Connect with us

Sport

Cursuri autorizate de Instructor fitness și personal trainer

Publicat

pe

Sportul e pasiunea ta? Cum ar fi să fii mereu în formă și să câștigi bani în timp ce tu te bucuri muncind?

 

Cursul autorizat de antrenor de fitness îți oferă acestea și, poate mult mai mult. Pune bazele unei cariere în care te bucuri de libertatea programului propriu, o sursă de venit consistentă transformând pasiunea în meserie.

 

In tot acest timp ai bucuria de a ajuta și alți oameni de a trece la un stil de viață sănătos. Iar din martie 2020 tot mai mulți oameni au înțeles cât de importantă e mișcarea și un corp fit pentru imunitate.

De ce să faci cursuri autorizate de antrenori fitness?

 

  • Practici sportul ca pasiune și meserie.
  • Vei avea întotdeauna un corp Instagramabil, meseria te va provoca și împlini.
  • Iți urmezi vocația și păstrezi un ritm de viață sănătos.
  • Ai libertatea unui program flexibil și să câștigi după cât lucrezi.
  • Ai împlinirea că ajuți și alți oameni să devină frumoși și sănătoși.
  • Cursurile sunt autorizate, așadar ai o meserie calificată.

Ce înveți la cursul nostru de Instructor fitness?

 

  • Informații teoretice
  • Antrenament în sala de fitness
  • Antrenament 1 la 1
  • Antrenament de grup
  • Antrenamente specializate

Alte aspecte teoretice, esențiale în a practica cu succes această meserie:

  • Cursuri de marketing pentru instructori de fitness.
  • Management în Personal Training

Acesta din urmă îți dă posibilitatea propulsării într-o carieră de antrenor personal care aduce împlinire pe toate planurile.

Ce spuneți? Facem spor și câștigăm bani și sănătate?

PS: E o meserie pe care o poți practica și în aer liber.

 

Afla mai multe detalii despre cursurile organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

Publicat

pe

De

seturi fitness

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl resimți în timpul antrenamentelor. Fie că ești pasionată de alergare, yoga, tenis sau fitness, fiecare activitate fizică are propriile cerințe în ceea ce privește echipamentul pe care trebuie să îl folosești. În rândurile următoare îți vom oferi câteva sfaturi utile, care te vor ajuta cu siguranță să te ghidezi în alegerile pe care le vei face, în funcție de tipul de antrenament pe care îl practici.

ALERGARE

Când vine vorba de alergare, confortul este esențial. Optează pentru materiale moi și respirabile, care permit evaporarea transpirației și mențin corpul uscat. O pereche de pantaloni scurți sau colanți dintr-un material elastic, dar care să îți permită să te miști în voie, îți vor oferi libertatea de mișcare de care ai nevoie. De asemenea, alege un tricou sau un top care are la rândul său capacitatea de a absorbi umiditatea.

YOGA ȘI PILATES

Flexibilitatea și libertatea de mișcare sunt prioritare în aceste activități. Optează pentru haine din materiale moi, elastice și care se mulează pe corp. O bustieră sport confortabilă și flexibilă, împreună cu o pereche de colanți care îți permit să realizezi chiar și cele mai solicitante poziții de yoga, sunt opțiunile ideale. Asigură-te că alegi haine care nu se ridică în timpul practicării exercițiilor și care îți oferă o acoperire adecvată.

TENIS ȘI ALTE SPORTURI DE ACEST FEL

În acest tip de activități, mobilitatea și rezistența materialului sunt aspecte esențiale. Alege haine sport care permit o gamă largă de mișcare, fără a te restricționa. Un tricou cu mâneci scurte sau o cămașă polo, împreună cu pantaloni scurți sau fuste cu croială lejeră, sunt alegeri potrivite pentru a te simți confortabil și a te putea concentra pe joc.

FITNESS ȘI ANTRENAMENTE CU GREUTĂȚI

Atunci când faci antrenamente intense cu greutăți sau exerciții cardio, ai nevoie de seturi fitness care să ofere susținere și să gestioneze eficient transpirația. Optează pentru bustiere sport de înaltă calitate, care îți vor asigura o susținere adecvată pentru sâni. Colanții pe care îi vei purta vor trebui să fie la rândul lor din materiale compresive, care să susțină mușchii și să îmbunătățească circulația sângelui. Topul pe care îl vei purta va trebui să fie unul calitativ, care să nu rețină umiditatea și să îți ofere toată susținerea și mobilitatea de care ai nevoie.

ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

Dacă practici sporturi în aer liber, cum ar fi alpinismul, ciclismul sau alergarea în natură, e important să iei în considerare și condițiile meteo. În zilele reci, alege straturi de îmbrăcăminte termice și izolante, care să îți păstreze căldura corporală. Un strat exterior rezistent la apă și vânt te va proteja împotriva intemperiilor. Pe de altă parte, în zilele calde, optează pentru haine potrivite, care să nu rețină umezeala și să permită o bună ventilație, cum ar fi tricourile cu plasă și pantalonii scurți cu material respirabil.

Unde găsești unele dintre cele mai calitative haine fitness?

Dacă și tu îți doreşti să ai parte de cele mai eficiente și plăcute antrenamente, indiferent de tipul de sport pe care îl faci, Investește în haine de calitate, pentru a te bucura de antrenamentele tale și pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod confortabil și eficient.

Dacă vrei să te simţi bine şi confortabil când faci sport, aruncă o privire în magazinul online UniqueGymWear.ro şi alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine!

Citeste in continuare

Sport

Matcha Slim te ajută să scapi de kilogramele în plus

Publicat

pe

De

Matcha reprezintă o pudră fină obținută din frunzele ceaiului verde, fiind un aliat de nădejde în procesul de slăbire datorită conținutului bogat în antioxidanți. Totuși, nu toate produsele Matcha sunt de aceeași calitate. Unele pretind autenticitatea, în timp ce altele nu o fac. Bucuria este că există numeroase produse Matcha care te pot ajuta să elimini kilogramele nedorite. Să analizăm cum Matcha Slim vă sprijină în atingerea obiectivelor de slăbire.

Această băutură relativ recentă pare a fi răspunsul la problemele noastre legate de greutate și sănătate. Plină de antioxidanți, fără calorii și facilitând procesul de slăbire, ce poate fi mai atrăgător? Acest articol se va axa pe cum Matcha Slim te poate ajuta să scapi de kilogramele dificile de eliminat. Vom explora ce înseamnă matcha, de ce este benefică, avantajele sale, de unde se poate achiziționa și cum consumul său te-ar putea ajuta să-ți atingi obiectivele de pierdere în greutate mai rapid ca oricând.

Ce este Matcha?

Matcha este un ceai verde sub formă de pudră, cultivat în mod tradițional în Japonia. Frunzele sunt recoltate și uscate, apoi măcinate într-o pudră fină înainte de a fi amestecate cu apă fierbinte. Frunzele sunt transformate în pudră fină, aproape că și cum ai consuma chiar frunza de ceai. Frunzele de ceai verde obișnuite sunt de obicei fierte la aburi, în timp ce cele pentru matcha sunt doar ofilite, un proces care păstrează aminoacizii și nutrienții. Cu multiple beneficii pentru sănătate, matcha a devenit un ingredient esențial în diverse produse, de la băuturi la deserturi.

Cine ar trebui să folosească Matcha Slim?

Dacă încercați să pierdeți în greutate, Matcha Slim ar putea fi o opțiune potrivită. Acesta poate contribui la creșterea metabolismului și a energiei, facilitând exercițiile fizice și procesul de slăbire. Matcha Slim poate fi folosit și dacă vă îngrijorați de apariția unor afecțiuni sau boli, cum ar fi cancerul sau afecțiunile cardiovasculare.

De asemenea, luați în considerare utilizarea Matcha Slim dacă sunteți preocupați de îmbătrânire.

Citeste in continuare

Sport

Top 5 sporturi pe care să le faci ca să te menții în formă

Publicat

pe

De

Top 5 sporturi

Noi femeile, ne dorim să fim întotdeauna în formă, iar cea mai bună soluție pentru a ne menține în acest fel este sportul. Însă sportul e de multe feluri, cum alegem varianta potrivită pentru noi? Ei bine, pentru a te ajuta să iei mai ușor o decizie, mai jos am întocmit un top 5 al celor mai recomandate și benefice sporturi pentru femei. Iată așadar care sunt acestea:

1. Volei

Este un sport foarte interesant, care te relaxează și te destresează. Cu toate că pare foarte simplu, voleiul constă în foarte multă mișcare și o mulțime de combinații de exerciții fizice. Poți juca volei indiferent de vârsta pe care o ai, mai ales că te va face să te simți plină de energie și îți va ridica adrenalina la cote maxime, toate astea în timp ce socializezi și legi noi prietenii, având în vedere că este un sport de echipă.

2. Înot

Cunoști senzația de libertate pe care o ai atunci când ești în apă? Simți că nimic nu poate fi mai frumos decât momentul prezent, în care apa e singurul lucru care deși te înconjoară, îți dă atât de multă libertate. Înotul nu este un sport deloc ușor, din contră, este foarte solicitant, însă are foarte multe beneficii. De exemplu, înotul te ajută să te dezvolți armonios, deoarece lucrează în mod egal toată musculatura, relaxându-te în același timp. După o sesiune de înot nu te vei simți deloc extenuată, ci plină de energie pozitivă și un vibe extrem de bun.

3. Fitness

Mersul la sală e principalul gând la care ne duce mintea pe toate prima dată. Este foarte la îndemână, mai ales că în fiecare oraș sunt zeci de săli de fitness. Mergând la sală te poți focusa în mod special pe anumite tipuri de mușchi, lucrând exact ceea ce vrei să îmbunătățești. Cu toate că, pentru un aspect armonios, este recomandat să lucrezi toate grupele. Dacă nu ești chiar familiarizată cu acest domeniu, și nu ai habar ce și cum ar trebui să lucrezi, cea mai simplă variantă este un antrenor personal. Acesta te va duce la rezultatele dorite mult mai repede decât ai putea să o faci de una singură.

4. Jogging

Ieși la alergat în parc, în natură, în orice loc care îți place și în care spațiul îți permite! Este o activitate pe cât de relaxantă, pe atât de plăcută și benefică organismului. O oră de alergare merge perfect după o zi stresantă la lucru. Deși ai putea crede ca făcând jogging îți lucrezi doar picioare și fesierii, la fel de bine îți lucrezi și abdomenul, spatele și brațele, deoarece toate sunt active atunci când alergi.

5. Sporturi de contact

Când vine vorba de sporturi de contact, ai o mulțime de variante din care poți alege. Câteva exemple sunt: box, kickbox, arte marțiale, aikido, judo etc. Aceste tipuri de sporturi te ajută foarte mult din două mari puncte de vedere. Primul, înveți să te aperi singură, un lucru de care chiar ai nevoie în zilele noastre. Și cel de-al doilea, te menții în formă, în timp ce te distrezi.

Alege o ținută sexy indiferent de sportul pe care alegi să îl practici!

O ținută în care arăți și te simți bine îți va spori încrederea în tine, te va motiva și îți va da un vibe bun. Dacă vrei să fii în ton cu moda chiar și atunci când faci sport, aruncă o privire pe site-ul nostru și comandă-ți câteva dintre superbele noastre seturi fitness!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized2 ore inainte

Este de ajuns un kit fotovoltaic 6 kW pentru a alimenta o locuinta?

    Conform statisticilor, cetateanul roman consuma in jur de 3059 kWh pe an in 2021, o crestere nu prea...

Eveniment2 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized3 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized4 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

pastile de slabit naturiste pastile de slabit naturiste
Uncategorized22 de ore inainte

Cum functioneaza pastilele de slabit naturiste? Sunt acestea eficiente?

  Industria pastilelor de slabit este una marcata de incertitudine. Exista, pe de-o parte, pastile de slabit incarcate cu diverse...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Eveniment2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Știrile Săptămânii