Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV. Detalii neştiute despre cartofii prăjiţi şi burgerii McDonald’s. Datele spun totul | Aradul De Azi

Publicat

pe

Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s din România, a dezvăluit revistei Capital care sunt planurile de expansiune, dar şi care este cantitatea de cartofi prăjiţi şi burgeri care se consumă la nivel naţional în restaurantele companiei.

„Zilnic vindem aproximativ 130.000 de porţii de cartofi prăjiţi, deci avem în jur de 50 de milioane porţii de cartofi vândute anual în România. În ultimii 23 de ani am vândut peste 70 de milioane de burgeri Big Mac în România şi, încă de la deschiderea primului restaurant McDonald’s în ţara noastră, Big Mac este unul dintre cele mai populare produse din meniu. Și cartofii sunt foarte apreciaţi de clienţii care ne vizitează, iar anual vindem 50 de milioane porţii de cartofi”, a declarat pentru Capital Daniel Boaje, director general Premier Restaurants Romania.

Alte trei restaurante vor fi deschise până la sfârşitul acestui an.

„Prioritatea noastră este dezvoltarea lanţului de restaurante, astfel încât planurile de expansiune sunt ambiţioase şi până la finalul anului vom avea 78 de restaurante McDonald’s în România. În acelaşi timp, avem şi 31 de cafenele McCafé la nivel naţional”, spune directorul general Premier Restaurants Romania.

Daniel Boaje estimează că în anii următori compania va deschide circa şapte restaurante McDonald’s pe an.

„Vom încheia anul 2018 cu opt deschideri de restaurante McDonald’s şi ne păstrăm planul ambiţios şi ritmul alert de expansiune, astfel încât în anii următori estimăm că vom deschide aproximativ şapte restaurante McDonald’s pe an.

În plus, avem în plan remodelarea de aproximativ cinci restaurante pe an, astfel încât ne aşteptam ca până în 2020 să finalizam procesul de remodelare şi să introducem sistemul operaţional digital Experience of the Future în toate restaurantele McDonald’s din România, pentru a simplifica interacţiunea clienţilor în restaurantele noastre”, adaugă el.

În 2017 compania a avut o cifră de afaceri de 687 milioane lei şi un profit de 79 milioane lei.

„Pentru că avem planuri foarte mari şi vom încheia anul cu opt noi restaurante McDonald’s în România, ne aşteptăm ca în 2018 să depăşim procentul de creştere din 2017”, precizează Daniel Boaje.

În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 75 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi.

Pe lângă piaţa din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice.

AradulDeAzi.ro

Eveniment

Kovesi, trădată din interior! Dezvăluiri bombă ale subalternilor de pe vremea când ea era la cârma Anticorupției din România | Aradul De Azi

Publicat

pe

Trădarea lui Kovesi vine de la cei care au fost consideraţi până nu de mult adevăraţii „locotenenţi”. Astfel, foştii adjuncţi ai Laurei Codruţa Kovesi, Călin Nistor şi Marius Iacob, spun că nimic nu a depins de ei, deşi coordonau serviciile teritoriale, corectarea unor comportamente sau luarea unor măsuri, în contextul situaţiei de la DNA Ploieşti. Aceşti au lăsat să se înţeleagă că Laura Codruţa Kovesi avea întreagă putere de decizie la nivelul DNA.

Întrebat dacă va tolera comportamente precum cele de la DNA Ploieşti, şeful instituţiei a răspuns: „De unde aţi dedus că am tolerat? Dacă am dispus revocarea unora, înseamnă că nu tolerez. Legea conferă pârghii pentru a corectă astfel de situaţii. Singurul instrument este revocarea după procedura revăzută de legea şi emiterea ordinului de revocare. Nu poţi revoca o persoană, trebuie să faci verificări prealabile, să ai elemente care să conducă la revocarea acesteia. (..) Voi lua măsurile care depind de mine şi unde se impun aceste măsuri.  Va fi revocat cine va încalcă grav normele de procedura. Cine îşi face treaba, va rămâne în cadrul direcţiei”.

„Am coordonat serviciul teritorial Ploieşti vreo 9 luni. Dacă nu apărut elemente din care rezultau comportamente de genul care au apărut ulterior, să mi le spuneţi şi mie, nu ştiu de ele”, a completat Călin Nistor, menţionând că în restul perioadei Serviciul a fost coordonat de celălat adjunct, Marius Iacob.

„DNA e condusă de o singură persoană, de procurorul şef. Dacă până la momentul la care am decis acele revocari nu au fost luate asemenea măsuri, nu e responsabilitatea noastră”, a precizat Iacob.

„Dacă va veţi uită în regulametul direcţiei, atribuţiile sunt limitate. Adjunctul nu verifică rechizitorii, adjunctul nu revoca, adjunctul nu poate sesiza el Inspecţia Judiciară pentru că sesizarea trebuie făcută de procurorul şef al Direcţiei. Când am mai coordonat şi găsit situaţii care au fost oarecum neconforme cu legea, am înştiinţat despre situaţie. Nu am venit să discut despre fostul procuror şef. Am venit să va prezint raportul de activitate. Când am fost delegat, am dispus acele măsuri”, a completat Călin Nistor.  

În cadrul conferinţei de presă de prezentare a raportului de activitate pentru anul 2018, şeful interimar al DNA a susţinut că în a două jumătate a anului s-a pus accent pe ridicarea standardului de calitate. În această perioada, Laura Codruţa Kovesi a fost revocată din DNA.

AradulDeAzi.ro

Citeste in continuare

Eveniment

Dragnea, anunț imens despre pensii! Vești bune pentru toți pensionarii | Aradul De Azi

Publicat

pe

„Suntem după 15 ani de dominaţie a dreptei care a distrus multe valori, multe speranţe, multe destine. A distrus încrederea în proiectul european şi ştim bine că dreapta, oriunde în Europa, face orice să ne blocheze. Cred în proiectul european, dar trebuie cu curaj şi tărie să le spunem oamenilor modul în care dreapta europeană a distrus Europa, folosind instrumentul politicii de austeritate, manipularea şi uneori, cum este cazul şi în România, folosind instituţiile de forţă ale statului.

Graţie Guvernului nostru, care a depus toate eforturile pentru a îmbunătăţi viaţa de zi cu zi, salariul minim am crescut în doi ani cu peste 50%, pensiile au crescut şi vor creşte în fiecare an, în aşa fel încât, în 2020, nicio pensie nu va fi mai mică decât dublul de la începutul mandatului din 2017. În condiţiile în care am redus şi taxele, impozitul pevenit şi taxele pentru mediul de afaceri. Cei de dreapta ne-au zis mereu că aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim pensiile, salariile, pentru că nu sunt bani. Noi am arătat că un Guvern social-democrat poate micşora taxele, poate creşte salariile, poate creşte pensiile, pote reda speranţa pentru tineri. Nu a fost uşor şi nu va fi. Miza alegerilor pentru Parlamentul European este uriaşă”, a spus Liviu Dragnea. 

AradulDeAzi.ro

Citeste in continuare

Eveniment

Suntem surprinși. Vor un preț care va îndepărta clienții | Aradul De Azi

Publicat

pe

Telekom vine cu prima reacţie în scandalul în care Pro Tv a ameninţat că vrea să iasă din grila operatorului.

“Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro Tv. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate in beneficiul clienţilor noştri, in condiţiile in care Pro TV vizează o creştere semnificativă a preţului. “, ne-au transmis reprezentanţii Telekom.

Contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom România Communications SA şi NextGen Communications SRL vor expira în curând, adică pe 28 februarie 2019. După această dată, liderul TV şi celelalte canale ale sale ar putea să nu mai fie disponibile telespectatorilor abonaţi la cele două reţele.

Oficialii, Pro TV au informat că telespectatorii săi pot urmări programele lor preferate în celelalte reţele de cablu şi DTH. PRO TV şi-a arătat disponibilitatea de a continua colaborarea cu cele două reţele, însă momentan nu s-a ajuns la niciun acord.

AradulDeAzi.ro

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 minute inainte

Kovesi, trădată din interior! Dezvăluiri bombă ale subalternilor de pe vremea când ea era la cârma Anticorupției din România | Aradul De Azi

Trădarea lui Kovesi vine de la cei care au fost consideraţi până nu de mult adevăraţii „locotenenţi”. Astfel, foştii adjuncţi...

Eveniment3 ore inainte

Dragnea, anunț imens despre pensii! Vești bune pentru toți pensionarii | Aradul De Azi

„Suntem după 15 ani de dominaţie a dreptei care a distrus multe valori, multe speranţe, multe destine. A distrus încrederea...

Eveniment7 ore inainte

Suntem surprinși. Vor un preț care va îndepărta clienții | Aradul De Azi

Telekom vine cu prima reacţie în scandalul în care Pro Tv a ameninţat că vrea să iasă din grila operatorului....

Eveniment10 ore inainte

Horoscop weekend! Decepție mare pentru acești nativi! Nu plecați la drum | Aradul De Azi

BERBEC  Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. În weekend...

Eveniment12 ore inainte

EXCLUSIV/DERANJAT DE DEZVALUIRILE SI DOCUMENTELE INTRATE IN POSESIA NOASTRA, DIRECTORUL BOLNAV INCHIPUIT SI “SUSPENDAT” A POPOSIT IN CURTEA INSTITUTIEI

Deranjat de articolul “EXCLUSIV/UN DIRECTOR GENERAL DE INSTITUTIE PUBLICA – BOLNAV SI NU PREA, SUSPENDAT SI NU PREA…CARDASIA AUTORITATILOR PE...

Eveniment13 ore inainte

Liviu Dragnea joacă tare pe plan european:„Trebuie să restabilim dreptatea” | Aradul De Azi

Preşedintele PSD a avut o serie de discuţie cu liderii socialişti europeni, printre care Serghei Stanishev, preşedintele PES şi Frans...

Eveniment16 ore inainte

Infractorii informatici dezvoltă noi tipuri de atacuri. Cum s-a transformat piața | Aradul De Azi

Infractorii informatici nu au vacanţă. Noi variante de malware au fost identificate în cursul lunii ianuarie de către echipa companiei...

Eveniment19 ore inainte

mergem iar la FMI. Primele semne au apărut deja | Aradul De Azi

Anul 2021 va fi unul extrem de dificil pentru România, iar o ajustare drastică a bugetului, urmată cel mai probabil...

Eveniment23 de ore inainte

Comoara Guvernului Dăncilă. Miliardele de lei din bănci sunt luate la țintă | Aradul De Azi

Sistemul bancar cu noile taxe suplimentare nu a fost degeaba ales de Guvernul Dăncilă. Statul ştie bine că poate încasa...

Uncategorized23 de ore inainte

Magazinul cu huse!

Probabil si voua vi s-a intamplat sa ahizitionati un telefon nou si sa nu gasiti accesorii corespunzatoare pentru acces. Asta...

Știrile Săptămânii