Connect with us

Uncategorized

TEAM RAZER IA CU ASALT EVENIMENTELE EVO 2019 ȘI THE INTERNATIONAL

Publicat

pe

Un număr record de jucători de elită susținuți de Razer vor participa la cele mai mari și mai urmărite concursuri din acest sezon

BUCUREȘTI, 31 iulie 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat că un număr record de jucători profesioniști vor concura ca parte a organizației Team Razer la finalele turneelor EVO 2019 și The International (TI9) Dota 2. Ambele evenimente se numără printre cele mai prestigioase competiții de sporturi electronice, oferind premii totale de aproape 31 de milioane de dolari.

Membri Team Razer aparținând echipelor Mousesports și Team Evil Geniuses (EG) alături de jucătorul profesionist de jocuri cu lupte, Kun ‘Xian’ Ho, vor participa la EVO 2019, organizat în Las Vegas între 2 și 4 august. Spre sfârșitul aceleiași luni, Team EG  împreună cu Alliance vor participa la TI9 în Shanghai, concurs ce va avea loc între 20 și 25 august. Dorința lor de a câștiga, dar și cele mai bune echipamente destinate jucătorilor profesioniști din arsenalul Razer, le vor permite jucătorilor de elită din cadrul Team Razer să lupte la capacitate maximă pentru victorie sub privirile a milioane de spectatori.

 

Pionierii sporturilor electronice încă din 2005

Razer a militat pentru sporturile electronice încă de la înființarea sa în 2005. Sub egida Team Razer, compania colaborează cu cele mai bune echipe și cei mai buni jucători din lume pentru a dezvolta noi periferice deosebit de performante. În momentul din față, Team Razer include 18 echipe de top din 25 țări.

“Razer este mândru să aibă o prezență atât de puternică prin Team Razer la două dintre cele mai mari evenimente de sporturi electronice,” a declarat David Tse, Global Esports Director în cadrul Razer. “Dorința lor de a deveni cei mai buni și purtarea lor demnă de sportivi inspiră milioane de jucători din întreaga lume.”

Pentru a descoperi mai multe despre jucătorii profesioniști Team Razer care concurează în cadrul EVO 2019 și The International, parcurgeți detaliile de mai jos. Pentru biografiile jucătorilor și pentru poze cu aceștia accesați linkul http://rzr.to/team-razer-evo-ti9.

 

EVO 2019: TEAM RAZER ÎN FRUNTEA COMPETIȚIEI

Spectacolul Team Razer începe în Las Vegas pe 2 august în cadrul EVO, jucătorii profesioniști ai Team Razer concurând în jocuri precum Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Street Fighter V, DragonBall Fighter Z și altele.

EVO 2019 promite să fie scena unor confruntări deosebit de interesante, între membri Team Razer numărându-se foști campioni: Xian este campionul Street Fighter IV din cadrul EVO 2013, Christopher ‘NYChrisG’ Gonzalez din echipa Team EG a câștigat concursul Ultimate Marvel vs Capcom 3 în campionatul EVO din 2016 in, iar jucătorul de Street Fighter V, Ricki ‘HelloKittyRicki’ Ortiz a fost finalistul Capcom Cup în 2016.

Jucătorul de la care se așteaptă cele mai bune performanțe este membrul echipei Mousesports, Benjamin ‘Problem X’ Simon, actualul campion Street Fighter V, care și-a cucerit titlul în cadrul EVO 2018.

Problem X, liderul avangardei

Un competitor redutabil, versat în folosirea mai multor personaje, Problem X este cel mai cunoscut pentru felul în care joacă cu Bison. Jucătorul profesionist de 27 ani originar din Marea Britanie a reușit să se facă remarcat în cadrul comunității de Fighting Games (FGC) încă înainte de a se alătura echipei Mousesports în 2017. Însă, după acel moment a reușit să ajungă pe noi culmi ale carierei, devenind cel mai popular jucător profesionist de Street Fighter din Europa.

Având performanțe remarcabile în 2017, Problem X a terminat Capcom Pro Tour pe locul șapte, urmând să devină unul din cei mai de seamă membri ai FGC prin câștigarea turneului EVO 2018, învingând în Las Vegas cei mai buni jucători din lume.

“Sunt extrem de competitiv și mi se pare foarte distractiv și captivant să concurezi sub presiune,” a declarat Problem X. “Câștigarea EVO pentru a doua oară consecutiv ar fi uimitor, deoarece niciun participant la evenimentul principal EVO pentru Street Fighter V nu a reușit acest lucru vreodată.”

Renunțând la slujba sa în 2018 și dedicându-se în întregime jocului Street Fighter V, Ben oferă sprijin altor jucători din regiunea sa și transmite direct pe canalul său Twitch, therealproblemx. El a devenit unul dintre cei mai temuți concurenți, cucerind victorie după victorie.

Cele mai recente titluri de campion ale lui Problem X:

  • Sonic Boom 2017
  • Regionalele Capcom EU 2017
  • EGX 2017
  • SGB 2017
  • Celtic Throwdown 2017
  • Northwest Majors 2018
  • Sonic Boom 2019
  • April Annihilation 2019
  • Reflect UK 2019

Echipa de vedete Team EG, pregătită de luptă

Team EG va avea de asemenea o prezență puternică la EVO 2019. În timp ce NYChrisG este cel mai bine cunoscut pentru performanțele sale din Marvel vs Capcom 3 cucerind titlul de campion  EVO în 2016, el a demonstrat că este un jucător versatil, însușind secretele Street Fighter V pe lângă cele ale altor jocuri. Jucătorul de Street Fighter V, HelloKittiRicki, care  este posibil să-l înfrunte pe Problem X este un alt competitor neînfricat și bine pregătit.

“Este crucial să fii pregătit psihic pentru EVO,” a declarat HelloKittyRicki, vorbind despre cum se pregătește pentru eveniment. “Întotdeauna mă antrenez din greu înainte de fiecare campionat, dar indiferent de cât de bine mă simt, nu mă aștept la vreun rezultat, încercând să mă mențin calm și concentrat.”

Lista de jucători profesioniști sponsorizați de Razer care participă la turneul EVO îl include și pe Xian. Întrebat despre așteptările sale înainte de campionatul din acest an, el a declarat: “Consider că în cadrul turneului EVO cele mai importante sunt stamina și anduranța, deoarece trebuie să ne măsurăm cu mii de alți jucători. Vreau să ajung în top 8 anul acesta.”

Cu o mulțime de jucători talentați care vor să-și lase amprenta asupra evenimentului, competiția EVO din acest an promite să fie unul dintre cele mai captivante evenimente de sporturi electronice.

 

THE INTERNATIONAL: TEAM RAZER REPREZENTAT DE DOI FOȘTI CAMPIONI  

Organizat la trei săptămâni după EVO, The International din Shanghai va include o confruntare a titanilor din Team Razer, reprezentați de echipele Evil Geniuses și Alliance, ambii concurând să cucerească premiile totale de 30 de milioane de dolari. Ambele echipe sunt foști campioni ai TI: Alliance în 2013 și Evil Geniuses în 2015.

Team EG compus din veterani TI

Evil Geniuses sunt familiari cu acest eveniment, ei participând la toate cele cinci turnee TI de la înființarea competiției în 2014. Mai mult, ei au reușit să urce pe podium de patru ori.

“este un sentiment diferit comparat cu anul trecut, când am jucat din etapa de Opens,” a comentat jucătorul vedetă al echipei, Artour ‘Arteezy’ Babaev, după ce s-a calificat pentru TI9. “Concurarea în cadrul TI este o experiență specială ce trebuie respectată. Indiferent dacă câștigi sau nu, vei avea parte de amintiri și de provocări care te motivează atât ca individ, cât și ca echipă.”

“Cel mai mare eveniment Dota 2 necesită un mix de pregătire individuală și în echipă,” a adăugat cel mai tânăr jucători din EG, Syed Sumail ‘SumaiL’ Hassan. “Am programat o sesiune de antrenament comun înainte de eveniment pentru a ne asigura că suntem pregătiți.”

Alliance se întoarce în locul în care a început totul

Alliance a devenit cunoscut în 2013 când echipa lor de Dota 2, condusă de Jonathan ’Loda’ Berg, a câștigat prima ediție a turneului TI. De atunci, organizația a ajuns să fie deținută în întregime de jucători, continuând să-și clădească moștenirea de Dota 2. Alliance a adunat un număr considerabil de fani în întreaga lume, având ca membri unii dintre cei mai remarcabili jucători din lume precum Henrik ‘AdmiralBulldog’ Ahnberg, cel mai important streamer de Dota 2 de pe Twitch.

Acum echipa se pregătește de TI9. “Nu există cuvinte să descrii sentimentul,” a declarat Loda când a fost întrebat de așteptările sale legate de turneu. “La TI poți vedea încă de la început care echipe sunt pregătite să lupte până la capăt, dar și echipele care se vor destrăma dacă pierd în fața unui oponent nepotrivit. Noi suntem pregătiți să ne luptăm cu toți cei de la TI.”

Cu echipa Team EG dorind să continue cu rezultatele strălucite și Alliance făcând totul pentru a ajunge înapoi în top, așteptările sunt mari din partea ambelor echipe în cadrul TI9.

Urmăriți jucătorii profesioniști ai echipei Team Razer care concurează în cadrul turneelor EVO și The International. Având jucători cu experiență din belșug, Team Razer este pregătit să obțină rezultate în ambele competiții.

Pentru mai mult informații despre Team Razer, vizitați http://www.razer.com/team

Pentru mai multe informații despre campania ‘This is esports’ derulată de Razer, vizitați https://www.razer.com/campaigns/this-is-esports

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Este de ajuns un kit fotovoltaic 6 kW pentru a alimenta o locuinta?

Publicat

pe

 

 

Conform statisticilor, cetateanul roman consuma in jur de 3059 kWh pe an in 2021, o crestere nu prea mare fata de 2014, cand un locuitor consuma in jur de 2584 kWh pe an. Desigur, aceste valori sunt importante pentru persoanele care doresc sa instaleze un sistem fotovoltaic la nivelul locuintei lor.

Este important sa stii cam cat consumi intr-un singur an, pentru a putea estima daca poti deveni independent energetic, implicit de ce tip de sistem ai nevoie pentru a atinge aceasta independenta.

In contextul unui kit fotovoltaic 6 kW, energia produsa este de aproximativ 8760 kWh pe an (in medie). Din start, lucrurile par foarte bune pentru cei care doresc sa-si instaleze astfel de sisteme!

 

Provocarile alimentarii locuintei cu energie solara

Tu consumi in jur de 3000 kWh pe an, in timp ce un kit fotovoltaic 6 kW iti garanteaza productia a 8760 kWh pe an – trebuie sa mai stii vreo informatie? La prima vedere, nu – dar adevarul este ca foarte multe lucruri pot influenta energia produsa de un sistem fotovoltaic.

In aceeasi masura, consumul anual de energie al locuintei tale se poate schimba foarte usor. Cateva actualizari de electrocasnice sau adaugarea catorva echipamente noi in garaj sau in bucatarie pot influenta semnificativ bilantul la sfarsit de an.

Totusi, cel mai important factor este sistemul fotovoltaic.

  • De exemplu, orientarea panourilor este un aspect esential, diferenta de la sud la est fiind de peste 1200 kWh pe an. Daca locuinta nu permite instalarea panourilor catre est (sau acestea nu sunt instalate corespunzator), productia anuala scade deja la sub 7500 kWh pe an;
  • Apoi, productia de energie electrica este influentata si de locatie. Un kit fotovoltaic 6 kW montat la Iasi, de exemplu, poate produce cu aproximativ 500 kWh mai putin pe an. Aceasta valoarea mai scade cu aproximativ 1000 kWh daca panourile nu sunt orientate spre est.
  • In calcul trebuie luata si perioada anului. Productia de energie solara din timpul verii poate fi si cu 500 kWh mai mare decat in luni precum decembrie si ianuarie. O locuinta consuma in medie in jur de 300 kWh pe luna – vara, vei avea energie din plin, dar iarna va fi necesar sa te folosesti de energia retelei nationale.

 

Pe hartie, un kit fotovoltaic de 6 kW este mai mult decat suficient pentru a alimenta o locuinta. Totusi, daca iei in calcul toti factorii, inclusiv consumul mediu al locuintei tale, poti ajunge la una din doua concluzii.

 

  1. Ai o locuinta nu prea mare in care traiesti doar cu partenerul, caz in care un kit fotovoltaic de 6 kW va fi de ajuns in cele mai multe luni ale anului, eventual vei avea nevoie de reteaua nationala in lunile cu adevarat reci;
  2. Ai o locuinta mai mare, iar familia este numeroasa – adica ai un consum zilnic/lunar mai mare, datorat prezentei mai multor dispozitive si electrocasnice. In acest caz, un kit fotovoltaic 6 kW s-ar putea sa nu fie suficient pentru a-ti alimenta locuinta in lunile mai reci.

 

Calatoria catre independenta energetica nu este una usoara. Apeleaza la echipa de specialisti Lumio Energy pentru a afla care este cea mai buna optiune pentru locuinta ta chiar acum!

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Publicat

pe

De

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile

București, România – 28 martie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât și pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile și productivitatea pentru studenți, tineri profesioniști și familii.

La Samsung, înțelegem că viața se desfășoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viață agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) și S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul și creativitatea, permițând utilizatorilor să facă mai mult din activitățile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP și Șef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O nouă etapă în ceea ce înseamnă luarea de notițe

Galaxy Tab S6 Lite face mai ușor și mai plăcut ca niciodată să notezi ideile cu precizie. Vine împreună cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar și în timpul utilizării prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schițe în Samsung Notes sau de notarea rapidă a gândurilor, fără a fi necesar să deblocheze tableta. Și, fără nevoia unui încărcător separat, S Pen-ul este mereu gata să înregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fără probleme între multiple dispozitive. Utilizatorii își pot extinde creativitatea și pot realiza mai multe, în propriile lor condiții, în cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil și Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresionează cu un design rafinat, având un aspect metalic premium disponibil în trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink și Mint. Tableta este compactă și ușoară pentru o portabilitate sporită, având o greutate de doar 465g în versiunea Wi-Fi sau 467g în varianta LTE. În plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite și marginile subțiri și simetrice de 9 mm oferă o experiență captivantă de vizualizare.

Pe lângă caracteristicile excelente de productivitate și divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipată cu o baterie puternică care permite redarea video continuă timp de 14 ore. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor un dispozitiv de încredere pentru o experiență îndelungată de vizionare captivantă și libertate creativă. Datorită capacității tabletei de a gestiona cu ușurință mai multe aplicații, utilizatorii se vor putea bucura și de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2026) va fi disponibilă începând cu 28 martie.

Specificații de produs

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Display 10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*

Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

Sistem de operare Android 14.0
Dimensiuni 154.3 x 244.5 x 7.0mm
Greutate 465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
Camera Rear 8MP
Front 5MP
Memorie & Stocare* 4GB+64GB

4GB+128GB

microSD up to 1TB**

* Disponibilitatea de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Spațiul real disponibil pentru stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

AP Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie* 7,040mAh (typical)
*

*Valoarea tipică a bateriei a fost testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între probele testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6,840mAh.

Conectivitate LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.
Culoare Oxford Gray, Chiffon Pink or Mint
Sunet Dual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

Publicat

pe

De

  • AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți
  • Swiss Clinics susține medicii care își doresc să facă performanță și să își continue pregătirea profesională, oferindu-le acces la ultimele noutăți din medicina estetică
  • De la începutul anului, echipele Swiss Clinics au participat la IMCAS 2024, Dubai Derma 2024 și acum la AMWC 2024-Monaco

BUCUREȘTI, 28 martie 2024 – Rețeaua de clinici de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume. Cea de-a 22-a ediție a AMWC Monaco se desfășoară în cadrul Grimaldi Forum, între 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți din toată lumea, 300 de expozanți și 300 de speakeri de top din industrie.

AMWC Monaco propune un program multidisciplinar de medicină estetică și anti-îmbătrânire, conceput pentru a promova educația continuă la nivel înalt și a încuraja schimbul de expertiză.

AMWC Monaco este cel de-al treilea congres de estetică din rândul celor mai importante la nivel mondial la care participă echipele Swiss Clinics de la începutul anului, după Dubai World Dermatology and Laser Conference & Exhibition și cel mai important congres științific de estetică din lume, IMCAS 2024-Paris. Din echipa Swiss Clinics care participă anul acesta la AMWC fac parte medici specialiști și rezidenți, precum Dr. Daniel Velicu, Dr. Erika Tugearu, Dr. Tatiana Chiriac, Dr. Hussein Srour și Dr. Carina Chirilă, care își continuă, astfel, procesul de perfecționare în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă.

„Medicina estetică se află într-o etapă de evoluție accelerată. Pentru a rămâne relevanți în fața nevoilor pacienților și a menține un avantaj competitiv, este esențial să fim la zi cu inovațiile din domeniu. Un mod eficient de a o face este participarea medicilor noștri la evenimentele de top din domeniu, precum AMWC Monaco 2024 sau IMCAS Paris. Acestea oferă o platformă valoroasă pentru explorarea tendințelor emergente și înțelegerea impactului lor asupra creșterii satisfacției pacienților, pe lângă îmbogățirea cunoștințelor profesionale ale medicilor”, spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

La nivel mondial, tema principală în estetica anului 2024 se concentrează pe utilizarea potențialului regenerativ al corpului prin metode inovatoare și minim invazive, concepute pentru a oferi rezultate cu aspect natural și în deplină siguranță pentru pacienți.

Participarea la AMWC este esențială pentru companiile care își doresc să adopte cele mai noi și eficiente tratamente și tehnologii în domeniul chirurgiei estetice. Prezența echipei de medici Swiss Clinics la AMWC Monaco subliniază dedicarea rețelei față de excelență și inovație în avansarea standardelor de frumusețe și sănătate la nivel global. În fiecare an, conferințele și prezentările în cadrul AMWC generează o cantitate impresionantă de material științific cheie în medicina estetică.

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaționalizează, în mod direct, 3 clinici, în București, Severin și Galați, și 1 spital, în București, și colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 40 de orașe la nivel național.

Clinica din București deține bloc operator propriu și operează cu tehnologii și echipamente de ultimă generație. Rețeaua medicală Swiss Clinics a aniversat, în 2023, 8 ani de prezență, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienți.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized6 ore inainte

Este de ajuns un kit fotovoltaic 6 kW pentru a alimenta o locuinta?

    Conform statisticilor, cetateanul roman consuma in jur de 3059 kWh pe an in 2021, o crestere nu prea...

Eveniment6 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized7 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized8 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

pastile de slabit naturiste pastile de slabit naturiste
UncategorizedO zi inainte

Cum functioneaza pastilele de slabit naturiste? Sunt acestea eficiente?

  Industria pastilelor de slabit este una marcata de incertitudine. Exista, pe de-o parte, pastile de slabit incarcate cu diverse...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Eveniment2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Știrile Săptămânii