Connect with us

Afaceri

Cum să faci analiza de cuvinte cheie

Publicat

pe

Cum să faci analiza de cuvinte cheie

Învață să faci analiza de cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Cum să faci analiza de cuvinte cheie, pe Blogul SEO al Agenției SEO Edcora.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Piese de calitate online pentru tractorul tau!

Publicat

pe

Piesele de schimb pentru tractor sunt lucruri de care are nevoie orice agricultor si posesor de masini agricole. Desi, pretul acestora poate fi destul de mare, exista si cai de a reduce costurile. Apeland la site-ul piesemasiniagricole.ro, am reusit sa economisesc foarte multi bani, deoarece pretul pieselor este mult mai mic.

Avand deja experienta cu tot ce tine de tractoare si piese combina, mi-a fost usor sa identific piesele online folosind seria, dar si numele producatorului acestora. Din fericire, totul a mers foarte bine de fiecare data cand am folosit magazinul online piesemasiniagricole.ro!

De ce este ami avantajos de la piesemaisniagricole.ro?

Fiind piese care provin din dezmembrari sau vandute de catre privati, beneficiezi de costuri reduse. Mult mai avantajos decat preturile aftermarket din magazin, iar piesele de la piesemasiniagricole.ro sunt de cea mai buna calitate!

Deseori mi-a fost data sa gasesc sa cumpar si alte piese si accesorii de acest site precum un cioc inodator claas, fiind o piesa destul de rara.

Activitatile agricole, cu siguranta nu ar mai fi cum le cunoastem fara ajutorul tractoarelor si ale utilajelor. Nu numai ca asigura o functionare continua a procesului de cultivare, insa reduc timpul de munca la jumatate. Este aproape de neconceput ca un agricultor in ziua de astazi sa nu aiba cel putin o masina agricola in hambar. Avand in vedere ca intretinerea unui tractor numai este o problema atat de mare, recomand agricultorilor si fermierilor sa foloseasca cu incredere cat mai des site-ul piesemasiniagricole.ro, deoarece doar aici vor beneficia de preturi fara egal si de posibilitatea de a face cerere pentru anumite piese ce nu pot fi gasite din prima.

Piesele comandate online sunt trimise prin curier, astfel posesorii de tractoare din toata tara pot beneficia de magazinul cu piese pentru masini agricole!

Citeste in continuare

Afaceri

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Publicat

pe

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara acestui mediu, dar totul ține de specificul afacerii, de produsele, serviciile furnizate și de publicul căruia se adresează acestea. Însă pentru a avea succes atâ online cât și offline, cel mai bine este să fie identificate corect mijloacele și strategiile cele mai eficiente de promovare, să aveți mereu idei noi și curajul de a ale pune în practică.

Iară care sunt cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri:

 • Urmăriți să aveți mereu un site actual, modern, adaptat nevoii de informare și de căutare a clienților vizați. Lumea este într-o continuă dinamică și afacerea voastră trebuie să fie în permanență conectată la această schimbare a perspectivei și modului de abordare.

 • Selectați-vă de la început care sunt cuvintele cheie pe care doriți să vă axați promovarea. Creați un conținut care să fie optimizat pe aceste cuvinte și care să vă ajute să obțineți mai ușor o poziție cât mai bină în motoarele de căutare.

 • Promovați-vă afacerea și produsele pe site-uri de specialitate sau în publicații cu autoritate. Fără acest gen de angajare, șansa de a ajunge în atenția unui public cât mai larg este mult întârziată.

 • Folosiți cu încredere Google Ads și Facebook Ads. Prin alocarea unui buget adecvat și prin selectarea cât mai clară a publicului căruia doriți să vă adresați puteți atrage trafic important pe site și puteți avea conversii imediate.

 • Conectați-vă site-ul cu cele mai folosite rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Acestea sunt canale importante pentru a comunica liber și util cu cei interesați și pentru a-i ține la curent cu noutățile de pe site-ul vostru și chiar din domeniu.

 • Adăugați la site un blog, pe care să publicați constant articole interesante despre companie, produse, evenimente, lansări, promoții, noutăți etc. Prin modificările permanente de pe site, veți arăta Google că sunteți dinamic și că site-ul vostru este unul de interes.

 • Pentru a avea o comunicare cât mai bună cu clienții și pentru a-i face să fie în permanență interesați de produsele sau serviciile disponibile, creați un newsletter, pe care să-l trimiteți periodic. Oferirea de informații utile, într-o formă plăcută și accesibilă poate contribui foarte mult la obținerea unei baze de clienți loiali.

 • Realizați filmulețe de prezentare cu afacerea și cu produsele vizate spre promovare. Cu cât acestea vor fi mai reușite, utile și mai originale, cu atât vor fi mai bine receptate. Acest gen de comunicare este cel mai apreciat la ora actuală.

Acestea sunt doar cateva idei de promovare a unei firme oferite de Edcora.

Citeste in continuare

Afaceri

Tot ce trebuie să știi despre siguranța ta la locul de muncă

Publicat

pe

 

 

Ce este protecția muncii?

 

Protecția muncii reprezintă toatalitatea acțiunilor și măsurilor aplicate în vederea creării celor mai bune condiții de muncă, pentru prevenirea accidentelor de muncă sau a îmbolnăvirilor profesionale.

Cadrul legal este dat de Legea nr. 319/2006 privind protecția și securitatea în muncă, publicată în Monitorul Oficial al României.

 

Importanța protecției și securității în muncă

 

Protecția și securitatea în muncă este extrem de importantă pentru fiecare angajator, având, în primul rând, ca scop, protejarea lucrătorilor și minimalizarea riscului de îmbolnăviri profesionale ale acestora. Din cauza acestor evenimente neplăcute desfășurate la locul de muncă de-a lungul timpului și soldate cu vătămare fizică, psihică, emoțională sau chiar deces, s-a impus crearea unui cadru legal care să oblige la desfășurarea activităților în condiții optime de muncă.

Atunci când lucrătorii își desfășoară activitatea în condiții optime, angajatorul are de câștigat. În primul rând, productivitatea va crește considerabil deoarece angajații vor avea capacitatea de a își îndeplini toate sarcinile. În al doilea rând, imaginea unității va crește destul de repede, iar numărul clienților nu va înceta să crească datorită modului pozitiv în care ceilalți privesc unitatea.

 

Cine are rolul de a implementa protecția și securitatea în unitatea de lucru?

 

Angajatorul are obligația de a le asigura lucrătorilor săi cele mai optime condiții de muncă. Aici se include atât minimalizarea riscului de accidentare sau îmbolnăvire profesională, contactul cu o substanță dăunătoare, cât și asigurarea unei temperaturi adecvate lucrului sau asigurarea aportului de hrană sau lichide atunci când situația impune acest lucru.

Tot de asigurarea unor condiții optime de lucru ține și combaterea stresului la locul de muncă, apărut ca urmare a faptului că cerințele postului nu se potrivesc cu capacitățile lucrătorului, ori ca urmare a faptului că timpul pentru îndeplinirea sarcinilor este prea mic, iar acestea din urmă prea multe.

Primul pas în implementarea protecției și securității la locul de muncă este reprezentat de evaluarea riscurilor existente. Procedual, evaluarea riscurilor are următoarele etape:

 1. Identificarea pericolului
 2. Eliminarea pericolului, dacă situația permite acest lucru
 3. Analizarea pericolului, în cazul în care eliminarea acestuia nu este posibilă
 4. Evaluarea riscului
 5. Adoptarea de măsuri pentru limitarea posibilelor vătămări
 6. Monitorizarea continuă a riscurilor

Pentru indentificarea factorilor de risc și evaluarea nivelului acestora, angajatorii pot apela la o firmă specializată în domeniu. În acest sens, compania de consultanță SmartFox este o soluție foarte bună.

Compania de consultanță SmartFox există pe piață din anul 2010 și de atunci face tot posibilul pentru a crea pachete personalizate de servicii adaptate nevoilor clienților. Consultanții companiei se deplasează la fața locului pentru a culege informațiile necesare, după care se consultă cu angajatorul pentru adoptarea celei mai bune soluții privind protecția și securitatea muncii în unitatea respectivă de lucru. Urmează o perioadă de observare, în care consultanții SmartFox analizează dacă soluția la care s-a ajuns de comun acord este implementată corect și este eficientă.

 

Concluzie

 

Una dintre cele mai importante lucruri într-o unitate, indiferent de domeniul de activitate desfășurat, este implementarea acțiunilor și măsurilor privind protecția și securitatea în muncă. Există firme specializate care pot ajuta angajatorul în identificarea și evaluarea riscurilor la locul de muncă. În acest sens, recomandarea noastră este compania SmartFox. Mai multe detalii puteți găsi la adresa www.smartfox.ro.

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment21 de ore inainte

Bomba lui Valeriu Stoica: USR ar putea deveni noul PSD

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment2 zile inainte

BOMBA: SIIJ cerceteaza judecatoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea Forumului German condus de Iohannis dupa organizatia hitlerista Grupul Etnic German

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment3 zile inainte

Cum taman o colaboratoare a Securității ca politie politica cu dosar de retea, nobody pe planeta, ajunge șefa USR București?

(Preluare National – Valentin Boeru): Tensiunea a ajuns la cote mari. Ambii jucători își vor etala cărțile pentru a se...

Eveniment4 zile inainte

Cum functioneaza mintea unui parior

În acest prim episod documentez circuitul legalizării de acte false, prin procurori, a rețelei de ofițeri legendați ai fostei Securități,...

Eveniment5 zile inainte

Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti – specialist in “ecologie” – a terminat o facultate neacreditata la acea vreme

He he he! Înțeleg că domnul Cristian Tudor Popescu a ajuns la legea atracției universale a lui Newton, reproșându-i profesorului...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Romania a finalizat instalarea celui mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei

Ecranul este instalat în Timișoara, ca parte dintr-un proiect de regenerare urbană căruia Samsung s-a alăturat Parteneriatul dintre Samsung și...

Eveniment6 zile inainte

ȘOC! De ce pleacă Birchall în Luxemburg!

(Preluare National – Catalin Tache): Acum, că ”revocata” păstrată încă de Klaus Iohannis ”în vitrina” Ministerului Justiției va reprezenta România...

EvenimentO săptămână inainte

SOC SI GROAZA/ Procurorul Negulescu Mircea era perceput de sefii sai ierahici ca este interfata dintre procurorul general al Romaniei si Servicii, si cand spunem servicii ne referim la structurile informative S.R.I., S.I.E., UM 0962, actualul D.LP.I.

JUSTITIE CU TARNACOPUL – Avocata Ioana Prajescu a fost amendata cu 5.000 lei de judecatorul Dragos Bogdan Achitei de la...

EvenimentO săptămână inainte

Soțul șefei DIICOT, arestat de DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că gestul ”eroic” făcut de Felix Bănilă în chiar ultima clipă a vremelnicului său...

EvenimentO săptămână inainte

Umbrele lui “Zdreanta” si “Lucica”

Ia uitati ce informatii ne-au parvenit la redactie privind anumiti judecatori despre care exista suspiciuni ca ar fi apropiati sau...

Știrile Săptămânii