimă generație – recunoașterea obiectelor și AI Driving

Jet Bot AI+ este primul robot aspirator din lume dotat cu un senzor 3D activ de tip stereo, care scanează cu precizie un câmp vizual larg pentru a evita obiectele mici, greu de detectat de pe podea. Camera sa de profunzime 3D – echivalentă cu 256.000 de senzori de distanță – poate detecta cu precizie obstacole mici de până la 1cm. Această funcție de detectare a obiectelor poate împiedica blocarea unității pe obstacolele mici pe parcursul desfășurării procesului de curățenie.

Jet Bot AI+ este, de asemenea, primul aspirator robot din lume care este echipat cu o soluție Intel AI, care alimentează tehnologia Jet AI de recunoaștere a obiectelor. Soluția inteligentă îi permite robotului să navigheze cu mai multă precizie, recunoscând nu doar obiectele de pe podea, ci și electrocasnicele și mobilierul. Tehnologia inteligentă de luare a deciziilor cu care aspiratorul robot este înzestrat le oferă utilizatorilor siguranța că acesta poate curăța spațiul în jurul obiectelor, precum jucăriile pentru copii, păstrând în același timp o distanță sigură de obiectele delicate, precum vazele din porțelan. De asemenea, acesta poate clasifica o serie de articole, precum excrementele animalelor de companie, paharele de sticlă și cablurile electrice, ca fiind periculoase sau susceptibile de a provoca o eventuală contaminare ulterioară, evitându-le.

Jet Bot AI+ este echipat, de asemenea, cu un senzor LiDAR capabil să analizeze locația într-un mod foarte precis pentru a-și optimiza traseul de curățare, scanând în mod repetat camera pentru a colecta informații referitoare la distanța de parcurs. Această tehnologie funcționează bine și în zonele mai întunecate, sub mobilier sau în camerele mai slab luminate, astfel încât unitatea să poată acoperi o zonă mai mare cu o vizibilitate minimă.

 Jet-Bot-AI-Infographic-e1624608118785 (7)

Curățare puternică de la început până la sfârșit

Utilizatorii își pot curăța casele mult mai bine cu ajutorul tehnologiilor avansate care permit o curățare puternică. Motorul Digital Inverter al lui Jet Bot AI+ maximizează puterea de aspirare pentru o curățare mai în profunzime. Iar cu funcția sa inteligentă de control al puterii, noul aspirator robot poate identifica chiar și tipul de suprafață care trebuie curățat, precum și cantitatea de praf care se află pe el. Folosind aceste informații, unitatea își poate regla automat puterea de aspirare pentru o sesiune de curățare mai optimizată.

Jet Bot AI+ vine, de asemenea, cu o serie de funcționalități legate de igienă, care permit curățarea fără efort a podelei, asigurându-se, în același timp, că praful este înlăturat în siguranță fără să fie eliberat înapoi în aer. Sistemul său avansat de filtrare cu 5 straturi colectează 99,99% micro praf, inclusiv particule de dimensiuni de 0,5 ~ 4,2µm care, de regulă, pot scăpa cu ușurință. Toate piesele și filtrele pot fi curățate, astfel încât acestea să poată fi menținute la un nivel optim de igienă.

Jet Bot AI+ face echipă cu Clean Station, care colectează murdăria și părul într-un sac de praf de 2,5 litri și care trebuie înlocuită doar o dată la una sau trei luni. După curățare, aspiratorul robot revine automat la Clean Station, golindu-se cu ajutorul tehnologiei Air Pulse, completat de un sistem de filtrare cu mai multe straturi care colectează 99,999% din praful fin, asigurându-se că nu se eliberează praful înapoi în aer.

O curățare convenabilă și o utilizare eficientă

Utilizatorii pot controla și monitoriza Jet Bot AI+ de la distanță folosind aplicația SmartThings direct de pe smartphone-urile lor. Aspiratorul robot poate fi programat pentru curățarea selectivă fie într-o singură cameră, fie în mai multe, cu funcția Select & Go. Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a restricționa virtual accesul în unele zone.

Robotul inteligent oferă, de asemenea, capacități de recunoaștere vocală Bixby, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot folosi comenzile vocale pentru a programa sesiuni de curățare, pentru a schimba modurile sau chiar pentru a solicita cele mai noi informații, precum știri sau actualizări meteo.

Iar cu Live Cleaning Report, utilizatorii pot urmări, în timp real și cu ușurință, traseul lui Jet Bot AI+ pe o hartă virtuală a spațiului lor de locui. Utilizatorii pot vedea unde zona curățată și chiar pot întrerupe procesul sau îi pot indica robotului unde să se oprească. După ce a finalizat curățarea spațiului, utilizatorii pot verifica istoricul curățării pentru a vedea ce zone au fost finalizate, cât a durat și ce traseu a urmat.

Mai mult, utilizatorii își pot monitoriza casa de la distanță cu modul Patrol al Jet Bot AI+, care utilizează o cameră frontală a unității pentru a transmite imagini video prin intermediul aplicației SmartThings. Modul Patrol le permite utilizatorilor să monitorizeze stadiul spațiilor pe care doresc să le verifice în deplasare și chiar le permite să se bucure de această caracteristică prin programare. Unitatea inteligentă acceptă, de asemenea, criptarea end-to-end, astfel încât clipurile video sunt sigure și pot fi vizualizate doar de un singur utilizator autorizat.

 

Îngrijire intuitivă a animalelor de companie

Proprietarii de animale de companie pot profita în continuare de aceste caracteristici cu serviciul SmartThings Pet, care urmează să fie lansat în luna august. Acesta le permite utilizatorilor să verifice și să aibă grijă de animalele de companie chiar și în timp ce sunt plecați. De exemplu, SmartThings Pet se sincronizează cu produsele de la PETKIT, o companie de tehnologie dedicată aducerii pe piață a produselor inteligente pentru animale de companie – și anume, seria Element feeder și casa inteligentă pentru animale de companie COZY. Prin integrarea îngrijirii animalelor de companie în ecosistemul său inteligent pentru casă, Samsung reinventează modul în care utilizatorii trăiesc și interacționează cu tovarășii lor de companie.

Disponibilitate locală

Gama de aspiratoare Jet Bot AI+ va fi disponibilă în România începând cu luna iulie 2021.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Magazinul de Jante – Găsește Combinatia Perfectă de Stil și Performanță pentru Mașina Ta

Publicat

pe

Atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului și performanței automobilului tău, alegerea jantelor potrivite este crucială. Cu o gamă largă de jante din aliaj și oțel, Vadrexim este locul perfect pentru a găsi jantele care vor aduce un plus de stil și eficiență vehiculului tău.

Un magazin de jante precum Vadrexim îți oferă nu doar varietatea și calitatea produselor, ci și expertiza necesară pentru a face cea mai bună alegere.

Alegerea jantelor nu este doar o chestiune de estetică; ea influențează direct performanța mașinii. Jantele din aliaj ușor, de exemplu, reduc masa nesuspendată a vehiculului, îmbunătățind astfel manevrabilitatea și economia de combustibil. Pe de altă parte, jantele din oțel sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, fiind o alegere excelentă pentru condițiile de drum dificile.

Un aspect esențial în alegerea jantelor este „compatibilitatea”. Este vital să alegi jante care se potrivesc nu doar cu anvelopele, dar și cu specificațiile tehnice ale vehiculului tău. La Vadrexim, vei găsi o gamă variată de dimensiuni și stiluri, ceea ce îți permite să alegi jantele care se potrivesc perfect cu mașina ta, asigurând în același timp siguranța și performanța.

Pe lângă diversitatea produselor, Vadrexim oferă și servicii profesionale de consultanță. Echipa lor de experți este întotdeauna gata să ofere sfaturi și recomandări, ajutându-te să navighezi prin variatele opțiuni și să găsești jantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul și nevoile tale.

Un articol din Motor Trend evidențiază importanța alegerii unui magazin de jante care nu doar vinde produse, ci oferă și un nivel înalt de cunoștințe și servicii clienților săi. Acesta este un aspect în care Vadrexim excelează, oferind nu doar produse de înaltă calitate, dar și o experiență de cumpărare superioară.

În concluzie, fie că ești în căutarea unui nou set de jante pentru a îmbunătăți aspectul mașinii tale sau pentru a optimiza performanța acesteia, magazinul de jante Vadrexim este locul ideal pentru a găsi ceea ce ai nevoie. Cu o gamă largă de opțiuni, expertiză profesională și un serviciu clienți excepțional, Vadrexim îți asigură că fiecare alegere este cea mai bună pentru tine și vehiculul tău.

Citeste in continuare

Administrație locală

Rețeaua PENNY România a ajuns la 363 de magazine

Publicat

pe

De

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 363-lea magazin din România în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Începând cu 16 decembrie, clienții din zonă sunt așteptați să experimenteze ambientul modern, prietenos și accesibil, reprezentând evoluția strategică a brandului în România.

Designul magazinelor PENNY oferă o experiență plăcută clienților, evidențiind, totodată, angajamentul companiei în extinderea portofoliului de produse 3RO – produse cu ingredientul principal provenit din România, procesate și ambalate în țară. Experiența la cumpărături este îmbunătățită datorită unei zone extinse dedicate produselor proaspete sau mărcilor proprii realizate conform preferințelor clienților români, spațiul oferind totodată o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și categoriilor principale de alimente.

Noul magazin PENNY își întâmpină clienții cu soluții practice, adaptate stilului de viață agitat, inclusiv produse gata de consum, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate.

Situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 128, comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă în intervalul 7:30 – 21.00, iar duminica între 8:00 – 20:00. Oferă 55 de locuri de parcare, din care trei pentru persoane cu dizabilități. Suprafața interioară de vânzare a magazinului este de 895.79 mp.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni de dezvoltare: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 363 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

Citeste in continuare

Administrație locală

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Publicat

pe

De

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Proiectul are ca scop schimbarea concepțiilor despre câini în societate, prevenirea abandonului, susținerea adopțiilor, si îmbunătățirea situației câinilor abandonați prin organizarea de cursuri de dresaj gratuit concepute special pentru nevoile câinilor adoptați.

Cu ajutorul acestui proiect, timp de patru luni, 120 de persoane care au adoptat câini au putut beneficia de cursuri gratuite de dresaj unde au putut să lucreze sub îndrumarea unui instructor canin pentru a învăța cum să își ajute câinele să se adapteze mai ușor la noua viață.

Pe langă sedințele de dresaj, cei înscriși au beneficiat și de un seminar teoretic de îngrijire a câinilor, prin intermediul căruia au putut afla de la specialiști noțiuni despre: medicina preventivă, toaletaj canin și îngrijire, dar și despre bunăstarea și relaționarea corespunzătoare cu câinii.

Numele proiectului a fost inspirat de Codruț, maidanezul găsit de de Vlad Popescu, fondatorul Asociației Clubul Câinilor Utilitari, care l-a adoptat și care l-a ajutat să devină câine utilitar. Cât timp a lucrat alături de Vlad, Codruț a promovat numeroase examene și a demonstrat că și un maidanez poate fi un câine de valoare: în iunie 2006, a promovat primul examen de obediență din România, în octombrie 2006 a obținut titlul de „Învingător la căutare și salvare“ la Campionatul Național de Dresaj Canin, categoria „Căutare în dărâmături“, treapta A, iar în februarie 2007, a promovat primul examen de câini de avalanșă din România.

Codruț a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece de cele mai multe ori, câinii abandonați sau care s-au născut pe străzi și care nu au avut parte de o viață liniștită în care să se simtă în siguranță prezintă probleme de comportament cum ar fi: neîncrederea față de oameni și alte animale, frica de zgomote sau situații cu care nu s-au mai întâlnit. În această situație este important să știm cum să comunicăm cu câinele, care sunt adevăratele lui nevoi și cum îl putem ajuta să se adapteze mai ușor la noua viață.

Proiectul Școala lui Codruț a apărut pentru prima oară în 2013, când a fost adoptată Legea 258/2013-Legea lui Ionuț, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și de atunci a rămas unul dintre cele mai căutate și apreciate cursuri de dresaj din București, strângând anual aproximativ 50 de cursanți.

Timp de 9 ani, proiectul a fost susținut din contribuție proprie, cu ajutorul a trei instructori de dresaj, specializați în comportament canin și reabilitare, care au lucrat pe bază de voluntariat cu peste 450 de câini adoptați.

Începând cu luna august 2023, proiectul a fost realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului Bucuresti.

Conform Organizației pentru Protecția Animalelor Ilfov, rata abandonului a crescut în ultimul an din cauza inflatiei și a ultimelor scumpiri, ceea ce a făcut ca 30% dintre câini să fie duși la adăpost chiar de stăpanii lor.

„Având în vedere situația în care ne aflăm, dar și feedback-ul pe care l-am primit din partea comunității, sperăm să existe fonduri și să putem depune din nou și anul viitor, deoarece oamenii au nevoie de astfel de proiecte”, subliniază Vlad Popescu, Director CCU si manager de proiect.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized2 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Eveniment4 ore inainte

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I. – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Uncategorized10 ore inainte

Este de ajuns un kit fotovoltaic 6 kW pentru a alimenta o locuinta?

    Conform statisticilor, cetateanul roman consuma in jur de 3059 kWh pe an in 2021, o crestere nu prea...

Eveniment10 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized11 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized12 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

pastile de slabit naturiste pastile de slabit naturiste
UncategorizedO zi inainte

Cum functioneaza pastilele de slabit naturiste? Sunt acestea eficiente?

  Industria pastilelor de slabit este una marcata de incertitudine. Exista, pe de-o parte, pastile de slabit incarcate cu diverse...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Știrile Săptămânii