Connect with us

Social

Cursuri de urgențe medicale în cabinetul stomatologic

Publicat

pe

Dacă ești la început de drum, și ești medic sau asistent, Asociația Succes în Educație și Sport vine în sprijinul tău pentru a deveni un bun profesionist, și a conceput special cursul de urgențe medicale in cabinetul stomatologic cu o parte atât teoretică dar mai ales cu un puternic caracter practic. Cursurile practice sunt susținute de specialiști în medicina de urgență, ce doresc să-și împărtășească cunoștințele și priceperea generațiilor viitoare.

 

Cursul de urgențe medicale în cabinetul stomatologic este structurat astfel :

  • Elemente de prim ajutor (compresii toracice, metoda Heimlich, gestionarea unei situații de criză, etc )

 

  • Gestionarea urgențelor medicale (șoc anafilactic, hemoragii, stop cardiac, leșin, crize convulsive, etc )

 

  • Trusa de prim ajutor de bază și medicamentația folosită

 

Pentru o mai bună pregătire Asociația Succes în Educație și Sport oferă bonus cursul de realizare practică de proceduri medicale – realizare injecții, recoltare intravenoasă, montare branulă și multe altele!

 

Indiferent în ce domeniu ai ales să te specializezi, Asociația Succes în Educație și Sport vine mereu în sprijinul tău și se asigură de calitatea și buna desfășurare a cursurilor, satisfacția cursantului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață ce este intr-o continuă dezvoltare.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Ce criterii să ai în vedere pentru alegerea unor boxe cu bluetooth? Măriți volumul și bass-ul cu un cod reducere elefant

Publicat

pe

În zilele noastre, muzica ne urmărește peste tot pentru că o luăm peste tot. Pentru iubitorii de muzică aflați în mișcare, o varietate de difuzoare wireless sunt la îndemână pe site, cu un cod voucher elefant ro.

Tipuri de difuzoare Bluetooth

Există două tipuri de difuzoare Bluetooth: difuzoare cu baterie și cele care trebuie conectate la o priză.

Cu baterie

Difuzoarele alimentate cu baterie sunt convenabile pentru a asculta în aer liber sau în deplasare. O alegere bună a acestor modele echivalează cu un design robust – unele sunt chiar rezistente la apă.

Există mai multe criterii de selecție care întră în joc la achiziționarea unui difuzor Bluetooth. Dimensiunea difuzorului, performanța (calitate și putere a sunetului), design, robustețe și durata de viață a bateriei sunt toate punctele cheie de luat în considerare.

Din ce în ce mai multe, găsim pe piață difuzoare portabile care dispun de mai multe difuzoare poziționate în jurul difuzorului pentru o dispersie a sunetului la 360 de grade. Sunt perfecte atunci când mai multe persoane ascultă muzica redată acolo. Cu toate acestea, există mai multe modele care difuzează doar dintr-o parte. Apoi putem alege să direcționăm sunetul așa cum am face cu un difuzor tradițional. De asemenea, sunt populare atunci când o singură persoană ascultă muzică fără a vrea să deranjeze – de exemplu, la un birou.

Rețineți că volumul la care ascultăm muzică are un efect direct asupra duratei de viață a bateriei. Cu cât ascultați muzica mai tare, cu atât bateria se va descărca mai repede. Pe de altă parte, un difuzor mai mare și mai puternic nu înseamnă că autonomia lui va fi mai mică. Bateria este mai mare și poate stoca mai mult curent.

Unele modele oferite au un port USB care vă permite să vă încărcați smartphone-ul cu bateria difuzorului. Difuzorul devine, într-un fel, bateria de rezervă!

Fără baterie

Difuzoarele Bluetooth care nu au o baterie încorporată sunt încă prin preajmă! Ele sunt adesea mai mari și mai puternice, capabile să meargă la volume mai mari. Un difuzor foarte puternic este mai pretențios în ceea ce privește puterea – o baterie compactă ar putea să nu ofere o durată lungă de viață.

Sunt perfecte pentru acele ocazii în care dorim să ne aducem muzică într-un loc în care va fi nevoie de mai multă putere, fără să ne facem griji că trebuie să facem conexiuni complexe sau configurarea rețelei – mai ales dacă accesul la internet nu este accesibil.

Asociați dispozitivul mobil cu difuzorul Bluetooth. Telefonul dumneavoastră, de exemplu, va fi sursă (sau „master”) care va emite muzica, iar boxa va fi apoi receptorul (sau „slave”) care va primi ceea ce telefonul îi trimite pentru a transmite. După asocierea cu succes, toate sunetele de pe telefon vor fi redate prin difuzorul Bluetooth. Apoi, puteți asculta fără fir muzica stocată pe dispozitivul mobil, servicii de muzică în flux, videoclipuri de pe YouTube sau conținut de pe orice site web. Nu există nicio constrângere!

Achiziționați o boxa bluetooth la cel mai bun preț cu un cod reducere elefant, conectați-vă la cea mai apropiată rețea și sunteți gata de petrecere!

 

Citeste in continuare

Social

Freza de Zăpadă Rotakt – Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

Publicat

pe

Pentru că iarna bate la uşă, iar fulgii de nea vor începe curând să se aşterne peste curţile noastre, va fi nevoie de îndepărtarea zăpezii de pe căile de acces. După ce se trece peste momentul iniţial de admiraţie a ninsorii, pentru persoanele care locuiesc la curte, în mod special, începe bătaia de cap cu eliberarea diverselor căi de acces de stratul gros de zăpadă. Cu siguranţă, acest lucru nu mai este atât de plăcut precum privirea fulgilor de zăpadă căzând pe pământ.

Pentru a face această activitate mai lejeră şi mai rapidă, vă puteţi achiziţiona o freză de zăpadă care va face din îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, alei sau drumuri de acces o simplă joacă de copii. Freza de zăpadă Vâlcea FZ‑724‑C, pe care o puteţi achiziţiona de la Rotakt, este dotată cu un motor de 6.5 cai putere şi poate fi utilizată pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzi sau alei ori drumuri de acces, însă trebuie să vă asiguraţi că nu sunt pietre proeminente, gunoi voluminos sau moloz în zonele unde folosiţi freza pentru a evita deterioarea.

Această freză de zăpadă este dotată cu motor LONCIN G200F de 6.5 cai putere şi are lăţime de lucru de 61 centimetri. Jgheabul de evacuare a zăpezii este confecţionat din oţel şi cuţitele frezei, la rândul lor din oţel ştanţat, sunt idependente între ele, astfel că în cazul în care se produce o deteriorare nu va fi nevoie să schimbaţi întregul ansamblu, ci doar cuţitul care a suferit daune. Freza de zăpadă FZ-724-C are patru viteze înainte şi două viteze înapoi, ceea ce o face foarte uşor de manevrat şi va face din îndepărtarea zăpezii o activitate plăcută şi uşoară.

Pentru alte detalii suplimentare şi achiziţie a acestei freze de zăpadă, puteţi intra pe site-ul rotakt.ro acolo unde veţi găsi toate specificaţiile tehnice ale utilajului şi îl veţi putea comanda simplu şi rapid, direct de pe site. De asemenea, în cazul în care doriţi să vedeţi produsul fizic înainte de a-l achiziţiona, pe site veţi găsi adresa tuturor magazinelor fizice din ţară unde partenerii Rotakt distribuie produsele. De asemenea, tot pe site, puteţi găsi reţeaua de service la care să apelaţi în cazul în care unul dintre produse a suferit deteriorări şi necesită reparaţii.

Citeste in continuare

Social

Care e vârsta potrivită pentru a începe să te machiezi? Produse de calitate cu un cod reducere elefant

Publicat

pe

La ce vârstă poți purta machiaj? Aceasta este o întrebare pe care o auzim parcă de prea multe ori în ultima perioada din gurile adolescentelor, probabil puțin prea grăbite să crească!
A începe să te machiezi înseamnă să creșți
A începe să te machiezi înseamnă a începe să „creșți” și, prin urmare, să atragi atenția asupra ta. Vrem să arătăm și să ne simțim frumoși. Dar la ce vârstă este rezonabil să începeți să vă machiați? Produse de calitate vei găși pe site-ul tău preferat cu un cod reducere elefant, nu înainte de a cere și sfatul unui adult!
Aplicarea machiajului este un pas important în viața unei adolescente, care nu ar trebui să înceapă prea devreme. Când eșți tânăr, ai o anumită prospețime care ar putea fi răsfățată și ascunsă de prea mult machiaj. În plus, o față curată este întotdeauna un semn de inocență care ar trebui păstrat cât mai mult posibil.

Tenul
În principiu, când vine vorba de machiaj, nu puteți face prea multe pentru a vă evidenția tenul adolescentin. Pielea este tânără, proaspătă, iar acoperirea ei cu fond de ten o va deteriora și îmbătrâni prematur.
Cu toate acestea, uneori tentația poate fi puternică, mai ales atunci când aveți acnee. Este într-adevăr dificil să ții piept coșurilor, cicatricilor, punctelor negre sau porilor dilatați. Dar ia în considerare faptul că a te camufla sub straturi de fond de ten nu va face decât să înrăutățească situația. Dacă într-adevăr nu puteți face altfel, alegeți în mod imperativ produse de culoarea exactă a pielii și în schimb pariați pe bețe corective, care se aplică doar în zonele cu probleme. Pentru a acoperi orice strălucire, utilizați o pulbere minerală translucidă pe zona T (frunte-nas-bărbie).
Dacă pielea ta nu are imperfecțiuni, dar tenul tău pare sumbru, folosește o atingere foarte ușoară de roșu pe partea superioară a pomeților pentru a-ți oferi o strălucire sănătoasă.
Ochii
Pentru a sublinia și a mări aspectul rămânând naturală, punem totul pe gene și ne dăm o notă de rimel. Nu uităm de sprâncene, de unde smulgem ușor firele inestetice de sub linie și între ochi înainte de a le pieptăna în sus. Rapid și ușor, aceste gesturi fac diferența!

Gură
Pentru a da un ușor impuls gurii în timp ce îl îngrijim, punem un balsam de buze, transparent sau colorat. Din când în când, dacă buzele nu sunt crăpate, folosim un luciu frumos sau un ruj discret. Ce zici de un nud mat super trendy?
Totul pentru păr
Pentru a avea un par sănătos, strălucitor, avem nevoie de produsele potrivite. Ritualul ideal? Un șampon bun, o mască hrănitoare și un șampon uscat pentru reîmprospătarea și condiționarea între două spălări.
După cum precizează și specialiștii, trebuie să evitați folosirea prematură a unor obiecte de înfrumusețare, din simplul motiv că aveți deja frumusețea și prospețimea necesare și specifice vârstei. Dacă totuși vrei să dați o notă matură aspectului fizic, adăugați mici detalii, după cum am menționat, și apelați la produse de calitate cu un cod reducere elefant pentru protejarea tenului.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

servicii de paza | MAO Protect servicii de paza | MAO Protect
Afaceri19 ore inainte

Iata calitatile agentilor care asigura cele mai bune servicii de paza!

Nevoia de a fi in siguranta este una pe care fiecare om trebuie sa si-o satisfaca, in fiecare zi. Mai...

Știri din județ7 zile inainte

Crează imagini la modă cu eșarfe tricotate și eșarfe pandantiv

Eșarfele la modă în sezonul 2021-2022 – tricotate și cu pandantiv se vor potrivi cu paltoane elegante, haine clasice și...

Social2 săptămâni inainte

Ce criterii să ai în vedere pentru alegerea unor boxe cu bluetooth? Măriți volumul și bass-ul cu un cod reducere elefant

În zilele noastre, muzica ne urmărește peste tot pentru că o luăm peste tot. Pentru iubitorii de muzică aflați în...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Ce presupune o campanie de marketing?

Ce presupune o campanie de marketing? O campanie de marketing poate fi descrisă ca orice acțiune planificată pentru a atinge...

avocat partaj avocat partaj
Uncategorized2 săptămâni inainte

Apeleaza la un avocat pentru partaj si asigura-te ca iti sunt respectate toate drepturile!

Niciun cuplu nu isi imagineaza la inceputul casniciei ca va ajunge la divort, dar uneori lucrurile nu decurg conform planului....

Eveniment2 săptămâni inainte

Gasca lui Tomac – dauna totala/Presedintele Crisitian Diaconescu (P.M.P.) s-a impus – Ziarul Incisiv de Prahova

Am impresia că la PMP e un puci în plină desfășurare, scrie pe reteaua de socializare jurnalistul Liviu Avram de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Legatura dintre arestarea inculpaţilor Militaru Marian-Cătălin (P.M.P), Şerpescu Cătălin Constantin (P.M.P.) cu Sebastian Moise (P.M.P) si dosarul penal pentru şpăgi date la cimitirele din Bucureşti deschis de DNA – Ziarul Incisiv de Prahova

Şi în acest dosar se va întâmpla ca în dosarul Mineriada. Va fi trimis înapoi la Parchetul Militar, pentru că...

Social3 săptămâni inainte

Freza de Zăpadă Rotakt – Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

Pentru că iarna bate la uşă, iar fulgii de nea vor începe curând să se aşterne peste curţile noastre, va...

Eveniment3 săptămâni inainte

Seful Poliției Române, chestorul Eduard Mirițescu, a intrat în vizorul procurorilor Parchetului Curții de Apel Bacău/AUDIAT – ieri – de procurori în cazul CRIMELOR DE LA ONEȘTI – Ziarul Incisiv de Prahova

Mai mulți polițiști au fost audiați de procurorii Parchetului Curții de Apel  Bacău în cadrul dosarului penal pentru neglijență în...

Eveniment3 săptămâni inainte

Sunt foarte funny analfabeții funcționali de la Bioterra, doctoranzii SRI – Ziarul Incisiv de Prahova

Cu siguranță că ați mai citit prin presa din ultimii 10 ani despre bugetarii de lux ai României. Dar niciodată...

Știrile Săptămânii