Connect with us

Social

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Publicat

pe

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin – oferindu-le cumpărătorilor şi consumatorilor o băutură premium, distilată ȋn Italia şi ȋmbuteliată la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, din judeţul Prahova.

Creat pentru a reflecta eleganţa, nobleţea şi distincţia regale, atribute cu care se identifică cei care ȋl savurează, Kingsbury London Dry Gin este un distilat de gin, cu arome predominante de ienupăr şi coriandru, care poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

by Cipane @ Ciprian Vladut

“Lansarea Kingsbury London Dry Gin face parte din strategia de dezvoltare şi transformare a portofoliului de produse al Grupului Alexandrion ȋntr-un portofoliu care să acopere atât cerinţele şi nevoile consumatorilor din România, cât şi pe cele ale consumatorilor la nivel internaţional. Pentru prima oară Alexandrion Group lansează un produs simultan ȋn România şi ȋn străinătate. Putem spune că Kingsbury London Dry Gin este un proiect european, care ȋmbină cu succes influenţe din mai multe ţări: numele este de origine anglo-saxonă, design-ul a fost creat la Londra şi coordonat de la Paris, materia primă provine din Italia, ţara ȋn care se realizează şi procesul de distilare, iar ȋmbutelierea se face ȋn România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, folosind apă pură, de foarte bună calitate, provenită din pânza freatică subcarpatică. Ne-am dorit să producem o băutură premium, din ingrediente naturale, la standarde de calitate ridicate, care să atragă iubitori de gin din toate colţurile lumii. Ţările din Europa Centrală şi de Est nu au tradiţie ȋn producţia de gin, ȋnsă, din poziţia sa de lider pe piaţa românească, Alexandrion Group este motorul care provoacă şi alţi producători să contribuie la dezvoltarea acestei pieţe cu potenţial foarte mare” a spus Corneliu Vȋlsan, Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

 

Un London Dry Gin tipic

Categoria Dry Gin ȋşi are originile ȋn secolul XIX, atunci când a fost inventată distilarea continuă, o alternativă mai eficientă decât distilarea ȋn loturi. Pentru că majoritatea producătorilor de dry gin se aflau ȋn Londra, această băutură a fost denumită London Dry Gin. În prezent, denumirea desemnează procesul şi nu locaţia ȋn care este produs acest tip de gin.

 

Kingsbury este un London Dry Gin tipic, obţinut din alcool etilic agricol, cu arome introduse exclusiv prin redistilare ȋn distilatoare tradiţionale, ȋn prezenţa tuturor plantelor naturale utilizate. Nu conţine ingrediente artificiale, zahăr adaugat, coloranţi, alergeni sau alte arome decât cele obţinute ȋn mod natural din boabe de ienupăr şi seminţe de coriandru. Singurul ingredient adăugat este apa pură care provine din zona freatică subcarpatică, filtrată printr-un procedeu sofisticat şi care ȋi potenţează gustul.

Kingsbury London Dry Gin are un gust fin, bine echilibrat, cu note condimentate de ienupăr, citrice, coriandru şi plante aromatice şi poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

Noul gin are o concentraţie alcoolică de 40% si este disponibil ȋn două variante cantitative: 0,7 L şi 1 L.

Începând din această vară, Kingsbury London Dry Gin poate fi achiziţionat din marile lanţuri de retail din România, magazinele de proximitate sau poate fi comandat online pe iconicdrinks.shop precum şi ȋn alte magazine online. Poate fi savurat, de asemenea, ȋn locaţii HoReCa.

O băutură cu caracter artistocratic

Povestea brandului este construită ȋn jurul numelui de origine anglo-saxonă, Kingsbury, care ȋnseamnă castel sau fortăreaţă regală şi sugerează grandoarea şi rafinamentul specifice stilului de viaţă al aristocraţiei engleze. Acestea se regăsesc ȋn caracterul ginului şi sunt transferate consumatorului care se simte “ca un rege” de fiecare dată când alege această băutură.

Aceste trăsături au fost sursă de inspiraţie şi pentru identitatea vizuală realizată la Londra, care reflectă fidel atributele brandului. Combinaţia cromatică albastru, auriu şi alb denotă distincţie. Simbolurile fortăreţei şi coroanei sunt expuse pe etichetă ca o emblemă regală. Denumirea Kingsbury scrisă cu majuscule şi ȋn culoarea albă sugerează putere şi autoritate. Elementele grafice elaborate de pe etichetă amintesc de designul de inspiraţie britanică.

Mai multe detalii despre Kingsbury London Dry Gin sunt disponibile pe: kingsburygin.com.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Aranjamente florale superbe cu hortensii

Publicat

pe

De

Olla

Revenirea zilelor însorite este însoțită de apariția hortensiei. Flori atipice, în diferite culori, luminează grădinile, dar și terasele și balcoanele. Hortensia este sublimă prin generozitatea sa florală fără precedent care o face un aliat de neoprit pentru a îmbrăca într-o mie de culori micul tău colț de paradis sau pentru a o oferi cuiva drag. De asemenea, buchetele de flori superbe cu hortensii au un aspect inedit. Hortensia nu trece neobservată, mai ales în zilele frumoase de vară  fiind în centrul atenției tuturor. Te invit să călătorești prin istoria și semnificația sa. O plimbare frumoasă de vară la orizont!

O scurtă istorie a hortensiei

Originea ei este foarte atipică și incertă ca mai în toate cazurile florilor vechi. Hortensia nu va scăpa nici ea de această incertitudine. Primele urme de hortensie datează de câteva milioane de ani, cu mult înainte de vremea noastră sau urme fosilizate de hortensii au fost găsite pe continentul american. Hortensia are multe specii, una dintre cele mai cunoscute din teritoriile asiatice unde a fost cultivată acolo de foarte mult timp. Are chiar un simbolism foarte important fiind folosită ca emblemă de la tragedia din Fukushima. Hortensia a ajuns mai târziu în Europa.

Descoperirea hortensiei este acordată exploratorului și naturalistului francez Philibert Commerson, care, în timpul cercetărilor sale despre Mauritius din 1771, a făcut descoperirea. Deși genul „Hortensia” exista deja înainte de descoperirea lui Commerson, abia atunci numele hortensiei a devenit oficial. Originea acestui denunț este plină de mister și ar proveni aparent dintr-o relație de dragoste și s-ar referi la Hortense, amanta lui Commerson. De atunci hortensia s-a stabilit în toate țările prin care a trecut, dar rămâne o emblemă incontestabilă pentru cultura asiatică, care chiar îi dedică un festival în Japonia în lunile de vară de înflorire.

Ce semnificație are hortensia?

Istoria hortensiei îți arată pofta de călătorie. Această floare de grădină nu are probleme de adaptare și, prin urmare, vine minunat într-un buchet. Prin urmare, semnificația hortensiei trebuie urmată îndeaproape pentru a oferi florile sale magnifice. Hortensia este ideală și renumită pentru splendoarea sa în aranjamente flori. Înflorirea sa coincide plăcut cu Ziua Mamei, zi unică atât de plăcută de sărbătorit după imaginea iubirii filiale. Dincolo de Ziua Mamei, hortensia și diferitele sale culori au alte semnificații care vor spori diversitatea limbajului florilor.

Iată câteva mesaje trimise de frumoasa hortensie:

  • „Sentimente profunde și sincere.”
  • „Mulțumesc pentru tot”
  • „Te iubesc mamă.”
  • „Succes profesional și personal.”
  • „Felicitări proaspeților căsătoriți!”
  • „Generozitatea ta este ca hortensia: apreciată și de neegalat.”

Hortensia poate fi oferită pentru a mulțumi cuiva drag, pentru o nuntă la care ești invitat sau pentru o declarație de dragoste. Se combină perfect cu alte plante pentru a forma buchete generoase de mireasă, îmbracă perfect lumânările de nuntă sau botez, se integrează perfect în aranjamentele florale destinate evenimentelor. În concluzie, Hortensia face parte din categoria florilor care sunt potrivite în orice aranjamente, buchete si bineînteles în ghivece. Aspectul său bucură atunci când este primită cadou și îsi găsește locul cu plăcere oriunde în casele noastre.

Citeste in continuare

Afaceri

Află cât te costă să înlocuiești ferestrele vechi cu unele noi din termopan

Publicat

pe

De

Tamplarie.com

Un calculator termopan prezintă calcule preliminare pentru înlocuirea ferestrelor vechi cu cele termopan la cheie. Costul final depinde de tipul de sticlă și ramele selectate, de numărul de ferestre, de locul de instalare (pe balcon, într-un apartament sau casă) și se calculează individual după măsurătoare. Ești interesat să calculezi costul ferestrelor termopan, pentru a ști pe ce buget să te bazezi atunci când le cumperi. Acum poți calcula singur prețul pentru ferestrele termopan, alegând modelul care poate fi fix, cu un canat, cu două canate, cu trei canate, tipul de sticlă, cantitatea, culoarea.

Ferestre termopan de calitate

Decizia finală privind instalarea de noi ferestrei în locul celor care vechi este luată de proprietarul locuinței. În același timp, este important să eviți greșelile și să înlocuiești ferestrele vechi cu altele cu adevărat de înaltă calitate. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să se adopte o abordare responsabilă în alegerea firmei căreia îi vei încredința această sarcină. În general, procesul de înlocuire a ferestrelor în spațiile rezidențiale și industriale constă în mai multe etape. Nu trebuie să iei singur măsurătorile, ci trebuie doar să faci un calcul cu ajutorul calculatorului de pe site, pentru a vedea costul lor. Măsurătorile reale sunt făcute de firma căreia îi încredințezi lucrarea. În acest caz, lucrătorii firmei pot fi trași la răspundere în cazul în care se va produce o greșeală.

Atunci când faci o comandă, trebuie să precizezi cu exactitate toate cerințele pentru ferestrele termopan. În special, este necesar să se indice tipul și culoarea profilului din PVC, numărul de caneluri, modul de deschidere, numărul de camere a sticlei și alte caracteristici. Separat, se discută înlocuirea pervazului, refluxul și finisarea, fabricarea unei plase de țânțari etc.

Încheierea unui contract

De obicei, acest lucru se face în numele firmei de către specialiștii în măsurători. O atenție deosebită trebuie acordată garanțiilor producătorului pentru produsele sale și lucrările de instalare. Durata acestora ar trebui să fie de cel puțin 3 ani. Ferestrele termopan, în special cele cu caneluri batante și rabatabile, au o structură complexă. Durata lor de viață, supusă instalării și funcționării corecte, depinde în mare măsură de calitatea componentelor. De obicei, companiile responsabile oferă o garanție pentru o perioadă de cel puțin cinci ani, dacă produsul este fabricat dintr-un profil cu aer condiționat și sunt folosite fitinguri bune.

Înlocuire ferestre termopan – Prețul final

Calculul prețului ferestrelor termopan este influențat de dimensiunea ferestrei (lățime și înălțime), selectarea profilului, deschiderea ferestrei, tipul de sticlă care poate fi LowE Clar, LowE reflex, LowE ornament, 4season clar, clar-ornament, clar-clar, panel-PVC, cantitatea, numărul de canate etc. Acesta este aspectul corect decorativ pentru ferestrele termopan. La acestea se mai adaugă conectori, opritoare, mânere cu chei, zăvoare, accesorii antiefracție etc. Vei primi calculul cel mai precis al prețului ferestrelor termopan, numai după măsurarea deschiderilor ferestrelor de către un specialist cu experiență de la firmă, care îți poate spune cu exactitate costul real, care probabil va diferi de măsurătoarea ta cu circa 10 cm pe fiecare parte a ferestrei.

Citeste in continuare

Afaceri

Ce se întamplă în organism când facem o cură de detoxifiere

Publicat

pe

De

Cold Pressed Juicery

Aproximativ 100 de miliarde de bacterii trăiesc în intestinele umane, care formează împreună flora intestinală – cunoscută și sub numele de microbiom. Acestea descompun alimentele, îndepărtează agenții patogeni și produc vitamine importante. Detoxifierea colonului joacă un rol crucial nu numai pentru digestie, ci și pentru sistemul imunitar și psihic, deoarece, aproximativ 80% din toate celulele imune se află în mucoasa intestinală. Dacă flora intestinală este dezechilibrată, aceasta poate avea efecte negative asupra întregului organism.

Cauzele unei tulburări ale florei intestinale sunt, de exemplu, bolile gastro-intestinale, o dietă dezechilibrată sau terapia cu antibiotice, care asigură că mai multe bacterii „rele” se instalează în intestinul gros. O tulburare a florei intestinale, numită și disbioză, poate fi însoțită de diverse simptome, cum ar fi flatulența, diareea, durerile abdominale, constipație, oboseală și cefalee. Pe termen lung, colonul afectat poate duce la un sistem imunitar slab și la multe alte boli. Cu ajutorul unei detoxifieri a colonului, flora intestinală poate fi reconstruită și diferitele boli pot fi eliminate. Acest lucru întărește și sistemul imunitar. Poți face o cură de detoxifiere a colonului cu cele 4 diete de cleanse de la Cold Pressed Juicery.

Care este scopul dietei cu cleance?

Principiul unei cure de detoxifiere a colonului cu suc presat la rece este simplu: alimentele solide sunt complet evitate pentru o anumită perioadă de timp. În schimb, în meniu se află doar sucuri presate la rece, făcute din fructe și legume, precum și snaks-uri superfood. Posturile moderne durează de obicei de la o zi la 40 de zile. În timpul procesului de detoxifiere a colonului se beau șase sucuri pe zi, timp de 1, 3 sau 5 zile. Scopul unei diete cu suc presat la rece din fructe și legume sau cleanse, este de a ușura corpul, ceea ce ar trebui să ducă la mai multă energie și la o sănătate mai bună. Așa cum într-un an există 4 posturi mari creștine, la fel și detoxifierea colonului ar trebui să se facă de cel puți 2 ori într-un an.

Ușor de digerat

Sucurile presate la rece sunt ușor de digerat, dar alimentează în continuare organismul cu vitaminele și mineralele importante. Evident, alimentele nesănătoase, cum ar fi mesele bogate în zahăr și bogate în grăsimi, nu sunt consumate în zilele în care se face o dietă cu cleanse-uri. O cură cu suc nu este menită să te slăbească cât mai mult posibil în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, vei pierde din greutatea corporală vizibil, în zilele de dietă cu cleanse-ul ales. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că vei consuma numai lichide și mai puține calorii în general. Rezultatul va fi un corp perfect curățat și de asemenea, un colon sănătos. După o astfel de detoxifiere a colonului, nu vei mai dori să mănânci alimente bogate în grăsimi. Chiar dacă dietele cu suc nu sunt folosite pentru a pierde în greutate, ele pot fi un start pentru o schimbare de lungă durată a dietei tale. Odată cu încheierea unui astfel de tratament, vei simți nevoia să continui să mănânci sănătos și echilibrat.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment8 ore inainte

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului (III). – Ziarul Incisiv de Prahova

In primul episod am dezvaluit, inj exclusivitate, cum paziti de interlopi in sediul central al PMP si girati prin  prezenta...

EvenimentO zi inainte

Dupa ce a recompensat-o pe Veorica Dancila ca i-a mai dat un milion de Euro, bani albi, pentru un nou mandat BNR, fostul turnator al Securitatii, Manole, gaseste noi colaboratori care sa puna laba la politica monetara, pe baza experientei cu Oana Zavoranu – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Eveniment2 zile inainte

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Eveniment3 zile inainte

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Sport4 zile inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Eveniment5 zile inainte

Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Sport5 zile inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Eveniment6 zile inainte

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac – Ziarul Incisiv de Prahova

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Eveniment7 zile inainte

cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?” – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

EvenimentO săptămână inainte

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici? – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

Știrile Săptămânii